Eriu Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Dobry wieczór dresiarzu Aneto :D. Kradniesz też radia z aut? ;) ;) ;) Quote
basia bonnie Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Haha Ty dresiarzu :evil_lol: miłego aerobiku :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Czego ja sie tu dowiaduje, jesteś dresem :evil_lol: Quote
puchu Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 http://img179.imageshack.us/img179/8748/dscf7177pt1.jpg http://img179.imageshack.us/img179/492/dscf7204zc1.jpg :loveu: W końcu nadrobiłam zaległości :) Quote
anetta Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Pimpek']Odpowiedz na to i na to :diabloti: I daj jej foteczki :loveu: 1. zapewne spała :evil_lol: 2. ....spi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie mam fotek:shake: [quote name='Eriu']Dobry wieczór dresiarzu Aneto :D. Kradniesz też radia z aut? ;) ;) ;) :diabloti::diabloti: [quote name='ß@$!@']Haha Ty dresiarzu :evil_lol: miłego aerobiku :evil_lol: [quote name='agaciaaa']Czego ja sie tu dowiaduje, jesteś dresem :evil_lol: :boom: :evil_lol: [quote name='puchu']http://img179.imageshack.us/img179/8748/dscf7177pt1.jpg http://img179.imageshack.us/img179/492/dscf7204zc1.jpg :loveu: W końcu nadrobiłam zaległości :) Ooooo hej :multi: Coś mi sie komp zacina :diabloti: To przez was :diabloti: Quote
puchu Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 A kabelki na pewno wszystkie w kontakcie? :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Eriu']Dobry wieczór dresiarzu Aneto :D. Kradniesz też radia z aut? ;) ;) ;)[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To ja chce jedno, takie z duuuzym wyswietlaczem i DVD:diabloti: Quote
Matusz Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Witamy piątkowo i już weekendowo:multi::multi: Quote
basia bonnie Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 ej no :diabloti: już do nas strzelasz! szczera prawda boli, dresiarzu :grins: Quote
tygra Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Witaj fajne psiulki niestety zdążyłąm tylko początek Twojej galwrii przejżec, nie wiem czy dam radę kiedykolwiek nadrobić :) Quote
Rybka_39 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Witam super fotki!:multi: I super psiaki! To ile wiosenek ma juz kajusia?:cool3: Quote
anetta Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='puchu']A kabelki na pewno wszystkie w kontakcie? :evil_lol: Si :diabloti: [quote name='furciaczek']To ja chce jedno, takie z duuuzym wyswietlaczem i DVD:diabloti: Nie ten adres :eviltong: [quote name='matusz5']Witamy piątkowo i już weekendowo:multi::multi: :multi: [quote name='ß@$!@']ej no :diabloti: już do nas strzelasz! szczera prawda boli, dresiarzu :grins: :mad: [quote name='tygra']Witaj fajne psiulki niestety zdążyłąm tylko początek Twojej galwrii przejżec, nie wiem czy dam radę kiedykolwiek nadrobić :) :multi: Witaj. Iii tam, tylko 68 stron :evil_lol: U mnie :evil_lol: [quote name='diabelkowa']co tu za wyzywanie od dresiarzy ? No właśnie :placz: :sadCyber: [quote name='Rybka_39']Witam super fotki!:multi: I super psiaki! To ile wiosenek ma juz kajusia?:cool3: 14 :biggrina: [SIZE="1"]Shit, shit, shit :angryy: Nie pójde na aerobik, żle się czuję przez @ Wrrrr Quote
tygra Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 o to emerytka jak moja Brenda (13lat i 3 miechy) Quote
zuzolandia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 hellooooooooooooo!!!!!!!! nie idz nie idz !!!!!!! toc to bezsensu !!!lepiej zagraj w karciochy ;-) odprezysz sie !!! Quote
bonita Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Wow! ale weselisko było :) I tańce do białego rana.... I super jedzenie.... Jednym słowem świetnie! co widać na fotach :D Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Cześć :) Weekend, weekendzik, weekenduś :) Quote
Bzikowa Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Cześć dresiarzu(tak czytałam zaległe posty;)) :lol: Będę się Ciebie bała teraz bo pewnie lubisz nastukać komuś dla zabawy :mad: :eviltong: Kajusia już ma czternachę? O rany, rispekt, piękny wiek ! :modla: Quote
Matusz Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Witamy :) kiedy będą fotki ??:diabloti::diabloti: Quote
anetta Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Jestem :hand: i dogowieczór wszystkim :p Będę się Ciebie bała teraz bo pewnie lubisz nastukać komuś dla zabawy Nie musisz sie bać, nie lubie przemocy :lol!: Kiedy foty...? :hmmmm: teraz :diabloti: Sprzed paru dni. Quote
Recommended Posts