anetta Posted October 7, 2005 Author Posted October 7, 2005 Bylismy tydzien temu w lesie :D Kaja lapki pogubila :lol: :lol: :lol: Wiercipieta mala.. :roll: Bardzo trudno jej robic fotki, na chwile sie nie zatrzyma rozbojnica jedna... Quote
zaba14 Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 śliczny skrzacik :) przydałoby sie wiecej zdjec :P Quote
anetta Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 C.d 8) Niestety takie dziewne, zamazane niektore powychodzily :( :) narazie tyle bo ImageShack nie dziala... juz dziala Wyszla z rowu :P Strazniczka lasu 8) :lol: Quote
bona_46 Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 fajna z niej dziewczynka i jaka zwinna :angel: :angel: :angel: Quote
Teklunia Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 a jaka ma dumna postawe :) wyprezona piers, postawiony ogonek :) widac ze to nie byle pies, a JAMNIK :D ;) Quote
anetta Posted October 10, 2005 Author Posted October 10, 2005 Dzieki :) I kolejne 8) To bylo najlepsze :lol: :lol: :lol: siedzielismy na powalonym dosc duzym drzewie...Kaja chodzila kolo nas i w koncu sie znalazla za duza (co sie pozniej okazalo :evilbat: ) galezia :lol: no i chciala do nas wrocic...i nie mogla przeskoczyc tej galezi :lol: :lol: :lol: Normalnie polewki mielismy z niej...tak sie skarzyla, tak na nas parzyla :lol: :lol: :lol: tymi oczkami a my w smiech :lol: :lol: :lol: Ta tej focie wlasnie patrzy sie tak ":puppydog:" (szkoda ze wyszlo takie brzydkie :() :lol: Oczywiscie probowala wszelkich innych sposobow aby sie do nas dostac :lol: :lol: :lol: Niestety bylo za malo miejsca aby mogla sie przeslizgnac pod spodem :evilbat: Gora tez nie dalo rady :lol: Na tej focie doslownie wdrapywala sie na gore :o Koniec koncow...UDALO SIE! :lol: :lol: :lol: Przeszla gora jakos..nie wiem jak :lol: A jaka zadowolona byla gdy sie znalazla po naszej stronie :lol: Quote
Teklunia Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 Wy sadysci ;) maly pieseczek prosi wzrokiem, a Wy si esmiejecie? zobaczysz, z zemsty zje Ci kapeć :lol: Quote
Guest bernulka Posted October 10, 2005 Posted October 10, 2005 śliczność - Kajusia :angel: paździoszki Quote
anetta Posted October 14, 2005 Author Posted October 14, 2005 Teklunia napisał(a):Wy sadysci ;) maly pieseczek prosi wzrokiem, a Wy si esmiejecie? zobaczysz, z zemsty zje Ci kapeć :lol: Iii tam, szybko zapomniala o calym zajsciu 8) w kuchni Powiedzcie mi czy na waszych monitorach zdjecia ktore wklejam sa jasne? Moj monitor jest troszke zesputy jesli chodzi o foty, sa ciemniejsze niz powinny byc. I jestem ciekawa jak u was jest. Bardzo sa rozjasnione? Akurat nie mowie o ostatniej focie, chcialam zeby bylo cos widac (bo strasznie ciemne wyszlo) i je rozjasnilam bardziej niz powinnam :oops: Quote
Teklunia Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 u mnie sa jasne, tzn. w sam raz. tylko to ostatnie jakies jest zamglone... no i mam jedna zasadnicza uwage co do Twoich zdjec - jest ich za malo! Quote
Guest bernulka Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 u mnie ta z kuchni jest bardzo jasna... :( paździoszki Quote
Daga_i_Oskar Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Teklunia napisał(a):u mnie sa jasne, tzn. w sam raz. tylko to ostatnie jakies jest zamglone... no i mam jedna zasadnicza uwage co do Twoich zdjec - jest ich za malo! u mnie jest podobnie, a z ostatnim zdaniem jak najbardziej się zgadzam !! :lol: Quote
Guest bernulka Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Właśnie właśnie! Za mało! Czekamy, czekamy... :evilbat: paździoszki Quote
anetta Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 Teklunia napisał(a):tylko to ostatnie jakies jest zamglone... A to, to juz wina fotografa :lol: :oops: A ze wyszly takie poruszone to nie wiem czemu, wiekszosc mi tak powychodzilo :-? Nie mam zbytnio duzo fot bo nie ma cyfrowki :cry: To sa foty sprzed dwoch tygodni kiedy to aparacik w domu byl.... Quote
Teklunia Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 no no no... miche to ona ma solidna ;) Quote
Alka Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 [quote name='anetta'] Modlimy sie nad miska :lol: solidna taak, ale ...pusta ! :wink: :D Quote
asiunia Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Hej!! Biedna Kajunia głodzą biedactwo :P Quote
dbsst Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 ijoijoijo ile fotek :D :buzi: w jamnikowaty nochal :D Quote
Recommended Posts