Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

Posted

Byłam obglądywać :loveu:
Ćliczne zdjęcia robisz tym Fuji, naprawdę :loveu:
Ja mojego nie wiem jeszcze dokładnie jakiego kupię za miesiąc( bym chciała :evil_lol:).
Pozdrowionka

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Gonia a widziałaś w końcu to co miałaś? :cool3: Od 1906 posta

Zuzole napisał(a):
jakos nie trawie ich widoku

Ja tez nie, ale się poświęciłam ;))) Tak ładnie wyglądał w świetle słońca :rolleyes:
Jeszcze sobie siedzi. Dziś do niego zaglądałam i zrobił sobie nową pajęczynke a jakiś czas poźniej patrze a on mała ose złapał :cool3:

Kati napisał(a):
Chyba ktoś mi pajączka ukradł. Niedawno miałam takiego samego na oknie.

O o o o od razu ukradł, widocznie źle sie nim zajmowałaś i uciekł :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

BBeta napisał(a):
Choinka Ci ze świąt została ??

Ładna, prawda? :lol::lol: A to nie choinka tylko...:hmmmm: araukaria (dzięki Dobcia :-D)

Blow, a jakie?
Furr, trza se złapać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Chyba was zanudze takimi fotami :lol: Ale no nie mogę się powstrzymać...:rolleyes:

Macie jakieś stronki z fajnymi skórkami do Tlena? Coś mnie naszło i chce sobie zmienić :lol: Szukam ale na razie nic sensownego ni mo :mad:

Posted

Jakie?
Najpierw rudą sunię krótkowłosą, która była z nami szczęśliwe 13 lat, potem walniętego, aczkolwiek pięknego rudego, krótkowłosego młodzika, którego trzeba było uśpić w wieku 5 lat:(

Posted

Mati, Basia dzieki :p

Blow, widze że masz sentyment do rudzielców ;) A co się stało z młodzikiem, jeśli można wiedzieć?:(

Bzikowa, obok Bemowa, zauwżyłam że teraz jakoś częściej samoloty które lecą na Okęcie latają obok nas :roll: A ten samolocik co wcześniej widziałaś to był z Bemowa ;)

Jade dziś na ślub i wesele i strasznie się denerwuje ;))))) Jestem w trakcie szykowania się a i tak jak widać musze zajrzeć na dogo :lol: Zaraz, zaraz...jak to się nazywa...:hmmmm: uzależnienie? :siara::siara:

Posted

Wesele :razz::razz:
No to udanej zabawy Ci zyczymy i szczęścia młodej parze, kimkolwiek ona jest ;)

TAK, TO JEST UZALEŻNIENIE. :evil_lol: Dogo uzależnia, szkoda, ze nie wiedziałam tego, przed zalogowaniem się tu :lol!:

Posted

an_bzik napisał(a):
Wesele :razz::razz:
No to udanej zabawy Ci zyczymy i szczęścia młodej parze, kimkolwiek ona jest ;)

To moja znajoma ze szkoły, siadziałyśmy 3 lata w jednej ławce :p

TAK, TO JEST UZALEŻNIENIE. :evil_lol: Dogo uzależnia, szkoda, ze nie wiedziałam tego, przed zalogowaniem się tu :lol!:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Furr napisał(a):
Mam wrazenie ze coraz ladniejsze te foty Ci wychodza
i te kolory

No dziękuje :loveu::loveu:

Ewelina napisał(a):
foty zachodu cudowne

Agacia napisał(a):
Piękne widoczki!!!!

:loveu:

Bawiłam się świetnie :multi: Załapałam sie na dwie zabawy weselne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tzn. panna młoda wybrała m.in. mnie. Zmachałam sie jak goopia bo trza było latać wokół 6 krzesełek :evil_lol: w butach na obcasie po śliskiej podłodze :diabloti: Super :diabloti: To tak w skrócie napisałam.
Welonu nie złapałam jakby się kto pytał :evil_lol:
Przyjechałam w nocy i od razu poszłam spać :cool1: Przez cały dzień jak zwykle byłam rozbita. Rano nie chciało mi się nic robić. Poźniej lekko skacowana wyszłam na rower i jeździłam po Kampinosie z 1,5 h :cool1:

Troszke dokumentacji :evil_lol:
Jadą :cool3:

Widok z naszego stolika :evil_lol: