Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='anetta']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jestem okrutna :evil_lol:

Mati, to nie ciasto, to sernik na zimno, ten czerwony. A ten obok to mało kaloryczny torcik z jogurtu (zamiast śmietany) i galatertką :lol::lol: Pycha :lol::megagrin:

No i kto wygrał w LOTKA?!!! :diabloti:

wiem, że to sernik, ale sernik to też ciasto no nie ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja uwielbiam taki sernik:loveu:

ktoś na pewno wygrał, i zamiast się pochwalić to siedzi cicho:eviltong:

Posted

Czekalismy na mame az wroci z pracy

A samej to się nie chce zrobić czegoś do jedzenia? :diabloti:

wiem, że to sernik, ale sernik to też ciasto no nie ?

Dla mnie sernik to sernik a ciasto to ciasto tak jak te co jest na talerzu na ostatnim zdj. :evil_lol::evil_lol:

ktoś na pewno wygrał, i zamiast się pochwalić to siedzi cicho

Właśnie :mad: :evil_lol:

jejku ale pysznosci, akurat glodna jestem, a Ty tak nas katujesz

Następna co głodna chodzi :mad:

:evil_lol:

I to by było na tyle z imprezki. Następna za rok :lol::lol::lol:

Posted

dobry... ale się normalnie wcisnęłam an foteczki z zarełkiem... pojadłabym sobie tych ciastków troszkę :loveu::p pysznie to wszystko wyglądało... no a małej solenizantce życzymy wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :p:multi:

Posted

[quote name='Pimpek']To też wygląda smacznie ;)
Tego nie jadłam :eviltong:

[quote name='Koma']I po co ja tu przyszłam? :roll: No po co? :roll: Teraz to już muszę iść do lodówki po coś słodkiego :lol:
:lol::lol:

[quote name='Cerber']dobry... ale się normalnie wcisnęłam an foteczki z zarełkiem... pojadłabym sobie tych ciastków troszkę :loveu::p pysznie to wszystko wyglądało... no a małej solenizantce życzymy wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :p:multi:
Wtrafiiłaś idealne :lol:
Ala dziękuje :evil_lol:

[quote name='Dobcia']Alusia na takiej diecie na pewno szybko urośnie:evil_lol:
:evil_lol:

[quote name='Katerinas']Bratanica słodziutka :-)
A słodkości jakie do jedzenia! :-) Fajowe zdjęcia :-)
Dzięki :loveu: Chociaż niektóre wyszły do kitu.

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć :)

Miśki są the best :evil_lol:

http://img514.imageshack.us/img514/7007/dscf7414ai5.jpg

Kuś biednego, spragnionego słodyczy człowieka, kuś... :diabloti:
To też dostala jako prezent :lol:
Już koniec kuszenia, skończyły się słodkości.

Posted

Cześć:loveu: Chyba nie w pore przyszłam z re-wizytą bo ja głodna chodzę od rana i aż mnie skręca jak widzę tyle pyszności...:loveu: Ooo i jeszcze ten serniczek na zimno tak pięknie wygląda:loveu: Idę sobie stąd, przyjdę jak zjem śniadanie:eviltong:

Posted

No i co ja mam dzołchy z wami teraz zrobic?? :evil_lol::evil_lol: Bije się w....pierś :diabloti: że dałam te foty ;)

[quote name='furciaczek']Nie masz serca kobieto:placz:
wybacz mi :evil_lol:

[quote name='Cambel']Hej ;)

A zostawiłaś nam choć trochę?! Takiego smaka nam narobiłaś, teraz każdemu po trochę wyślij pocztą :evil_lol:
Wszystko zeżarli :diabloti:

[quote name='Sznaucerka-Balbina']głodna chodzę od rana
O o o o prosze, następna :diabloti:
Same niejadki na tym forum :shake:

Czy wy wiecie o której musiałam wstać?? Nie wiecie, to wam powiem. W środku nocy...7.40 pobudka :mdleje::evil_lol::evil_lol: Tak mnie wypiź.....wywiało :cool1: że do teraz jeszcze czuje jak mi szumi w głowie :evil_lol: Na treningu byłam :cool1: A Masaj do teraz leży na posłaniu :evil_lol: Zmęczyło się biedaczysko :cool1:

Fota kiepawa ale tak te słońce mi się spodobało...

Wyprzedzając wasze pytanie :evil_lol: Nie, to nie są aktualne foty :cool1: Z tydzień temu robione.

Posted

Mnie się słońce bardzo podoba, gdyby tylko jeszcze tyle ciepełka dawało, co się wydaje, że dawac powinno..

No dokładnie. Gdyby nie te dzisiejsze wiatrzysko to było by taaak przyyjemnieee:rolleyes:

Tylko ta lampa...

Właśnie....:roll: Chyba ja zlikwiduje :evil_lol::evil_lol: Bloki przed sobą wyburze, bilbordy, lampy, kościoły, stacje to samo :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: A taaam, co sie będę cackać. Wszystko co przed moim blokiem to zrównam z ziemią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Thx :loveu::loveu: