bonita Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Byłam obglądywać :loveu: Ćliczne zdjęcia robisz tym Fuji, naprawdę :loveu: Ja mojego nie wiem jeszcze dokładnie jakiego kupię za miesiąc( bym chciała :evil_lol:). Pozdrowionka Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Witaj :) http://img76.imageshack.us/img76/1963/dscf7066bo9.jpg Masaja mina nie wymaga komentarza :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 O, i tutaj tez pająki :loveu: http://img517.imageshack.us/img517/2610/dscf7094dn6.jpg A tak poza tym to cześć i czołem! :multi: Quote
Kati Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Chyba ktoś mi pajączka ukradł :roll: :evil_lol: Niedawno miałam takiego samego na oknie. :lol: Tylko mój tak ładnie na fotkach nie wygląda. :( Quote
zuzolandia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 http://img76.imageshack.us/img76/1963/dscf7066bo9.jpg slicznie wygladaja ;-) bleeeeeeeeeeeee pajaki !!! jakos nie trawie ich widoku choc czasami wygladaja naprawde imponujaco ;-) buziaczki kofffaniutka! Quote
BBeta Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 http://img517.imageshack.us/img517/4164/dscf7079ud4.jpg Choinka Ci ze świąt została ?? :diabloti: Quote
Bzikowa Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ty chyba chcesz żebym przedwcześnie na zawał zeszła :cool3: Pająki są niefajne :lol: Zwłaszcza takie... brrr... Pozdrawiamy...;) Quote
basia bonnie Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 no cos marna ta choinka Ci została :evil_lol: pajączek boski :loveu: Quote
Dobcia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Cześć;) Śliczna araukaria i krzyżak też całkiem, całkiem:) Quote
Blow Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Hej! Hej! Kajunia super!:D Mam sentyment do jamników:loveu: Sama miałam dwa:cool3: Quote
anetta Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Gonia a widziałaś w końcu to co miałaś? :cool3: Od 1906 posta Zuzole napisał(a):jakos nie trawie ich widoku Ja tez nie, ale się poświęciłam ;))) Tak ładnie wyglądał w świetle słońca :rolleyes: Jeszcze sobie siedzi. Dziś do niego zaglądałam i zrobił sobie nową pajęczynke a jakiś czas poźniej patrze a on mała ose złapał :cool3: Kati napisał(a):Chyba ktoś mi pajączka ukradł. Niedawno miałam takiego samego na oknie. O o o o od razu ukradł, widocznie źle sie nim zajmowałaś i uciekł :evil_lol::evil_lol::evil_lol: BBeta napisał(a):Choinka Ci ze świąt została ?? Ładna, prawda? :lol::lol: A to nie choinka tylko...:hmmmm: araukaria (dzięki Dobcia :-D) Blow, a jakie? Furr, trza se złapać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chyba was zanudze takimi fotami :lol: Ale no nie mogę się powstrzymać...:rolleyes: Macie jakieś stronki z fajnymi skórkami do Tlena? Coś mnie naszło i chce sobie zmienić :lol: Szukam ale na razie nic sensownego ni mo :mad: Quote
Matusz Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 to bardzo fajnie ci wyszło http://img216.imageshack.us/img216/2359/dscf7097np6.jpg Quote
Blow Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Jakie? Najpierw rudą sunię krótkowłosą, która była z nami szczęśliwe 13 lat, potem walniętego, aczkolwiek pięknego rudego, krótkowłosego młodzika, którego trzeba było uśpić w wieku 5 lat:( Quote
basia bonnie Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 http://img216.imageshack.us/img216/2359/dscf7097np6.jpg jakie widoki :mdleje: Quote
Bzikowa Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Czy ty mieszkasz gdzieś na Bemowie czy Okęciu bo ciągle te samoloty :razz::razz: Piękne chmuryy :loveu:Dobranocka! Quote
anetta Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Mati, Basia dzieki :p Blow, widze że masz sentyment do rudzielców ;) A co się stało z młodzikiem, jeśli można wiedzieć?:( Bzikowa, obok Bemowa, zauwżyłam że teraz jakoś częściej samoloty które lecą na Okęcie latają obok nas :roll: A ten samolocik co wcześniej widziałaś to był z Bemowa ;) Jade dziś na ślub i wesele i strasznie się denerwuje ;))))) Jestem w trakcie szykowania się a i tak jak widać musze zajrzeć na dogo :lol: Zaraz, zaraz...jak to się nazywa...:hmmmm: uzależnienie? :siara::siara: Quote
Bzikowa Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Wesele :razz::razz: No to udanej zabawy Ci zyczymy i szczęścia młodej parze, kimkolwiek ona jest ;) TAK, TO JEST UZALEŻNIENIE. :evil_lol: Dogo uzależnia, szkoda, ze nie wiedziałam tego, przed zalogowaniem się tu :lol!: Quote
ewelinabuck Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 :loveu:dog bardzo uzaleznia i szybko popada sie w nalog :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a foty zachodu cudowne:loveu: Quote
furciaczek Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Mam wrazenie ze coraz ladniejsze te foty Ci wychodza:loveu: i te kolory:loveu: Uzaleznienie?? hmmm to chyba bardzo prawdopodobne:evil_lol: baw sie dobrze:p Quote
agaciaaa Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Piękne widoczki!!!! :) miłej zabawy na weselu ;) Quote
anetta Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 an_bzik napisał(a):Wesele :razz::razz: No to udanej zabawy Ci zyczymy i szczęścia młodej parze, kimkolwiek ona jest ;) To moja znajoma ze szkoły, siadziałyśmy 3 lata w jednej ławce :p TAK, TO JEST UZALEŻNIENIE. :evil_lol: Dogo uzależnia, szkoda, ze nie wiedziałam tego, przed zalogowaniem się tu :lol!: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Furr napisał(a):Mam wrazenie ze coraz ladniejsze te foty Ci wychodza i te kolory No dziękuje :loveu::loveu: Ewelina napisał(a):foty zachodu cudowne Agacia napisał(a):Piękne widoczki!!!! :loveu: Bawiłam się świetnie :multi: Załapałam sie na dwie zabawy weselne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tzn. panna młoda wybrała m.in. mnie. Zmachałam sie jak goopia bo trza było latać wokół 6 krzesełek :evil_lol: w butach na obcasie po śliskiej podłodze :diabloti: Super :diabloti: To tak w skrócie napisałam. Welonu nie złapałam jakby się kto pytał :evil_lol: Przyjechałam w nocy i od razu poszłam spać :cool1: Przez cały dzień jak zwykle byłam rozbita. Rano nie chciało mi się nic robić. Poźniej lekko skacowana wyszłam na rower i jeździłam po Kampinosie z 1,5 h :cool1: Troszke dokumentacji :evil_lol: Jadą :cool3: Widok z naszego stolika :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 a gdzie Twoja fotka? :cool3: :mad: Quote
Recommended Posts