Marta_Ares Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 http://images32.fotosik.pl/23/ecf9e131e9af9b79.jpg sliczne:loveu: :loveu: :loveu: jeszcze jeszcze:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 http://images32.fotosik.pl/23/ecf9e131e9af9b79.jpg świetne :loveu: Jeeeeszcze!!!! Quote
anetta Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 [quote name='deer_1987']Zaczelam czytac caly watek i jestem na 24 stronie, Kaja wiem ze miala jakies problemy. Jak ona sie czuje`? O rany;) Kiepsko...Katar ma, czasami jak kichnie to wali w podłoge aż dudni. Aż dziwne że nos jest cały... [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Pasują do siebie... z takiej odległości mają prawie takie same rozmiary... :evil_lol: :loveu: Prawie :evil_lol: [quote name='deer_1987']tak sobie ogladam i widze ze brakuje mi tutaj terenow gdzie mozna psy nauczyc chodzic bez smyczy... Niunia jest rzadko spuszczana i prze to lubi sobie daleko odejsc.. Sherry przychodzi i nad nia sie skupimy tez zeby nauczyc. ale wlasnie jakis park, las cokolwiek.. znaczy parki sa ale dla ludzi i tam powinien pies miec smycz Zakazy są po to aby je łamać :evil_lol: Kiepsko się czuje, niewyspanie daje o sobie znać...Wstawie jeszcze te i ide spać... :roll::roll: Quote
Dobcia Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Piękne zdjęcia:loveu: Tylko jesienią las mieni sie tyloma kolorami:) Quote
Marta_Ares Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 lesne fotki, oj tak jesienia jest w lesie cudownie:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pimpek Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Prze piękne foty :loveu: http://images31.fotosik.pl/23/237e41c9fc30992a.jpg Super wyszło !:loveu: Quote
diabelkowa Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 sliczne jesienne foteczki uwielbiam takie kolorki :) Quote
Avaloth Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 dzięki ;) a ile ma twój welsch? ^^ jak mogę wiedzieć :P Quote
anetta Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Cześć. Nie wiem dlaczego nie otworzyły się 2 zdjęcia z ostatniego postu...Na fotosiku sie otwierają...a tu nie chcą...:niewiem: Pipmek, zacytowałaś najgorszą fote :mad::evil_lol: Chester, 5 latek. Chciałam mu robić urodziny już w sobote bo zapomniałam że teraz jest październik a on ma w listopadzie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Coś mi się pomieszało. Wyrodna jestem, chciałam postarzeć psa :evil_lol: Podoba mi się ta fota :))))))) Te oczka. Quote
taxelina Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Niom, wiadomo ze po to zeby je lamac, ale wiesz zawsze sie czlowiek zastanawia czy przyjdzie nawet jak sie ma slodycza albo zawola, czy nagle jej jakies zwierze nie przestraszy albo nie pobiegnie za czyms i np. nie wpadnie pod samochod :( chyba musza mi starczyc dlugie rozwijane automatycznie Quote
taxelina Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Masaj jest nadal z Toba kiedy chcesz do wziac na spacer czy calkiuem jest juz Twoj? Quote
Matusz Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 mi też się podobają te oczy;) czy te oczy mogą kłamać...??:loveu: Quote
Pimpek Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 http://images31.fotosik.pl/23/0a92a4879ff89e14.jpg No fajna !:cool3: A i co u Kaji ?? Kiedy jej foty ? :razz: Quote
anetta Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Deer, ucz małą przychodzenia na lince. [SIZE="1"]Nieoficjalnie jest mój. Wiesz że masz Edycje? :eviltong: Pimpek, przez tą zmiane czasu to jęczała mi przez godzine :mad: Bo już chciała jeść a dostają o 21 :evil_lol: Jakieś tam mam, ale dam później bo się pogubie w tym wszystkim :eviltong: :evil_lol: Czy czas na dogo samemu się zmienia????? Quote
taxelina Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Eh przepraszam, zapomnialam o edycji :( Jak to na lince? nie slyszalam o tym tutaj Quote
