zuzlikowa Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Nie odpuszczaj! Przypomnij o sobie!!! Quote
zuzlikowa Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Timon ma ogłoszenie na wrocławskim Gumtree Nr referencyjny ogłoszenia TIMON- pies,którego zabija samotność! To jego ostatnie dni...??? na : 105454794 Jutro dodam następne miasto...i tak co dzień kolejne! Quote
zuzlikowa Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Nie wiem,czy Timon ma ogłoszenie na e-gratce...ma,ma, bo teraz zrobiłam,a nawet jak się powtórzy ,to zwiększy jego szansę na dojrzenie:crazyeye: Ogłoszenie w e-gratce numer : 41715. Timon nie poddawaj się! Quote
jusstyna85 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Dziękujemy za wszystko... Timonku pokaż się dogomaniakom :( Quote
zuzlikowa Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Timon, nie poddawaj się!:angryy: Tylko żyjąc masz szansę poznać smak miłości dobrego człowieka! Tylko żyjąc możesz kochać! Nie poddawaj się:angryy: Quote
zuzlikowa Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Nie daj o sobie zapomnieć!!! Do góry...do góry!:multi: Quote
Lionees Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='jusstyna85']nikt nie pomoże....:(?[/QUOTE] Boszsze,czy ten psinek MUSI umrzeć?:-(:placz: On ma już tak mało czasu:-( Quote
jusstyna85 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Renata5']Boszsze,czy ten psinek MUSI umrzeć?:-(:placz: On ma już tak mało czasu:-([/quote] No tak,ma już 12 lat...:( schronisko to nie miejsce dla niego... Wątek zrobi sie zaraz wątkiem 2 12-latków :( ja sie załamie... Quote
Lionees Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Kurcze niedobrze,te psiaki maja policzone dni:shake::placz: Quote
zuzlikowa Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='jusstyna85']No tak,ma już 12 lat...:( schronisko to nie miejsce dla niego... Wątek zrobi sie zaraz wątkiem 2 12-latków :( ja sie załamie...[/quote] Boże ,co zrobić?:-(:-(:-( Ogłoszenia są...ale na nie trzeba czasu...czasami dużo! A tu go nie ma!!! Jusstyna85- a może gametka pomoże? Napiszę do niej!:loveu: Quote
Lionees Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Te psiaki naprawdę nie mają czasu,to nie jest tylko czcze gadanie:shake::-( Quote
zuzlikowa Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Pokażcie się chłopaki!!! Potrzebujemy pomocy! Pilnie domku,choćby tymczasowego!:-( Quote
gameta Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Jezu, dziewczyny, nie mogę wziąć samca :shake: Mój Koks by go rozniósł... Niech to, idę szukać dalej pomocy... jak coś wymyślę zaraz dam znać... Quote
Nadziejka Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 :-( dziewczyny jezusie ...tak przykro ,ze nie moge nic , zupelnie nic , moge tylko sie pomodlic , zebyscie daly rade , zeby ktos sie znalazl , kto wyrwie psiaki od smierci, przepraszam , ale dzwonilam do kilku znajomych i nic , nie chca , nie moga , nie zycza sobie itd:oops::-( ja nie znam dziewczyny dobrych serc , moze znam kilka , lecz czasem i oni zawioda. Nie wiem co napisac , bo przykro mi bardzo ...ale takie zycie do kitu Quote
Lionees Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Ewa wszystkie tu mamy ten sam problem...same jesteśmy zapsione po uszy,wszyscy znajomi,którzy lubią zwierzeta,tez mają swoje,a ci co nie lubią to nie chcą i juz.No i co tu robić???:shake::-( Czy naprawdę przyjdzie tym psiakom umrzeć?:placz: Quote
jusstyna85 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 dziękujemy, że tu w ogóle zajrzałyście... Quote
zuzlikowa Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Pokażcie się chłopaki - może ktoś Was przyuważy!!!!:oops: Quote
Lionees Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 One są stare i mają małe szanse w schronie,tam jest okropne przepełnienie,czy ktoś mógłby im dać kawałek domku?:-( Quote
sleepingbyday Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 jestem, czytam, ale co tu pisać?? żal dupe ściska. wrzuccie dziadków na adopcje.8p wszystkiego trzeba sie chwytać.... Quote
Lionees Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='sleepingbyday']jestem, czytam, ale co tu pisać?? żal dupe ściska. wrzuccie dziadków na adopcje.8p wszystkiego trzeba sie chwytać.... Prawda?Człowiek nawet jakby chciał,to nie da rady wszystkich przygarnąć,bo na ich miejsce przychodzą kolejne staruszki i kolejne...:-( Miejmy nadzieję,że chłopaki nie poddadzą się zupełnie,że poczekają na swoje domki...tylko gdzie te domki,no gdzie?:placz: Quote
Recommended Posts