Ambra Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 w sosnowcu do lecznicy starsza kobieta przyniosła szczenię i kazała uśpić bo chyba chore. Lekarze oczywiscie nie uśpili wyleczyli przeziebienie i ją zostawili bo kobita jej nie chciała, mówila ze ja znalazła. opis kolezanki wetki która zostawiła sunię przy życiu: Suka, mieszaniec, przybliżona data urodzenia: 15.12.2008, tricolor, odrobaczona, odpchlona, nie zaszczepiona (leczona). Jest bardzo przyjazna i towarzyska, garnie się do ludzi. Docelowo do 10 kg. rzecz jasna szuka domku stałego lub tymczasowego. Nie weim ile w lecznicy ja potrzymaja. Czy na SCC sa jeszcze miejsca? Quote
amikat Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 co sie koci na tym wątku? dlaczego przestawia kolejnośc postów? Quote
Lucy* Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 ślicznotka :) odezwę się do osoby która szukała kiedyś podobnego pieska :) Quote
Honorata Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 ona jest fantastyczna! :) powodzenia malutka ! :lol::loveu: Quote
Ambra Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 to dogo jest nienormalne!:mad: ale posty poprzeskakiwały! Quote
amikat Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 A jak ma maleństwo na imię? Czas na chrzciny może DASZA? Quote
Ambra Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 hmm nie ma imienia chyba albo mi nie powiedzieli, zaraz zadzwonie do wetki i spytam na życzenie Leny:cool3: czy oby na 100% nic jej nie dolega. Imie tez podpowiem. Quote
lena_zet Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='amikat']A jak ma maleństwo na imię? Czas na chrzciny może DASZA?[/quote] mnie się Lenka podoba :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
xmartix Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 mam osobę chętną przyjąć szczeniaka, mogę pokazać zdjęcie Lenki, ten pan jest z Wrocławia ile by tak kosztował transport i jaka jest możliwość transportu? Quote
Ambra Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Ambra']hmm nie ma imienia chyba albo mi nie powiedzieli, zaraz zadzwonie do wetki i spytam na życzenie Leny:cool3: czy oby na 100% nic jej nie dolega. Imie tez podpowiem.[/quote] co wy z ta Lenką! Lena ja myslałam o tobie i twojej propozycji a o imieniu Dasza hehe. Dzwonilam, o imie nie spytałam, mała jest przeziębiona lekko pokasłuje ale za pare dni te objawy powinny ustąpić. Nic gorszego nie stwierdzono. Xmartix - pokaż panu zdjęcia - mała szuka domu - transport jest do obgadania - ale poinformuj pana o warunkach adopcji - umowa/wizyta /sterylizacja.itp. Myśle że wiesz co i jak;) Quote
xmartix Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 hehhee :lol::lol::lol: więc ona nazywa się Dasza??? tak, pan wie że do niego wpadnę z wizytą, mam już adres, o sterylizacji i umowie też się dowiedział, nie bój żaby :razz: auto posiada mój TZ to się coś pokombinuje łączonego jakby co zdjęcie wysłane i jeszcze inne szczeny oczywiście zobaczymy Quote
Maupa4 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Usunięto trzy pierwsze posty - wątek "wrócił do właściciela". Quote
ANETTTA Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 nic chyba tak nie wkur...a jak chore to uspic ...:mad::mad:stara babe też jak chora kurde NFZ były najbogatyszy Quote
halbina Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 śliczności... zdrowiej malutka, bo domki już się ustawiają... mój dt spalony... szczeniaki tylko po surowicy lub szczepieniu http://www.dogomania.pl/forum/f28/malenstwo-walczy-o-zycie-kazda-pomoc-potrzebna-130224/index25.html są wyniki... mam potwierdzone parwo... Quote
amikat Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 A ja też mam jeden domek co sie zastanawia! Quote
Ambra Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 byłoby wspaniale jakby mała nie siedziała miesiącami w oczekiwaniu tylko by sie znalazł. Dziekuje wszystkim za rozgladanie sie za domkiem. Halbinko 3mam kciuki zeby maleństwo wyzdrowiało! Maupa dzieki! Quote
halbina Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Dzięki, Ambro! Walczymy. A maleństwo Wasze do domku szybciutko! Quote
kiara080 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Witajcie:):)ciesez sie ze ktos do mnie napisal:)Mojej mamy koleznaka ucieszylaby sie strasznie ona uwielbia zwierzaki a ze jest troche starsza to nie moze pozwolic sobie na psiaka duzego,pozatym ona miala swoja suczke Monke ktora ze wzgledu na swuj wiek odeszla:(za kazdym arzem plazce gdy o niej mowi,moja macia chciala dac jej amstaffka ale to odpada:D:DAmstaffek zostal u mnie,rowzniez jest z adopcji:):)Wasza malenka jest przewspaniala,jeszcecale zycie przed nia i skzod azeby zmarnowala je na czekanie,badz trafila nie tam gdzie powinna,ja recze za moeje mamy kolezanke !A wy zrobicie co uwazacie:)Ja napewno bym wyslala rozne foty psinki i bralabym ja na dluugasne spacerki waz z moaj suczka na konie do mnie:)Poniewaz kobiecina nie ma internetu :(ale ejstem ja:) Quote
Ambra Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Witaj kiaro, rozumiem że juz wszysttkie propozycje przedstawiłaś koleżance mamy i spodobała jej się tricolorka tak? może łatwiej nam bedzie porozmawiać albo przez tel albo przez gg i omówić wszystkie szczególy. Skąd jest koleżanka mamy? Quote
psiwet Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Witam. Najnowsze wieści: psinka jest już zupełnie zdrowa, dziś podałam jej ostatnią dawkę antybiotyku. Za dzień lub dwa zaszczepię ją po raz pierwszy. Z tego powodu chciałabym, żeby została u mnie przynajmniej do piątku 13.02. Wolałabym nie zmieniać miejsca jej pobytu tuż po szczepieniu. Aha, była właścicielka, która mi ją przyniosła do gabinetu nazywała ją Łatką, ale to chyba bez znaczenia... Psiak jest rozkoszny, w pełni odzyskał humor i chęć do zabawy. Będzie z niego pociecha...;) Quote
Ambra Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 witam Psiwecie:razz: fajnie że się zalogowałaś, jest tymczas dla suni jeśli chcesz od piatku, jak chcesz to może u Ciebie poczekać do znalezienia domku. kiara mój tel 600414545, jeśli jesteś zainteresowana sunią to daj znać, Psiwet ile ona może teraz wazyc? Quote
monika083 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 dziewczyny ,jest chetna pani dla pieka, z wroclawia, pani jest caly czas w domu takze piesio nie bylby sam tu jej numer pani elwira-[FONT=MS Shell Dlg 2] 662999658[/FONT] Quote
Ambra Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 dzieki monika, a wiesz coś o ty domku? skad ma namiar na Ciebie, tricolorkę? czy zgadza się na wizyte przedadopcyjną? czy mogłabyś pomóc w jej przeprowadzeniu? jutro do Pani zadzwonie. Quote
Recommended Posts