g_o_n_i_a Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='anetta'] Miło że motylek na kwiatku sie podoba :multi: Nie ukrywam że mi również i bardzo jestem zadowolona z tych trzech zdjęć :multi::multi: Zwłaszcza z pierwszego :)))) Nie wiem czy już pytałam, a jeżeli tak to zapomniałam :eviltong: - jakim aparatem trzaskasz fotki? :cool3: [quote name='anetta'] Dziś rano przebudziłam się z przerażeniem :lol::lol: Usłyszałam jakiś hałas i się okazało że Kaja spadła z łóżka :megagrin:(wiedziałam że kiedyś to nastapi :lol: Mam za małe łóżko :evil_lol:) Na szczęście miała miękkie lądowanie bo........... spadła na śpiącego Masaja który leżał obok łóżka :roflt::roflt::roflt: Obydwa futra były mocno zdziwione. Jedno jak i drugie nie wiedziało co się dzieje :roflt::roflt: No nieźle :roflt::evil_lol: [quote name='anetta'] Zaczęłam dziś dawać Masajowi trzecie op. Gammolenu. Muszę powiedzieć że widze efekty :multi::multi: Oj po Gammolenie widzialam u Azulowej efekty, uch niestety po kilku tygodniach od zakonczonej kuracji m.in. wypadanie kłaczków wróciło. Na razie probujemy Dolfosem z biotyna sie ratowac, a jak nie to trzeba bedzie pomyslec o wielkim powrocie do Gammolenu :p A co do grzybów - a pewnie, jak rosna pod nogami i prosza sie o zebranie ich to trza brac :diabloti: Ale duży qń :loveu: http://images13.fotosik.pl/91/b5a612f3d3d95893.jpg Troszke sie rozpisałam u Was hihi :lol::oops: Dobranocka :bye: Quote
furciaczek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Chcialabym zobaczyc ta poranna akcje na wlasne oczy:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 furciaczek napisał(a):Chcialabym zobaczyc ta poranna akcje na wlasne oczy:evil_lol: ja też! :roflt: Quote
BBeta Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 http://images26.fotosik.pl/82/12b52755c374834b.jpg Ty jesteś pewna, że to maślaki, bo jakoś podejrzanie wyglądają ?? :diabloti: Quote
anetta Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Nie wiem czy już pytałam, a jeżeli tak to zapomniałam :eviltong: - jakim aparatem trzaskasz fotki? :cool3: Fuji 5600 :p Na razie probujemy Dolfosem z biotyna sie ratowac Jakieś pół roku temu dowałam mu Dolfosa, ale to była próbka więc efektów nie widziałam. Ale duży qń :loveu: I miał ten wielki szpikulec pod sobą :diabloti: Dziewczyny, niestety nie śpie z aparatem :diabloti: Jeszcze do tego nie doszło :evil_lol::evil_lol: Bbeta, maślaki, maślaki tylko malutkie :eviltong: Po paru minutach... Niektóre były pochowane, cfffaniaczki :evil_lol: Oprócz zółtego konia była jeszcze ta pani :loveu::loveu::loveu: A tu następna gąsieniczka:loveu: Szuka grzybów :loveu: Quote
wiq Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 macie identyczne dzikie rośliny jak na mojej działce! i te maślaki! :O łał ;) Quote
furciaczek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Dziendoberek:loveu: co tam slychac:cool3: Quote
anetta Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Doberek :cool3: Wiq, maślaczki już marynują się w słoiczkach :p Furr, tak jak pisałam, pojechałam dziś po akku i ładowareczke :multi: Nie byłam pewna czy będą mieć ładowarke ale sie okazało że jest :multi: Pytam sie jeszcze czy jest ładowarka tylko nie pamiętam początkowej nazwy a pani do mnie: "BC-700?" :o :lol::lol: No i jestem ponad 100 zł w plecy :lol::lol::evil_lol::evil_lol: No i doopca, nie wstawie fotek bo cos robią z systemem :watpliwy: Quote
Dobcia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Śliczne maślaczki, mniam:loveu: Marynowane... pychota:loveu: A ta łaciato-uszata gąsieniczka wyjątkowo ciekawa:cool3: Quote
anetta Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Dobcia, noooo, pyyychootaaaa :eating: Tak, bo to nowa odmiana :cool1: ] Taaaka włochata była :lol: Ze strachu zwinęła sie w kłębek. Obok naszego grzybobrania rosły jeżyny Quote
Madzik93 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 http://images29.fotosik.pl/82/e93c26b7051c5c53.jpg Ja w niedziele jade na grzybki. Ciekawe czy cos nazbieram :D http://images29.fotosik.pl/82/27fa7b9ecfc6aa9e.jpg Ta gąsienniczka jest najlepsza :loveu: Wymiziaj pieski ode mnie. :) Quote
bonita Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Qurcze nie trymowana glizda:diabloti:śliczna:loveu: a dobra pewno jak muchomorek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images30.fotosik.pl/82/f549f1db2e6e05b8.jpg Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Cześć :) http://images24.fotosik.pl/82/361221023ab596c7.jpg Mmm... przyjemniaczek :) Quote
