Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Buhahah co wy z tym samolotem? ;)

Eriu napisał(a):
Ten księżyc to z wczoraj?

Tak :)

Furr napisał(a):
Wygodnie jej

Bardzo :p

Pinczerka napisał(a):
Jak Tobie się udaje zrobić takie świetne zdjęcia księżyca?

Usiadłam na trawie, kolano służyło mi za statyw :evil_lol: ustawiłam na makro i full zoom :p I starałam się jak najmniej ruszać dłońmi.

Rany! Deszcz meteorytów!

Żartujesz, prawda? :cool1:

Miło że księżyc sie podoba :multi: Mi również, chociaż nie udał się do końca bo jest nieostry :shake: Ale jakiś czas temu też robiłam takie foty (pierwszy raz) i nie wyszły mi tak jak te więc i tak się cieszkam :) Dziwnie to napisałam :evil_lol: mam nadzieję że zrozumieliście :evil_lol:

Wczorajsze futra. Przyszła do przedpokoju nie wiadomo po co :cool1: Ona sama pewnie też nie :evil_lol:

Mam cie gdzieś :evil_lol: Na początku siedziała na dywanie a że się wierci to tyłek zsunął się na podłogę :evil_lol: W ten sposób może kilkanaście cm. cofnąć się do tyłu nie wstając :evil_lol::evil_lol:

Posted

Dobcia, nieee, niee :) Ona ciepłolubna.

Agacia, on był zdegustowany bo przeszkadzałam mu w spaniu i Kaja tyż bo wierciła mu sie obok nosa :evil_lol:

Musze lecieć. Wpadne później.

Posted

Widzę, że Kaja też, tak jak Bezik, lubi się powygrzewać na slonku :eviltong: Jak jest słonecznie (oczywiscie nie upalnie bo wtedy bialy spędza dni w pozycji horyzontalnej...) to zawsze mnie rano prosi zebym go na balkon wypusciła.i sie kładzie na słoneczku;)

Posted

Mmmmm ale pyszną zupke jadłam...grzybową, z tych naszych grzybków :cool3: I dostałam 3 słoiczki zamarynowanych :cool3: :lol: Nie wiedziałam że tak szybko można jeść marynowane grzyby od włożenia ich do słoika :lol:

Bzikowa, tak, Kajek bardzo lubi wygrzewać się na słońcu. Teraz już nie, ale gdy jesteśmy w wakacje na działce to kładła się na trawie w pełnym słońcu i spała :lol: I tylko przewracała się z boku na bok :lol:

Masaj: "I jak ja mam spać kiedy ona siada mi pod nosem?"

Hator, hator, hator

Posted

Samturia napisał(a):
Ale od Kajuni zawsze się światło odbija fajnie :loveu:

Promieniuje :evil_lol::evil_lol:

Bahama, Bahama mama :cool1::evil_lol:

Tropikalny pajak w świetle zachodzącego słońca :evil_lol: Ciężko było mu zrobić w miare ostre zdjęcie :mad: Z kilkunastu wyszły 3 :cool1: