monika083 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Ambra napisał(a):dzieki monika, a wiesz coś o ty domku? skad ma namiar na Ciebie, tricolorkę? czy zgadza się na wizyte przedadopcyjną? czy mogłabyś pomóc w jej przeprowadzeniu? jutro do Pani zadzwonie. robilam ogloszenia szczeniakowi ,ktory ma juz dom ,i ta pani napisala do mnie w sprawie tego szczeniaka . powiedzialam jej ,ze to juz nieaktualne ale pokazalam jej fotki malutkiej, bardzo jej sie spodobala.. wizyta przedadopcyjna oczywiscie wskazana ...ja sama nie przeprowadze ...bo mieszkam w niemczech:/ ale mozna poprosic jakas cioteczke z wrocka Quote
monika083 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 xmartix napisał(a):ja pójdę :multi::multi: to juz ustalcie z ta Pania, Ambra ma tam dzisiaj dzwonic ,,a tu numer gg tej Pani 13608051 Quote
psiwet Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Witam wszystkich. Znaleźliśmy dom dla smarkuli.:multi: Ludzie godni zaufania, znajomi mojej współpracowniczki z Jaworzna, mają domek jednorodzinny z dużym ogrodem. generalnie miłośnicy zwierząt. Małej będzie u nich dobrze. Wczoraj byli w lecznicy ją obejrzeć-zakochali się od razu- w piątek zabierają ją do domu. Dziękuję gorąco wszystkim zaangażowanym w poszukiwania. Na pewno jeszcze nie raz będę Was prosić o pomoc w podobnych sprawach. Wcześniej czy później znowu ktoś przyniesie mi coś "ciężko chorego" do uśpienia. :mad:Pozdrawiam!!! Quote
amikat Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Ale super wieści!!!!!! GEnialne! a nie chcecie jeszcze 2 szczylków moze? Quote
amikat Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-szczeniaki-5-tygodniowe-w-wielkiej-potrzebie-szukamy-domkow-131457/ Quote
Ambra Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 właśnie zasiadłam żeby Wam przekazać tą nowinę ale widze że juz wszystko wiecie! Może ta pani Elwira by wzieła tego z w/w ogłoszenia. Niech ktos jej prześle... Quote
monika083 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Ambra napisał(a):właśnie zasiadłam żeby Wam przekazać tą nowinę ale widze że juz wszystko wiecie! Może ta pani Elwira by wzieła tego z w/w ogłoszenia. Niech ktos jej prześle... ona chce malego psiaka ,szczeniaka ,ktory nie wyrosnie zbytnio ,a te beda jak boksery:) Quote
Recommended Posts