Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szczeniaczek ma około 5 tygodni może ciut więcej - jest malusieńki jak okruszek. :loveu::loveu::loveu:
Ktoś go porzucił niestety:-( pozostawił samego sobie. Takie maleństwo:placz::placz::placz:
W życiu nie widziałam tak maleńkiego pieseczka. Szukamy dla niego domku :loveu::loveu:

Piesek obecnie przebywa w Tarnobrzegu. Bardzo bysmy chcieli aby znalazł dom w niedalekiej odległości.
Kontakt do Marleny lub do mnie na PW.

Oto i on:

Posted

Wlasnie przed chwila mialam okazje poznac maluszka. Straszna z niego pokraka :loveu: Kochaniutki jest i agresor straszny - warszczy, szczeka gryzie ! zminiaturyzowany amstaff... :evil_lol:
Na zdjeciach to on ogromny jest :-o

Posted

[quote name='MartynaP']szukamy domu stałego? :roll:[/quote]

Tak

[quote name='xmartix']gdzie on się znajduje? do Wrocławia daleko?...[/QUOTE]

Do Wrocławia mamy kawałek. Ale mogę załatwić transport w tą niedziele. W późniejszych terminach też ale nie wiem dokładnie

Posted

ten psiak na podróż do Holandii to jeszcze długo by musiał poczekać, podrosnąć, zdobyć komplet szczepień itd. Podejrzewam, że po domek ustawi się kolejka nawet w najbliższej okolicy... więc bez sensu go było dawać na wątek, gdzie myślę, że trzeba dać szansę starszym psom... to tylko moje zdanie, bo na 100% nie będziecie mieć żadnego problemu ze znalezieniem domu...

Guest monia3a
Posted

Trzymam kciuki za dobry domek :loveu:
Maluszek jest cudowny :loveu:
Sama bym go przygarnęła jakby był bliżej mnie :roll:

Posted

Cześć dziołchy...
Zależy mi jednak,żeby domek był w okolicy :roll: dlatego nie ma sensu wklejać go na wątki i ogłaszać.
Wystarczy jeden dzień na allegro i malucha nie będzie ;).
Narazie chcę jednak poczekać jeszcze te kilka dni,bo niuniek musi dojść do siebie...
Bardzo przypadł mi do serca,(a to u mnie żadkość :razz:) no ale wiem,że u mojej Basi będzie miał wszystko czego mu potrzeba.

Jeszcze raz proszę - domki tylko z okolicy...

Posted

Fotki :razz:
sorki że dopiero teraz ale wcześniej nie dałam rady :oops:
Zdjęcia rzeczywiście nie oddają jego prawdziwych rozmiarów. :loveu:

Mały palacz nam rośnie :evil_lol: Jak widać jest niewiele większy od paczki fajek :lol:

A teraz Pomysł na pieska w sosie śmietanowo szpinakowym :sabber: