jusstyna85 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 TIMON i KABI Mają po 12 lat Trafiły w różnych odstępach czasu,ale łączy ich jedno-brak szans,a co najgorsze zagrażają im silniejsze psy... KABI trafił 3 dni temu,a psy już wyczuły jego słabość,już chciały go wyeliminować,już miał nie żyć. Obecnie znajduje sie w gabinecie,ale nie może tam pozostać :( PILNIE POTRZEBNY DT (BYŁ CHORY, MIAŁ GUZA.ZA TM.A okazało się, że to pies mojej byłej koleżanki z LO) ONE Patrząc na niego widzi się sam smutek i cierpienie.W nim nie ma ani troche radości.Jego oczy błagają o pomoc i wypatrują dobrego człowieka,który uwolni go. Łatwo skreśla się psy z byle powodu tłumacząc sobie, że dla jego dobra powinniśmy mu ulżyć-ulżyć w bólu psychicznym,bo nie widać bólu fizycznego,lecz czy tak naprawde jest? Czy on nie zasługuje na to,by jego oczy zapłonęły radością? On ma tylko[SIZE=5] 3 WYJŚCIA-albo znajdzie sie DS czy DT,albo sam sie zabije głodząc się i popadając w depresje,albo jak to często się mówi ulży mu się w cierpieniach,czy pozwoli się godnie umrzeć... Wiemy, że on tak naprawde chce żyć-to rzeczyywistość schroniskowa spowodowała depresję i apatię, to ta zwykła niemoc i bezradność... On zasługuje na szanse mimo swoich 12 lat,jest grzeczny,bezproblemowy,akceptuje psy,zgadza się na wszystko,co los przyniesie....jest słaby psychicznie,szybko poddaje sie psom,które to wykorzystują,może dojśc do tragedii :( Łatwo psa skreślić-trudniej mu pomóc Teraz gdy wszyscy siedzą w domu,kiedy odpoczywają,on leży na ziemi z oczami wpatrzonymi w noc i czeka... pytanie-NA CO CZEKA...? mam nadzieje,że dogomaniacy nie potraktują go,jako ogół schroniskowych psów,tylko jako jednostke-tego jednego,jedynego Timona,któremu trzeba pomóc,którego trzeba uratować... Potrzebne są ogłoszenia,podnoszenie wątku,potrzebny jest DT,w którym poczułby się bezpieczny,który dałby mu trochę uczucia TO KABI! JUŻ ZA TM A TO TIMON http://i101.photobucket.com/albums/m60/Piankaa/Ruda%202/Obraz078-3.jpg http://i101.photobucket.com/albums/m60/Piankaa/Ruda%202/Obraz077-3.jpg http://i101.photobucket.com/albums/m60/Piankaa/Ruda%202/Obraz076-2.jpg KONTAKT piankaa@interia.pl kom.501208670 gg. 2762302 Quote
Asta17 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Zaznaczam sobie i podnoszę! Z nim na serio nie jest dobrze. :shake: Quote
zuzlikowa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 LUDZIEEEE....smoluszek...czarny,czarnieńki!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Justynko,mogę treść postu wstawić na żywca do allegro? Zrobię wyróżnione! Niech ma dwa! To nie zaszkodzi... a może wypatrzy go ktoś kto też kocha smoluszki? Zrobię mu też Gumtree...jeśli zgodzisz się na zerżnięcie treści postu! Zgódź się ...proszę! A jaki kontakt wstawiać w allegro i ogłoszeniach? Quote
zuzlikowa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='agamika']Iwanek odszedł :-( , oby Timonowi podmeniona aukchja przyniosła poprawę losu ... :placz: Owczarek odszedł za TM, ale moze pomoze innemu . (546390985) - Aukcje internetowe Allegro :-(:-(:-(...tak mi przykro! Był pięknym psem! Chapciu, opiekuj się nim! Quote
jusstyna85 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='zuzlikowa']LUDZIEEEE....smoluszek...czarny,czarnieńki!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Justynko,mogę treść postu wstawić na żywca do allegro? Zrobię wyróżnione! Niech ma dwa! To nie zaszkodzi... a może wypatrzy go ktoś kto też kocha smoluszki? Zrobię mu też Gumtree...jeśli zgodzisz się na zerżnięcie treści postu! Zgódź się ...proszę! A jaki kontakt wstawiać w allegro i ogłoszeniach? Agamika podmieniła allegro Iwanka na Timonka, będzie wyróżnione jeszcze przez 9 dni...mam nadzieje, że do tego czasu znajdzie domek i nie trzeba będzie następnego... Quote
