furciaczek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 super ze sie dobrze bawilas:loveu: nie zazdroszcze tylko latania przy krzeslach:evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Anetta :mdleje: ostatnie foty nieba powaliły mnie na kolana :mdleje: CUDNE!!! Quote
basia bonnie Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 piękna dokumentacja :evil_lol: fajnie, że było fajnie :evil_lol: :) Quote
Eriu Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 No mnie też powaliły te widoki. Po prostu cudne! Skacowana powiadasz?:razz: Podziwiam Cię - z kacorem na rower. Ja jak jestem po imprezie to smędzę po domu i herbatę piję ;). Quote
anetta Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 agaciaaa napisał(a):a gdzie Twoja fotka? :cool3: :mad: Eeeee moja? :siara: Mojej nie będzie :eviltong: Furr napisał(a):nie zazdroszcze tylko latania przy krzeslach Jakoś dałam rade :evil_lol: Aaaa zmachaaaałaaam sięęęęęęęę :lol: Waszka napisał(a):ostatnie foty nieba powaliły mnie na kolana CUDNE!!! Eriu napisał(a):No mnie też powaliły te widoki. :multi: :multi: Cieszkam się że powaliłam was na kolana :evil_lol::evil_lol: Podziwiam Cię - z kacorem na rower. Ja jak jestem po imprezie to smędzę po domu i herbatę piję Sama nie wiedziałam co chcę robić a że była piękna pogoda idealna na rowerek to sobie wyszłam :p Quote
agaciaaa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 anetta napisał(a):Eeeee moja? :siara: Mojej nie będzie :eviltong: A to dlaczego??? :cool3: jakąś weselną daaaaaaj!!! :razz: Ale mi apetytu narobilaś tymi fotkami :sabber: Quote
Patikujek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Hej hej Właśnie zaglądam i stwierdzam że masę czasu mnie tu nie było:shake: ale juz nadrabiam Fajne ujęcie świeczek [url]http://img179.imageshack.us/img179/8748/dscf7177pt1.jpg[/url] Quote
Bzikowa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Aaa! JEDZENIE ! :diabloti: ŻARCIE :diabloti: Idem lodówkę przeszukać... Quote
anetta Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='agaciaaa']A to dlaczego???jakąś weselną daaaaaaj!!! Bo nie miałam jakiejś porywającej fryzury i ubrania żeby się pokazywać :evil_lol: Ale mi apetytu narobilaś tymi fotkami Taki był mój cel :cool1: [quote name='Pati']Właśnie zaglądam i stwierdzam że masę czasu mnie tu nie było Ano :mad::evil_lol: Ale cieszę się ześ jest :p Fajne ujęcie świeczek No....rozmazane :diabloti: [quote name='Bzikowa'] Aaa! JEDZENIE ! ŻARCIE Idem lodówkę przeszukać... :evil_lol:Ciasto było pyszne, zwłaszcza krówka :diabloti: [quote name='Diabełkowa']ja chce ta mirinde!!!! Ty to pewnie byś chciała cos mocniejszego :evil_lol: Ze zdjęcia to tak wygląda jakby nic innego nie było na stole :evil_lol: Właśnie zdałam sobie z tego sprawe :evil_lol: Aleee nieeeee :diabloti: Jakieś białe winko (takie dziwne jakieś było) i woooda na prawo i na lewo :diabloti: Imprezka trwa Prawie jak w pałacu:evil_lol: Pojechałam dziś do Oktawii6 (na koniec świata :evil_lol:) przymierzyć spodnie które wystawiła na Bazarku i co?? Za małeeeee :placz: Przymierzyłam wszystkie jakie miała :evil_lol: i wszystkie były o numer lub dwa za małe buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :sadCyber: I sie wydało, mam za wielką doooo :diabloti::placz: Takie fajne spodnie przeszły mi koło nosa :placz: Ale nie ma tego złego.... :diabloti: Ale cicho sza, ściany mają uszy :diabloti::evil_lol: Quote
saya Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 fajna fotka świeczek. a teraz, swoją drogą, idę coś zjeść :lol: Quote
basia bonnie Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 http://img407.imageshack.us/img407/6831/dscf7221vi3.jpg aaale fajowe :loveu: Quote