Bzikowa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Normalnie zdjęcia z łona natury! Popatrz Ty, u mnie na działce i w okolicach też od cholery maślaków! ;) U mnie są jeszcze takie starorzecza Bugu, trochę zarośnięte i błotniste i moj piękny ŚNIEŻNOBIAŁY pies postanowił się władować w wodę. Pływać nigdy nie lubił aż tak bardzo a tym razem wszeeeedł, i kiedy sporóbował wejść dalej stwierdził, ze jest za gęsto coś w tej wodzie :eviltong: i się wycofał - już czarny jak smoła :p A potem wszyscy się dziwili, ze do końca spaceru pies znowu bielutki. Szorstkowłosy, daaaaa :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 jaka śliczna gąsieniczka :loveu: nie cierpie robali, ale takie włochate są fajne ;) :cool3: Quote
Eriu Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Jakoś tak wakacyjnie na tych zdjęciach, a u mnie już liście żółkną. Pozdrawiam z zimnej i paskudnej Częstochowy, Quote
BBeta Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 anetta napisał(a):Bbeta, maślaki, maślaki tylko malutkie :eviltong: Skoro tak mówisz to ok, w końcu wszystkie grzyby są jadalne :cool3: Ale niektóre tylko raz :diabloti: Quote
anetta Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Aaaaaaaa zaraz mnie coś wtrafi :comp26::angryy: Coś mi się dzieje z kompem bo nie moge wejśc na dogo :angryy::angryy: Szału juz dostaje :angryy: Jedyny plus to to że klawiature sobie wyczyściłam....z nudów...:roll: Ja w niedziele jade na grzybki. Ciekawe czy cos nazbieram Na pewno coś znajdziesz, pełno jest ich teraz;) a dobra pewno jak muchomorek Nie wiem, nie wiem :evil_lol: Mmm... przyjemniaczek Prawda? :loveu: Ciekawi mnie co z tego wyrośnie :) Popatrz Ty, u mnie na działce i w okolicach też od cholery maślaków! No to na co czeszkasz :lol: Idź zbierać :lol: Chciałabym zobaczyć czarnego Bzika :evil_lol: nie cierpie robali, ale takie włochate są fajne Też tak sądze :lol::lol: Pozdrawiam z zimnej i paskudnej Częstochowy, Nie wierze :o Nie macie słońca?? Skoro tak mówisz to ok, w końcu wszystkie grzyby są jadalne Ale niektóre tylko raz Zgadza się :evil_lol: Quote
anetta Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Gonia, patrz! :razz: Poźniej dostrzegłam tego pana na pierwszym planie :lol: Quote
Eriu Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Wow, ale fajne makra. Ja takich nie umiem ;(. Zdradź techniki ;). Jak pisałam o zimnej Częstochowie, to słońca nie było, ale teraz już jest ok. Quote
Bzikowa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Aneta, zaczynam się bać :eviltong: czujesz jakiś niezdrowy pociąg do natury? :evil_lol: Ale foty jak zwykle cudo, te kolory słoneczne..:loveu: Zazdroszczę ! Wszyscy na dogo umieją robić foty tylko moje zawsze takie gówniane , ciemne i bez polotu :watpliwy: A może jakiś Masaj i Kaja wśród tych traw , robaczków i grzybków się znajdą? :razz: Quote
anetta Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 :hand: Nie znam dnia ani godziny :diabloti: Wczoraj znowu nie mogłam nic robić :diabloti: Nawet wylogować się nie dało....:vamp: Komp chyba mi wyznacza ile moge siedzieć na Dogo :roll::cool1: Ooo kogo widze, AlKil :multi: Eriu, no przeca pisałam już :p Bzikowa, pewnie że mam pociąg :evil_lol: Nawet jeden elektryczny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak serio to o so odzy?? czemu niezdrowy? Bardzo lubie przyrode i uwielbiam wsród niej przebywać :loveu: Ciesze się że się podobają :multi: A co to Twoich, musisz cykać, cykać. Technika czyni mistrza :evil_lol::evil_lol: Ja robie makro na zasadzie prób i błędów :evil_lol: Kajki już nie będzie bo gdy my wyszliśmy na spacer to ona smacznie spała pod kocykiem, zmarzła straszliwie i schowałam ją pod koc :p Masajek, będzie jak najbardziej :p Ile widzicie grzybów??:razz: Z samego rana pojechalismy na trenindżek i obydwoje jestesmy padnięci :lol::lol: A taka jest piękna pogoda że nie chciało mi się stamtąd wychodzić :p Quote
Bzikowa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Z tą przyrodą to tylko niewinny zarcik ;) Jak tam trenindżek? My mieliśmy wczoraj... po przerwie 2 tygodniowej :eviltong: Quote
Samturia Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 http://images12.fotosik.pl/98/d6cada9b8253a572.jpg ale fajne psioczki xD Quote
Recommended Posts