zuzlikowa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='jusstyna85']Agamika podmieniła allegro Iwanka na Timonka, będzie wyróżnione jeszcze przez 9 dni...mam nadzieje, że do tego czasu znajdzie domek i nie trzeba będzie następnego... Niech się spełni ! A co z ogłoszeniami? Quote
jusstyna85 Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='zuzlikowa']Niech się spełni ! A co z ogłoszeniami? ma tylko allegro Quote
Lionees Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Jessu!!!! jestem bezradna:placz: Mogę tylko podnieść:shake::-( Quote
Maupa4 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Usunięto pierwszy post - wątek "wrócił do właściciela". Quote
Pianka Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Dzieki za watek [quote name='zuzlikowa'] A jaki kontakt wstawiać w allegro i ogłoszeniach? Bardzo prosze na mnie piankaa@interia.pl kom.501208670 gg 2762302 Dam Timonka na cafeanimal.pl Quote
zuzlikowa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='jusstyna85']ma tylko allegro[/quote] Mogę zrobić kilka ogłoszeń! Jeśli są potrzebne,to daj namiar na KONTAKT i napisz,czy mogę wykorzystać Twój tekst. Quote
zuzlikowa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 :multi:Kontakt już mam!...nie zauważyłam postu...:oops: sory Fajnie- ja z tym sobie nie radzę! A tekst mogę wykorzystać!? Quote
Lionees Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Tak nas mało tu wchodzi,a ten pies [SIZE="2"]NIE MA JUŻ CZASU CZEKAĆ :placz: Chociaz podnieście wątek,proszę :-( Quote
jusstyna85 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='zuzlikowa']:multi:Kontakt już mam!...nie zauważyłam postu...:oops: sory Fajnie- ja z tym sobie nie radzę! A tekst mogę wykorzystać!? Możesz mój wykorzystać,Agamiki z allegro pewnie też :) dzięki Quote
Lionees Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='magenka1']Ja też mogę tylko podnieść :([/QUOTE] Kochana,to tez bardzo dużo... Quote
Lionees Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Co robić,jak pomóc...nie wiem:shake::-( Quote
jusstyna85 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 dogomaniacy nie zauważają 12-latka :( Quote
Lionees Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='jusstyna85']dogomaniacy nie zauważają 12-latka :([/QUOTE] Może i zauwazają,ale nie zdaja sobie sprawy z jego tragicznej sytuacji:shake: Pewnie myslą..jakos to bedzie... No pewnie ze jakos bedzie ,tylko jak???:-( Quote
jusstyna85 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Renata5']Może i zauwazają,zle nie zdaja sobie sprawy z jego tragicznej sytuacji:shake: Pewnie myslą..jakos to bedzie... No pewnie ze jakos bedzie ,tylko jak???:-([/quote] Masz 100 % racje...:( Quote
zuzlikowa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Nie wiem co się dzieje! Napisałam posta i zniknął? Albo mi komp szaleje!:shake: Robię ogłoszenia! Jeśli ktoś może zrobić inne niż Gumtree,giełdą ogłoszeń i oddam za darmo...Bardzo proszę!!!! Ja umiem tylko te trzy!:shake: OGŁOSZENIA pilnie potrzebne! Quote
Astaroth Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 no wiecie co ,dopiero się ucieszyłam że Antyk znalazł Dt a tu kolejny biedak Quote
agamika Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 dobrze ze pierwszy post uśnięto ,bo bałaganił ale ze mógł ktoś dać mi znać, bo mi watek z subskrypcji wywaliło przez to :mad: Timon ma jednego obserwatora na allegro .. ale jak dotąd ja mam pecha do obserwatorów, i nigdy sie nie odzywają :angryy::shake: Quote
siekowa Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 o rany :( Dałam go na http://psiegrane-marzenia.pl/ Quote
Recommended Posts