anetta Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Saya, witaj po raz pierwszy :lol::cool3: I co? dobre było? :lol: Nasze kwiatki drugie od lewej strony. Bukiet był ogromny :lol: Był to chyba najbardziej orginalny zestaw kwiatów :lol::lol::lol: Czego tam nie było :evil_lol::evil_lol: No coooo, swiatło mi się podobało :evil_lol: Bleeee ale pogoda, deszcza pada....:watpliwy: Quote
Bzikowa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Dobry wieczór... Pogoda totalnie dupna... :roll: Czasu brak... Blee..... :cool1: Ja chcę fotę panny młodej :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='anetta']Bo nie miałam jakiejś porywającej fryzury i ubrania żeby się pokazywać :evil_lol: przesadzasz :cool3: :diabloti: http://img249.imageshack.us/img249/417/dscf7257hr7.jpg suuuper fotka!!!!! :) Quote
furciaczek Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 weszlam, nadrobilam i....zglodnialam:evil_lol: Quote
anetta Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Ja chcę fotę panny młodej Eee nie zrobiłam sobie z nią wspólnego zdjęcia :roll::oops: Mam tylko grupowe. Tak wyszło....Ja byłam głównym fotografującym a jak już odważyłam się powierzyć aparat komuś innemu to nie potrafił zrobić porządnego zdjęcia :diabloti::diabloti: przesadzasz :lol!::lol!::lol!: weszlam, nadrobilam i....zglodnialam :evil_lol: I ostatnie nadające się do pokazania :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [FONT=Arial]widziałam tańcujące fotaski :p[/FONT] Quote
Pimpek Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Jeeeeeeeeeeeeeeeej, wesele ? :crazyeye: A Kaja gdzie ? :cool3: Quote
anetta Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Ala, cieszkam się :lol: Pimpek, tzn. gdzie była na ślubie czy gdzie jest teraz? :lol::lol::evil_lol: Wiecie co, dowiedziałam się że były poprawiny :placz::placz: i że wesele zakończyło sie ok 18.00 :crazyeye: Jestem zła. Ale kurcze skąd miałam wiedzieć :placz: Był transport do Wawy no to się zabrałam:roll:....ehhhhhhhhhhhhhh Zaczynam aerobik od piąteczku :lol::lol: Trza się troche poruszać bo stawy zardzewiały :lol: Mam okazje aerobikować się za free więc czemu by nie skorzystać, nie? :cool3: Dwa razy w tygodniu po 1 h. Będzie super :lol::lol: Już widze jak się ruszam następnego dnia :roflt: Quote
furciaczek Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 nie zazdroszcze przyszlych zakwasow:evil_lol: Quote
Eriu Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Ale masz fajnie z tym aerobikiem, u mnie na uczelni wfu nie ma wogóle. Tylko pozazdrościć :) Quote
basia bonnie Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Ooo będzie ostro na aerobiku :) masz już dres? :evil_lol: Quote
anetta Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='furciaczek']nie zazdroszcze przyszlych zakwasow:evil_lol:[/QUOTE] Ja sobie też nie :lol: [quote name='Eriu']Ale masz fajnie z tym aerobikiem, u mnie na uczelni wfu nie ma wogóle. Tylko pozazdrościć :)[/QUOTE] :p O tym aerobiku dowiedziałam się przypadkowo. Prowadzi to jakaś babeczka, która oprócz tej "naszej" grupy ma jeszcze dwie inne :crazyeye: (do jednej chodzi moja mum:eviltong:). Więc ta to ma kondyche :evil_lol: 3 godziny pod rząd ćwiczyć :mdleje: [quote name='ß@$!@']Ooo będzie ostro na aerobiku :) masz już dres? :evil_lol:[/QUOTE] Coś mi się zdaje że będzie ostro :evil_lol: Oczywiście że tak, tzn. spodnie mam :p:lol::diabloti: Na szczęscie daleko nie ma, więc będę mogła w dresie iść na zajęcia :evil_lol::evil_lol: Yooooł :evil_lol: Już się nie mogę doczekać :lol: A w sobote rano mam jeszcze trening :roll::roll::mdleje: Ciekawe czy dam rade rano ruszyć nogą :evil_lol: Aaaaaaa a poźniej jade na urodziny Alicji :-D Super plan dnia :evil_lol: Quote
Pimpek Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='anetta'] Pimpek, tzn. gdzie była na ślubie czy gdzie jest teraz? :lol::lol::evil_lol: [/quote] Odpowiedz na to i na to :diabloti: I daj jej foteczki :loveu: Quote
Recommended Posts