Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

Posted

[quote name='anetta']
Miło że motylek na kwiatku sie podoba :multi: Nie ukrywam że mi również i bardzo jestem zadowolona z tych trzech zdjęć :multi::multi: Zwłaszcza z pierwszego :))))

Nie wiem czy już pytałam, a jeżeli tak to zapomniałam :eviltong: - jakim aparatem trzaskasz fotki? :cool3:
[quote name='anetta']
Dziś rano przebudziłam się z przerażeniem :lol::lol: Usłyszałam jakiś hałas i się okazało że Kaja spadła z łóżka :megagrin:(wiedziałam że kiedyś to nastapi :lol: Mam za małe łóżko :evil_lol:) Na szczęście miała miękkie lądowanie bo........... spadła na śpiącego Masaja który leżał obok łóżka :roflt::roflt::roflt: Obydwa futra były mocno zdziwione. Jedno jak i drugie nie wiedziało co się dzieje :roflt::roflt:
No nieźle :roflt::evil_lol:

[quote name='anetta']
Zaczęłam dziś dawać Masajowi trzecie op. Gammolenu. Muszę powiedzieć że widze efekty :multi::multi:
Oj po Gammolenie widzialam u Azulowej efekty, uch niestety po kilku tygodniach od zakonczonej kuracji m.in. wypadanie kłaczków wróciło. Na razie probujemy Dolfosem z biotyna sie ratowac, a jak nie to trzeba bedzie pomyslec o wielkim powrocie do Gammolenu :p

A co do grzybów - a pewnie, jak rosna pod nogami i prosza sie o zebranie ich to trza brac :diabloti:

Ale duży qń :loveu:

http://images13.fotosik.pl/91/b5a612f3d3d95893.jpg

Troszke sie rozpisałam u Was hihi :lol::oops: Dobranocka :bye:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Nie wiem czy już pytałam, a jeżeli tak to zapomniałam :eviltong: - jakim aparatem trzaskasz fotki? :cool3:
Fuji 5600 :p

Na razie probujemy Dolfosem z biotyna sie ratowac

Jakieś pół roku temu dowałam mu Dolfosa, ale to była próbka więc efektów nie widziałam.

Ale duży qń :loveu:

I miał ten wielki szpikulec pod sobą :diabloti:

Dziewczyny, niestety nie śpie z aparatem :diabloti: Jeszcze do tego nie doszło :evil_lol::evil_lol:

Bbeta, maślaki, maślaki tylko malutkie :eviltong:

Po paru minutach...

Niektóre były pochowane, cfffaniaczki :evil_lol:

Oprócz zółtego konia była jeszcze ta pani :loveu::loveu::loveu:

A tu następna gąsieniczka:loveu: Szuka grzybów :loveu:

Posted

Doberek :cool3:

Wiq, maślaczki już marynują się w słoiczkach :p

Furr, tak jak pisałam, pojechałam dziś po akku i ładowareczke :multi: Nie byłam pewna czy będą mieć ładowarke ale sie okazało że jest :multi: Pytam sie jeszcze czy jest ładowarka tylko nie pamiętam początkowej nazwy a pani do mnie: "BC-700?" :o :lol::lol:
No i jestem ponad 100 zł w plecy :lol::lol::evil_lol::evil_lol:

No i doopca, nie wstawie fotek bo cos robią z systemem :watpliwy:

Posted

Dobcia, noooo, pyyychootaaaa :eating:
Tak, bo to nowa odmiana :cool1:

]

Taaaka włochata była :lol: Ze strachu zwinęła sie w kłębek.

