pinczerka_i_Gizmo Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Piękne... po prostu mi dech zaparło... Przedostatnia zwłaszcza :loveu: Anettko, masz talent! :loveu: Quote
anetta Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Furr :loveu: Mati :multi: :evil_lol: Celina, :multi: Pinczerka, e tam talent ;) Akurat byłam w odpowiednim miejsu i czasie :p Z racji że już ciemno to można wstawić wczorajsze nocne foty z Powązek :cool3: Bardzo ciężko było focić w takich warunkach ;) I na dodatek było zimno... Quote
taxelina Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Wow, nie no, dech zapiera. i dzienne i nocne. piekne, masz talent kobieto!! ps. szwedzi maja takie swieto w pierwsza sobote listopada, mam kolo pracy cmenatarz ale to stary juz wiec nie bylo zniczy raczej gdyz dawno zapomniane groby. moze na innych sie jednak cos palilo. nie znam szwedow dokladnie zeby wiedziec jak oni obchodza :( patrzac ogolnie to nie zdaje sie zeby obchodzili bo szwecja to protestancki kraj. Quote
anetta Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Ciesze się że przypadły do gustu ;) Julian Tuwim w Aleji Zasłużonych. Oraz światełka przed grobem Jacka Kuronia Foty z Tzw. Aleji Profesorskiej Quote
anetta Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Przed grobem było bardzo dużo światełek Quote
anetta Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Ciekawy pomnik :) Skała przepołowiona na pół. Quote
Matusz Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ooo jak ja byłem w klasie 2 w Wawie, to byliśmy na tym cmentarzu, mam dużo fotek właśnie, mam i Górskiego, Kuronia, Tuwima też i wiele innych Quote
taxelina Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 oo to milo ze jeszcze sa nowe fotki u mnie zaraz beda Quote
anetta Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 :) Nooo, to sobie teraz powspominasz ;) I widzisz jak to wygląda nocą :cool3: Tadeusz Łomnicki Quote
Matusz Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 No powspominuje sobie ;) no akurat nocą nie byłem więc chętnie oglądam ;) Quote
taxelina Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 w sumie szkoda ze to tylko raz w roku tak sie zapelnoia zniczami i kwitami Quote
Matusz Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 deer_1987 napisał(a):w sumie szkoda ze to tylko raz w roku tak sie zapelnoia zniczami i kwitami tez tak dzisiaj właśnie myślałem sobie, jak byłem dzisiaj na cmentarzu Quote
anetta Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Podobała mi sie konstrukcja :lol::lol: Powyżej to jest to samo. Taniec światła :megagrin: I koniec maratonu :lol:;) Jutro dam z dzisiejszego spacerku z Masajem, dla tych co sie domagali :eviltong: Nie będę wytkać palcami :diabloti: Quote
taxelina Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ja tez sie domagalam :D No wlasnie, jeszcze podczas urodzin sie czesto zapala znicze ale to juz pojedyncze przypadki. troche wlasnie szkoda ze to akurat te dwa dni i zadne inne potem. byloby duzo lepiej gdyy bylo wiecej, bo pamieta sie o zmarlych nie tylko raz w roku chyba? Quote
Avaloth Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 no dokładnie... a weź ludziom się we łbach przewraca.. nie wiem jaki miała w tym cel ale mało mnie to obchodzi, teraz będę dawać tylko podpisane zdjęcia... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Kolejne świetne zdjęcia :-o Konstrukcja faktycznie przedziwna... ;) A przedostatnie zdjęcie... normalnie na okładkę gazety fotograficznej :loveu: :loveu: :loveu: deer_1987 napisał(a):w sumie szkoda ze to tylko raz w roku tak sie zapelnoia zniczami i kwitami Ci którzy pamiętają i są silnie związani ze zmarłymi palą znicze niemal codziennie. Wystarczy popatrzeć na zdjęcia grobu Jimma Morrisona, lub przejechać się do Tych i stanąć przy grobie Ryszarda Rydla - tam zawsze płonie światełko... Zresztą słyszałam, że np. w USA jest zakaz palenia zniczy :roll: Czekamy na Masajkowe zdjęcia :) Quote
Katerinas Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 anetta Ty jakiś kurs robienia zdjęć przechodziłaś. REWELACJA !! :loveu: :loveu: Nawet nie wiem co wybrać, co najładniejsze... To chyba najbardziej mnie zauroczyło :loveu: [quote name='anetta'] http://img220.imageshack.us/img220/497/dscf8022mi8.jpg Quote
Gonitwa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Mam co raz większe kompleksy jeśli chodzi o zdjęcia- chyba przestanę je oglądać... Quote
Celina12 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Bardzo dziękuję za spacer po Powązkach...ciekawie , nastrojowo..i do tego tylu sławnych LUDZI.... Czekam też na MAsaja....no i Kajusię... Quote
Asia & Ginger Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Anetta, wszystkie fotki przepiekne. Aż ciężko coś wybrać do zacytowania. I zachody piękne i palące się znicze i Powązki. Wszystko, wszystko. :p Quote
agaciaaa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Dziewczyno, Ty to masz talent!!!!!!!! Wszystkie fotki piękne! Nie wiem co cytować :evil_lol: http://img164.imageshack.us/img164/6816/dscf8136sc4.jpg ta mi sie bardzo podoba! ale inne też ;) Quote
taxelina Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 no na pewno sa ludzioe co czesciej odwiedzaja ale tlyko raz w roku jest tak pelno zniczy Quote
zuzolandia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Witankoo ...wszystkie fotki niesamowiteee .......klimatyczne.....masz kobito reke nie ma to tamto .... wybralam jedna ktora mnie zafascynowala ....... http://img221.imageshack.us/img221/5563/dscf7992px0.jpg buziolki przesylam i podziwiam za wytrwałosc w odwiedzaniu cmentarzy .... Quote
Recommended Posts