Basia1968 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Szczeniaczek ma około 5 tygodni może ciut więcej - jest malusieńki jak okruszek. :loveu::loveu::loveu: Ktoś go porzucił niestety:-( pozostawił samego sobie. Takie maleństwo:placz::placz::placz: W życiu nie widziałam tak maleńkiego pieseczka. Szukamy dla niego domku :loveu::loveu: Piesek obecnie przebywa w Tarnobrzegu. Bardzo bysmy chcieli aby znalazł dom w niedalekiej odległości. Kontakt do Marleny lub do mnie na PW. Oto i on: Quote
Paulina_mickey Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ale maleństwo :crazyeye::crazyeye: Skąd takie?Kto mógł pozbyć się takiego maluszka?? Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Jejooo maleństwo :loveu: Już lecę go wyściskać :loveu::loveu::loveu: Quote
ewatr Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Jak go Biania obwąchuje :eviltong: .... Ale on malenki dobrze , ze trafił do Ciebie :lol: to sie "odkuje" jak pozostałe zwierzaki :evil_lol:;) Quote
Soema Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 O kurde :eviltong: gdzie Ty takie cudo znalazłaś? On nawet mniejszy od Biszkopta :roll: co za de*il go mógł wyrzucić?:mad: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Wlasnie przed chwila mialam okazje poznac maluszka. Straszna z niego pokraka :loveu: Kochaniutki jest i agresor straszny - warszczy, szczeka gryzie ! zminiaturyzowany amstaff... :evil_lol: Na zdjeciach to on ogromny jest :-o Quote
Ulka18 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ale malenkosci :loveu: ten malec wyglada jak szczeniak cziłałka. A Bianiusia jaka zainteresowana :p Quote
Paulina_mickey Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Wstawiłam Basiu Twojego giganta do przygarnę psa.... http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-szczeniaka-docelowo-maly-woj-dolnoslaskie-opolskie-131045/index2.html#post11753506 http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-malenkiego-pieska-woj-malopolskie-131026/index2.html#post11753515 http://www.dogomania.pl/forum/f97/super-domek-maly-psiak-do-4-lat-130694/index4.html#post11753513 Quote
xmartix Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 gdzie on się znajduje? do Wrocławia daleko?... Quote
Paulina_mickey Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='xmartix']gdzie on się znajduje? do Wrocławia daleko?...[/quote] Tarnobrzeg, co do reszty to trzeba pytać cioteczek z Tbg:diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='MartynaP']szukamy domu stałego? :roll:[/quote] Tak [quote name='xmartix']gdzie on się znajduje? do Wrocławia daleko?...[/QUOTE] Do Wrocławia mamy kawałek. Ale mogę załatwić transport w tą niedziele. W późniejszych terminach też ale nie wiem dokładnie Quote
viverna Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 ten psiak na podróż do Holandii to jeszcze długo by musiał poczekać, podrosnąć, zdobyć komplet szczepień itd. Podejrzewam, że po domek ustawi się kolejka nawet w najbliższej okolicy... więc bez sensu go było dawać na wątek, gdzie myślę, że trzeba dać szansę starszym psom... to tylko moje zdanie, bo na 100% nie będziecie mieć żadnego problemu ze znalezieniem domu... Quote
Guest monia3a Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Trzymam kciuki za dobry domek :loveu: Maluszek jest cudowny :loveu: Sama bym go przygarnęła jakby był bliżej mnie :roll: Quote
Marlena:) Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Cześć dziołchy... Zależy mi jednak,żeby domek był w okolicy :roll: dlatego nie ma sensu wklejać go na wątki i ogłaszać. Wystarczy jeden dzień na allegro i malucha nie będzie ;). Narazie chcę jednak poczekać jeszcze te kilka dni,bo niuniek musi dojść do siebie... Bardzo przypadł mi do serca,(a to u mnie żadkość :razz:) no ale wiem,że u mojej Basi będzie miał wszystko czego mu potrzeba. Jeszcze raz proszę - domki tylko z okolicy... Quote
Paulina_mickey Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Tu się zaraz za nim będzie kolejka ustawiała :diabloti: Quote
Basia1968 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Oto mały z dzisiejszego dnia Luiza ma jeszcze wkleić zdjęcia małego. Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 OMG!!!:loveu: słodziak z niego :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 http://img11.imageshack.us/img11/4930/may2ei8.jpg Ale maluszek śliczny :loveu::loveu: Quote
Marlena:) Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Ciociu Basiu wymiziaj odemnie nasze małe słonko :loveu:... Quote
Luzia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Fotki :razz: sorki że dopiero teraz ale wcześniej nie dałam rady :oops: Zdjęcia rzeczywiście nie oddają jego prawdziwych rozmiarów. :loveu: Mały palacz nam rośnie :evil_lol: Jak widać jest niewiele większy od paczki fajek :lol: A teraz Pomysł na pieska w sosie śmietanowo szpinakowym :sabber: Quote
Recommended Posts