Obok naszego grzybobrania rosły jeżyny

Posted

Normalnie zdjęcia z łona natury!
Popatrz Ty, u mnie na działce i w okolicach też od cholery maślaków! ;)

U mnie są jeszcze takie starorzecza Bugu, trochę zarośnięte i błotniste i moj piękny ŚNIEŻNOBIAŁY pies postanowił się władować w wodę. Pływać nigdy nie lubił aż tak bardzo a tym razem wszeeeedł, i kiedy sporóbował wejść dalej stwierdził, ze jest za gęsto coś w tej wodzie :eviltong: i się wycofał - już czarny jak smoła :p A potem wszyscy się dziwili, ze do końca spaceru pies znowu bielutki. Szorstkowłosy, daaaaa :evil_lol:

Posted

anetta napisał(a):
Bbeta, maślaki, maślaki tylko malutkie :eviltong:

Skoro tak mówisz to ok, w końcu wszystkie grzyby są jadalne :cool3: Ale niektóre tylko raz :diabloti:

Posted

Aaaaaaaa zaraz mnie coś wtrafi :comp26::angryy:
Coś mi się dzieje z kompem bo nie moge wejśc na dogo :angryy::angryy:
Szału juz dostaje :angryy:
Jedyny plus to to że klawiature sobie wyczyściłam....z nudów...:roll:

Ja w niedziele jade na grzybki. Ciekawe czy cos nazbieram

Na pewno coś znajdziesz, pełno jest ich teraz;)

a dobra pewno jak muchomorek

Nie wiem, nie wiem :evil_lol:

Mmm... przyjemniaczek

Prawda? :loveu: Ciekawi mnie co z tego wyrośnie :)

Popatrz Ty, u mnie na działce i w okolicach też od cholery maślaków!

No to na co czeszkasz :lol: Idź zbierać :lol:
Chciałabym zobaczyć czarnego Bzika :evil_lol:

nie cierpie robali, ale takie włochate są fajne

Też tak sądze :lol::lol:

Pozdrawiam z zimnej i paskudnej Częstochowy,

Nie wierze :o Nie macie słońca??

Skoro tak mówisz to ok, w końcu wszystkie grzyby są jadalne Ale niektóre tylko raz

Zgadza się :evil_lol:

Posted

Wow, ale fajne makra. Ja takich nie umiem ;(. Zdradź techniki ;). Jak pisałam o zimnej Częstochowie, to słońca nie było, ale teraz już jest ok.

Posted

Aneta, zaczynam się bać :eviltong: czujesz jakiś niezdrowy pociąg do natury? :evil_lol:

Ale foty jak zwykle cudo, te kolory słoneczne..:loveu: Zazdroszczę ! Wszyscy na dogo umieją robić foty tylko moje zawsze takie gówniane , ciemne i bez polotu :watpliwy:

A może jakiś Masaj i Kaja wśród tych traw , robaczków i grzybków się znajdą? :razz:

Posted

:hand:
Nie znam dnia ani godziny :diabloti: Wczoraj znowu nie mogłam nic robić :diabloti: Nawet wylogować się nie dało....:vamp: Komp chyba mi wyznacza ile moge siedzieć na Dogo :roll::cool1:

Ooo kogo widze, AlKil :multi:

Eriu, no przeca pisałam już :p

Bzikowa, pewnie że mam pociąg :evil_lol: Nawet jeden elektryczny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A tak serio to o so odzy?? czemu niezdrowy? Bardzo lubie przyrode i uwielbiam wsród niej przebywać :loveu:
Ciesze się że się podobają :multi: A co to Twoich, musisz cykać, cykać. Technika czyni mistrza :evil_lol::evil_lol: Ja robie makro na zasadzie prób i błędów :evil_lol:
Kajki już nie będzie bo gdy my wyszliśmy na spacer to ona smacznie spała pod kocykiem, zmarzła straszliwie i schowałam ją pod koc :p
Masajek, będzie jak najbardziej :p

Ile widzicie grzybów??:razz:

Z samego rana pojechalismy na trenindżek i obydwoje jestesmy padnięci :lol::lol: A taka jest piękna pogoda że nie chciało mi się stamtąd wychodzić :p