Lionees Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='zuzlikowa']Jedna z cioteczek odpisała: zrobić zbiórkę na hotel /płatny DT? bardzo intensywnie i dramatycznie ogłaszać? Jak to wygląda z tym hotelikiem/DT? Może udałoby się? Macie jakieś namiary? Dopóki nie będzie konkretnych deklaracji,to namiary na nic sie nie przydadzą.Nikt nie będzie trzymał miejsca,jeżeli nie bedzie wiadomo,czy damy radę uzbierać pieniążki na te psiaki.Koszt obydwu to około 600zł miesięcznie.Czy damy rade? Quote
zuzlikowa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Jedna z cioteczek odpisała: zrobić zbiórkę na hotel /płatny DT? bardzo intensywnie i dramatycznie ogłaszać? Jak to wygląda z tym hotelikiem/DT? Może udałoby się? Macie jakieś namiary? Czy ktoś może pomóc"dramatycznie ogłaszać"?Ja tylko Gumtree. Dziś znowu wrzucę na inne miasto! No i e-gratkę też ma Timon! Quote
Lionees Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 E chłopaki w górę,musicie znaleźć domki!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zuzlikowa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Renata5']Dopóki nie będzie konkretnych deklaracji,to namiary na nic sie nie przydadzą.Nikt nie będzie trzymał miejsca,jeżeli nie bedzie wiadomo,czy damy radę uzbierać pieniążki na te psiaki.Koszt obydwu to około 600zł miesięcznie.Czy damy rade? Aż 600zł?:-(:-(:-( Ja mogę dawać co m-c ledwie 10zł i jak się uda zrobić bazarek z kolczykami! Czy damy radę? Na szukanie domku potrzeba czasu,a tego nie mają!:-( Odnawiam codziennie Gumtre i już ma dwa ogłoszenia na e-gratce!Więcej nie umiem! Quote
jusstyna85 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 mniejszy za TM... Już nie chodzi nawet o jego śmierć,ale o to, że miałam racje sugerując czyj to jest pies... więcej napisze potem :( Quote
Lionees Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='jusstyna85']mniejszy za TM... Już nie chodzi nawet o jego śmierć,ale o to, że miałam racje sugerując czyj to jest pies... więcej napisze potem :( Nawet nie chce mi sie pisać:shake: Piesku przepraszam,po prostu przepraszam nie zdążyłam chodź tak bardzo chciałam:-(:-( Quote
sleepingbyday Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 zimna rzeczywostość...:-( nie ma zmiłuj dla słabych, starych, bezbronnych... Quote
zuzlikowa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 :-(:-(:-(...słów brak:-(:-(:-(...nie umiem pogodzić się z bezsensowną śmiercią!:shake: Maleńki...wybacz:-(:-(:-( Quote
zuzlikowa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 TIMON...Ty żyjesz ...nie daj o sobie zapomnieć! :loveu::loveu::loveu::loveu: Pokazuj się! Quote
jusstyna85 Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 On tak bardzo potrzebuje domu :( Quote
zuzlikowa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Przypominaj o sobie!!!! Pokazuj się!!!! Domu...tak bardzo potrzeba domu...potrzeba czasu!:-( Quote
Lionees Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Kochane psisko,tak mi Ciebie żal:-( Twojego kolegi tez żal,ale on już nie cierpi,a Ty....tak bardzo tęsknisz za człowiekiem,tak bardzo chciałbys być czyjść..czy doczekasz,czy dołączysz do Kabusia?:shake::-( Quote
zuzlikowa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Dalsze ogłoszenia na Gumtree-warszawskim! Dobrej i bezpiecznej nocy Timonku!:loveu: Quote
zuzlikowa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 pucka69 napisał(a):ech ... co tu powiedzieć. jutro w jedno miejsce spróbuje uderzyc, ale nic nie obiecuje. W jakim miescie / regionie Polski on jest? Uderzaj kochana, uderzaj !!!:oops: Quote
pucka69 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 ech ... co tu powiedzieć. jutro w jedno miejsce spróbuje uderzyc, ale nic nie obiecuje. W jakim miescie / regionie Polski on jest? Quote
Lionees Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 pucka69 napisał(a):ech ... co tu powiedzieć. jutro w jedno miejsce spróbuje uderzyc, ale nic nie obiecuje. W jakim miescie / regionie Polski on jest? Psiunek jest w Rudzie Śląskiej.Kochana,dziękujemy za zainteresowanie:calus: Quote
pucka69 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 mały jest, nie? cos o nim wiadomo? zgodziłby sie z innymi staruszkami? Quote
stonka1125 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 podniose chociaż śliczniucha,więcej nie moge niestety! Quote
Lionees Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 stonka1125 napisał(a):podniose chociaż śliczniucha,więcej nie moge niestety! Kochana,każda pomoc się liczy.Ja też nic innego nie mogę,tylko wchodzę i podnoszę:sad: Quote
Lionees Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 pucka69 napisał(a):mały jest, nie? cos o nim wiadomo? zgodziłby sie z innymi staruszkami? Musiałabyś się o to Justynki spytać,bo ona jest z tamtego schronu.Ale po zdjęciach,to wydaje się,że to taki średniaczek,nie sięga pewnie do kolana.A z psiakami to pewno też się zgadza.Takie dziadeczki to wolą unikać sprzeczek,bo wiedzą,że nie mają szans:shake::-( Quote
Pianka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 pucka69 napisał(a):mały jest, nie? cos o nim wiadomo? zgodziłby sie z innymi staruszkami? Timon sięga do kolan. Pucka, Timon to ten pies z drugich zdjęć. Zgodzi się jaknajbardziej z innymi psami. dziekuje za pomoc:loveu: Quote
pucka69 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 No, dziouchy !!!! Jest duża szansa, że Timon pojedzie do domu własnego :multi: Dzwoniłam do Pianki, dałam namiary. Reszta to juz od Was zależy :cool3: Quote
Lionees Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 pucka69 napisał(a):No, dziouchy !!!! Jest duża szansa, że Timon pojedzie do domu własnego :multi: Dzwoniłam do Pianki, dałam namiary. Reszta to juz od Was zależy :cool3: Pucka-aniele:loveu: Cud,normalnie cud się stał...nie masz no jeszcze jakiś wolnych domków w zapasie?:cool3: Quote
zuzlikowa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Renata5 napisał(a):Pucka-aniele:loveu: Cud,normalnie cud się stał...nie masz no jeszcze jakiś wolnych domków w zapasie?:cool3: Dzięki!:loveu::loveu::loveu::loveu: Dziewczyny ,pospieszcie się! Tak się boję,bo Ramzes już za TM:-(...nie wiem jak...dlaczego...a miał już bezpieczną przystań:-(:-(:-( Pospieszcie się! Jak będzie potrzebna forsa na transport...pomogę! Quote
Recommended Posts