Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Logankowa, winko z truskawek i aronii?? :o :cool3:
Dobrze ci :lol:

Pinczerka lubisz winogrona? bo ja nie :eviltong: Jedynie te duże, zielone, mniam, mniam :p

Furr, oczywiście :chlup:

Strażnik :evil_lol::evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]:multi::multi::multi:byłam ...fotki widziałam .....
a na obcasowych butkach ........nie umiam ..:oops::oops::oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

Ala, jak dobrze że nie jestem sama :multi::evil_lol: Chodze jak ciamajda :evil_lol: Chociaż teraz i tak troszeczke jest lepiej :roll::evil_lol:

Hmmm, strażnik to chyba nie pijący jest :hmmmm::lol:

Dziki zwierz..jak dobrze że byłam za siatką:evil_lol:

No i dziś nie dokończyłam sprzątania, pneumatyczny kijek się zepsół :evil_lol::evil_lol:

Posted

Śliczny ten motyl na astrach:loveu:
I strażnik przyszłego winka tez:cool3:

U mnie w ogrodzie mamy ogromny żywopłot z ciemnych winogron, ale nikt ich nie lubi i dzikie ptactwo się nim żywi:p

Posted

Dobcia, dobrze wiedzieć że to astry ;) :lol:
Przynajmniej się nie zmarnują :)

Bzikowa, kot podobno ma właściciala. On sobie tak chodzi po działkach, u nas tez juz był :evil_lol:

Sztuczny tłok :evil_lol: :evil_lol:

Poszlismy na spacerek

Kiepawo widać, był w takim miejscu że nie dało się bliżej podejść...i zrobic fote pod innym kątem :shake:

Te zielone rosliny są pod ochroną :cool3: Nie pamiętam jak się zwą.

Posted

[quote name='Dobcia']To są chyba skrzypy na ostatniej fotce;)
Wiesz, chyba masz racje :)))))))

[quote name='furciaczek']hmmm a ja mialabym problem... ukrasc jedzonko czy straznika:loveu:
:evil_lol::evil_lol:

Witaj Natija :cool3:

[quote name='zuzolandia']wowowowo a jo tyz mom takigo szmaterloka na takij blumie ;-) ehehehh
Może to ten sam? :evil_lol:

Jak Ty to robisz? Naucz mnie

Normalnie :lol:, ustawiam w aparacie na makro czyli w moim przypaku kwiatek i pomalutku ustawiam i przybliżam aparat do obiektu :lol: Proste :lol::lol: Ale nie zawsze sie udaje.

Miło że motylek na kwiatku sie podoba :multi: Nie ukrywam że mi również i bardzo jestem zadowolona z tych trzech zdjęć :multi::multi: Zwłaszcza z pierwszego :))))

Dziś rano przebudziłam się z przerażeniem :lol::lol: Usłyszałam jakiś hałas i się okazało że Kaja spadła z łóżka :megagrin:(wiedziałam że kiedyś to nastapi :lol: Mam za małe łóżko :evil_lol:) Na szczęście miała miękkie lądowanie bo........... spadła na śpiącego Masaja który leżał obok łóżka :roflt::roflt::roflt: Obydwa futra były mocno zdziwione. Jedno jak i drugie nie wiedziało co się dzieje :roflt::roflt:

Jutro jade po new akku :multi: Chciałam jeszcze ładowarecze kupić ale nie wiem czy będą mieć taką jaką chce :razz:

Zaczęłam dziś dawać Masajowi trzecie op. Gammolenu. Muszę powiedzieć że widze efekty :multi::multi:

Posted

U Pinczerki pisałam że nie lubie zbierać grzybów, owszem, nie lubie ich szukać i wciskać się pomiędzy krzaczory i pajęczyny :diabloti: ale jak grzyby rosną ci pod nogami to czemu miałabym ich nie zerwać????:evil_lol::evil_lol: Maślaczki.

W trakcie grzybobrania spotkałam TO. Zielone widziałam, ale żeby ZÓŁTE??? Ciężko było się dostać bo wysoka trawa rosła tam gdzie siedział :shake:

Zaczęłam go trosze szturchać żeby ruszył łaskawą doopcie i wyszedł z tej trawy :diabloti: