Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w sosnowcu do lecznicy starsza kobieta przyniosła szczenię i kazała uśpić bo chyba chore. Lekarze oczywiscie nie uśpili wyleczyli przeziebienie i ją zostawili bo kobita jej nie chciała, mówila ze ja znalazła.

opis kolezanki wetki która zostawiła sunię przy życiu:
Suka, mieszaniec, przybliżona data urodzenia: 15.12.2008, tricolor,
odrobaczona, odpchlona, nie zaszczepiona (leczona). Jest bardzo przyjazna i
towarzyska, garnie się do ludzi. Docelowo do 10 kg.

rzecz jasna szuka domku stałego lub tymczasowego. Nie weim ile w lecznicy ja potrzymaja.
Czy na SCC sa jeszcze miejsca?

Posted

hmm nie ma imienia chyba albo mi nie powiedzieli, zaraz zadzwonie do wetki i spytam na życzenie Leny:cool3: czy oby na 100% nic jej nie dolega. Imie tez podpowiem.

Posted

[quote name='Ambra']hmm nie ma imienia chyba albo mi nie powiedzieli, zaraz zadzwonie do wetki i spytam na życzenie Leny:cool3: czy oby na 100% nic jej nie dolega. Imie tez podpowiem.[/quote]

co wy z ta Lenką! Lena ja myslałam o tobie i twojej propozycji a o imieniu Dasza hehe.

Dzwonilam, o imie nie spytałam, mała jest przeziębiona lekko pokasłuje ale za pare dni te objawy powinny ustąpić. Nic gorszego nie stwierdzono.

Xmartix - pokaż panu zdjęcia - mała szuka domu - transport jest do obgadania - ale poinformuj pana o warunkach adopcji - umowa/wizyta /sterylizacja.itp. Myśle że wiesz co i jak;)

Posted

hehhee :lol::lol::lol: więc ona nazywa się Dasza???

tak, pan wie że do niego wpadnę z wizytą, mam już adres, o sterylizacji i umowie też się dowiedział, nie bój żaby :razz:

auto posiada mój TZ to się coś pokombinuje łączonego jakby co

zdjęcie wysłane i jeszcze inne szczeny oczywiście

zobaczymy

Posted

byłoby wspaniale jakby mała nie siedziała miesiącami w oczekiwaniu tylko by sie znalazł. Dziekuje wszystkim za rozgladanie sie za domkiem. Halbinko 3mam kciuki zeby maleństwo wyzdrowiało!

Maupa dzieki!

Posted

Witajcie:):)ciesez sie ze ktos do mnie napisal:)Mojej mamy koleznaka ucieszylaby sie strasznie ona uwielbia zwierzaki a ze jest troche starsza to nie moze pozwolic sobie na psiaka duzego,pozatym ona miala swoja suczke Monke ktora ze wzgledu na swuj wiek odeszla:(za kazdym arzem plazce gdy o niej mowi,moja macia chciala dac jej amstaffka ale to odpada:D:DAmstaffek zostal u mnie,rowzniez jest z adopcji:):)Wasza malenka jest przewspaniala,jeszcecale zycie przed nia i skzod azeby zmarnowala je na czekanie,badz trafila nie tam gdzie powinna,ja recze za moeje mamy kolezanke !A wy zrobicie co uwazacie:)Ja napewno bym wyslala rozne foty psinki i bralabym ja na dluugasne spacerki waz z moaj suczka na konie do mnie:)Poniewaz kobiecina nie ma internetu :(ale ejstem ja:)

Posted

Witaj kiaro, rozumiem że juz wszysttkie propozycje przedstawiłaś koleżance mamy i spodobała jej się tricolorka tak?

może łatwiej nam bedzie porozmawiać albo przez tel albo przez gg i omówić wszystkie szczególy.

Skąd jest koleżanka mamy?

Posted

Witam. Najnowsze wieści: psinka jest już zupełnie zdrowa, dziś podałam jej ostatnią dawkę antybiotyku. Za dzień lub dwa zaszczepię ją po raz pierwszy. Z tego powodu chciałabym, żeby została u mnie przynajmniej do piątku 13.02. Wolałabym nie zmieniać miejsca jej pobytu tuż po szczepieniu. Aha, była właścicielka, która mi ją przyniosła do gabinetu nazywała ją Łatką, ale to chyba bez znaczenia... Psiak jest rozkoszny, w pełni odzyskał humor i chęć do zabawy. Będzie z niego pociecha...;)

Posted

witam Psiwecie:razz: fajnie że się zalogowałaś, jest tymczas dla suni jeśli chcesz od piatku, jak chcesz to może u Ciebie poczekać do znalezienia domku. kiara mój tel 600414545, jeśli jesteś zainteresowana sunią to daj znać,
Psiwet ile ona może teraz wazyc?

Posted

dzieki monika, a wiesz coś o ty domku? skad ma namiar na Ciebie, tricolorkę? czy zgadza się na wizyte przedadopcyjną? czy mogłabyś pomóc w jej przeprowadzeniu?
jutro do Pani zadzwonie.