anetta Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Zamiast automatycznej smyczy masz linke, 10-15m. :razz: Można samemu zrobić lub kupić w całości. Na allegro są ale w Twoim przypadku....;) Poszukaj linek na tych "swoich" aukcjach. "Rodzaje babć autobusowych… 1) Łowczynie krzeseł - gdy autobus się zatrzyma i otworzy drzwi, Ty nawet nie zdążysz sobie tego uświadomić, a ona już siedzi. 2) Babcie-akrobatki - widząc wolne krzesło po drugiej stronie autobusu w cudowny sposób odzyskuje mobilność, wrzuca laskę pod pachę i biegnie do krzesła co sił w nogach. 3) Borostwory - ogromne babcie w futrzanych płaszczach zajmujące z reguły 1,5 - 2 miejsc siedzących. 4) Babcie-wilki - atakują watahą, ich szczekanie rozlega się na cały autobus i wygryzają każdego z ich siedzeń. 5) Babcie lokomotywy. Jak siedzisz w autobusie, stają nad Tobą i zaczynają sapać. Niektóre sapią tak intensywnie, że czujesz, co jadła kilka godzin temu… 6) Babcie ankieterki - na kilka przystanków przed ich docelowym przepytują ludzi, kto kiedy wysiada i starają się odpowiednio ustawić wszystkich w przejściu. 7) Babcie sprinterki - pierwsze co robią to zajmują dogodną pozycję w autobusie, a dopiero potem starają się dowiedzieć jaki jest jego numer. 8) Babcie “włochate berety” - odziały specjalne, nie warto z nimi zaczynać, super zorganizowane, potrafią w ciągu kilku minut opanować cały autobus- uwaga występują przy liniach przejeżdżających obok cmentarza. 9. Sympatyczne życzliwe starsze panie, którym po prostu miejsca ustępuje się z ochotą ;)" :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: :lol: Sweet:loveu: "Nie da się ukryć, wystarczy czasem tylko przyłożyć telefon komórkowy do ucha, a już za chwilę widać na nim ślady - tłuszczu, potu itd.. Do tego jeszcze dotykanie wyświetlacza palcami i nieciekawy efekt gotowy. Aby temu zapobiec trzeba się zaopatrzyć w łapkę tygryska ;) Dzięki niej masz telefon nie tylko z ciekawym brelokiem, ale z funkcjonalną szmatką do ekranu." Quote
taxelina Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 I wtedy daje jej szanse sie "rozwinac" i wolam zwijacac sama smycz i daje nagrode jak przyjdzie? Dzieki, na moich nie widze, mysle ze predzej w zoologicznym takie cos dostane, rozejrze sie jutro Quote
g_o_n_i_a Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Masaj sie stęsknił za gonią :loveu: http://images32.fotosik.pl/23/ab1870e495ae54b8.jpg [quote name='anetta'] "Rodzaje babć autobusowych… 1) Łowczynie krzeseł - gdy autobus się zatrzyma i otworzy drzwi, Ty nawet nie zdążysz sobie tego uświadomić, a ona już siedzi. 2) Babcie-akrobatki - widząc wolne krzesło po drugiej stronie autobusu w cudowny sposób odzyskuje mobilność, wrzuca laskę pod pachę i biegnie do krzesła co sił w nogach. 3) Borostwory - ogromne babcie w futrzanych płaszczach zajmujące z reguły 1,5 - 2 miejsc siedzących. 4) Babcie-wilki - atakują watahą, ich szczekanie rozlega się na cały autobus i wygryzają każdego z ich siedzeń. 5) Babcie lokomotywy. Jak siedzisz w autobusie, stają nad Tobą i zaczynają sapać. Niektóre sapią tak intensywnie, że czujesz, co jadła kilka godzin temu… 6) Babcie ankieterki - na kilka przystanków przed ich docelowym przepytują ludzi, kto kiedy wysiada i starają się odpowiednio ustawić wszystkich w przejściu. 7) Babcie sprinterki - pierwsze co robią to zajmują dogodną pozycję w autobusie, a dopiero potem starają się dowiedzieć jaki jest jego numer. 8) Babcie “włochate berety” - odziały specjalne, nie warto z nimi zaczynać, super zorganizowane, potrafią w ciągu kilku minut opanować cały autobus- uwaga występują przy liniach przejeżdżających obok cmentarza. 9. Sympatyczne życzliwe starsze panie, którym po prostu miejsca ustępuje się z ochotą ;)" :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: O Jesssu... Poplakalam sie ze smiechu :roflt::roflt::roflt: Quote
anetta Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 [quote name='deer_1987']I wtedy daje jej szanse sie "rozwinac" i wolam zwijacac sama smycz i daje nagrode jak przyjdzie? Dzieki, na moich nie widze, mysle ze predzej w zoologicznym takie cos dostane, rozejrze sie jutro yes :cool3: [quote name='g_o_n_i_a']Masaj sie stęsknił za gonią :loveu: http://images32.fotosik.pl/23/ab1870e495ae54b8.jpg Bardzo!!! :loveu: O Jesssu... Poplakalam sie ze smiechu :roflt::roflt::roflt: [quote name='an_bzik']Rodzaje babć - :biggrina::biggrina: :lol::lol::lol::lol: Nie potrafie wybrać najlepszych, wszystkie są zaj.....:lol::lol: Quote
basia bonnie Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 hahahahaha, dobre! ja zazwyczaj spotykam borostwory :lol: Quote
Eriu Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Heheheh, no ale mi humor poprawiłaś :D. Tych ostatnich najmniej coś ostanio. Myślicie, że to dlatego, że mają takie niskie emerytury? ;) Quote
Ewa3 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 rodzaje babci sa the best:evil_lol: fotki Masaja cudo;) Pewnie juz to nie raz slyszalas ale uszy to on ma swietne:lol: Quote
Recommended Posts