Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem,czy Timon ma ogłoszenie na e-gratce...ma,ma, bo teraz zrobiłam,a nawet jak się powtórzy ,to zwiększy jego szansę na dojrzenie:crazyeye:
Ogłoszenie w e-gratce numer : 41715.
Timon nie poddawaj się!

Posted

[quote name='Renata5']Boszsze,czy ten psinek MUSI umrzeć?:-(:placz:
On ma już tak mało czasu:-([/quote]

No tak,ma już 12 lat...:( schronisko to nie miejsce dla niego...

Wątek zrobi sie zaraz wątkiem 2 12-latków :( ja sie załamie...

Posted

[quote name='jusstyna85']No tak,ma już 12 lat...:( schronisko to nie miejsce dla niego...

Wątek zrobi sie zaraz wątkiem 2 12-latków :( ja sie załamie...[/quote]

Boże ,co zrobić?:-(:-(:-(

Ogłoszenia są...ale na nie trzeba czasu...czasami dużo! A tu go nie ma!!! Jusstyna85- a może gametka pomoże? Napiszę do niej!:loveu:

Posted

:-( dziewczyny jezusie ...tak przykro ,ze nie moge nic , zupelnie nic , moge tylko sie pomodlic , zebyscie daly rade , zeby ktos sie znalazl , kto wyrwie psiaki od smierci, przepraszam , ale dzwonilam do kilku znajomych i nic , nie chca , nie moga , nie zycza sobie itd:oops::-( ja nie znam dziewczyny dobrych serc , moze znam kilka , lecz czasem i oni zawioda. Nie wiem co napisac , bo przykro mi bardzo ...ale takie zycie do kitu

Posted

Ewa wszystkie tu mamy ten sam problem...same jesteśmy zapsione po uszy,wszyscy znajomi,którzy lubią zwierzeta,tez mają swoje,a ci co nie lubią to nie chcą i juz.No i co tu robić???:shake::-(
Czy naprawdę przyjdzie tym psiakom umrzeć?:placz:

Posted

[quote name='sleepingbyday']jestem, czytam, ale co tu pisać?? żal dupe ściska. wrzuccie dziadków na adopcje.8p wszystkiego trzeba sie chwytać....

Prawda?Człowiek nawet jakby chciał,to nie da rady wszystkich przygarnąć,bo na ich miejsce przychodzą kolejne staruszki i kolejne...:-(
Miejmy nadzieję,że chłopaki nie poddadzą się zupełnie,że poczekają na swoje domki...tylko gdzie te domki,no gdzie?:placz: