BBeta Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 anetta napisał(a):Bbeta :evil_lol::evil_lol: dobre :evil_lol: Głodnemu chleb na myśli :cool3: Quote
Bzikowa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Hehe, wydało się, Masaj Ci zwiał w tropiki :cool3: Quote
anetta Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 http://img441.imageshack.us/img441/6681/dscf6657gu7.jpg I słońce zaszło....:cool3: Quote
anetta Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Głodnemu chleb na myśli Ojj taaak :lol::lol: Marzenia.... Hehe, wydało się, Masaj Ci zwiał w tropiki No niestety :placz: Wybrał wolność... Aaaaaaa Patrzcie jakie nieszczęście siedzi w Kielcach...:( Została znaleziona w lesie...:placz: Jeszcze szczeniak, ma ok 8 m/cy. Quote
wiq Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 oups, odmiany mi się pofajtały :evil_lol: podobają mi się te masajowate ;) to cardigany.. a pembroki to te od królowej, nie?;) no to te od królowej mi się nie podobają :lol: sorry.. ale pora się wyspać :evil_lol: a suniek bidny :( Quote
Bzikowa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Biedactwo :shake: Niestety problem przepełnionych schronisk i bezpańskich psów na ulicach nie skończy się póki idioci nie przestaną bezsensownie rozmnażać swoich kundelków... [ciągle jakieś dyskusje na gronie są na ten temat, juz mnie krew zalewa]. Quote
anetta Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Wiq, tak, pembroczki są od królowej ;) Taaa, Wiqunia, idź spać, idź :p Juz pora :evil_lol: Wczoraj gdy wracałam trampkiem z treningu zaczepiła mnie młoda dziewczyna. I rozpoznała że to cardi :)))))))) Okazało się że jej TZ też ma cardi-suczke :-D I tak sobie gadałysmy dość długą droge. Ona też psiara :-D Bzikowa, mi sie już nawet nie chce pisać na gronie w TYCH tematach :shake: Ileee moożna...:shake: Quote
wiq Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 wyśpię się wkrótce, za jakiś tydzień...;) ale nie długo, bo się szkoła zaczyna.. :placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Szkoda suni, taka malutka, a tyle cierpienia w oczach... :-( Zachód słońca super, ile kolorów :-o Ale najbardziej podoba mi się to: http://img204.imageshack.us/img204/6245/dscf6633kc7.jpg :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anetta Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Pinczerka, wiesz że mi też :p Troche humoru:roflt::roflt::roflt: "Jak prawidłowo przydzielić obowiązki nowym pracownikom? :) W zamkniętym pokoju umieścić 400 cegieł. Wpuścić nowo zatrudnionych do pokoju z cegłami, zamknąć drzwi. Zostawić ich samych sobie, wrócić po 6 godzinach. Ocenić sytuację: - jeżeli liczą cegły, dać ich do księgowości. - jak liczą po raz drugi, dać ich do audytu. - jak porozrzucali cegły po całym pokoju, dać ich do działu inżynieryjnego. - jak układają cegły w przedziwnym porządku, dać ich do planowania. - jak rzucają w siebie cegłami, dać ich do działu obsługi. - jak śpią, dać ich do działu zabezpieczeń. - jak pokruszyli cegły na gruz, dać ich do działu informatyki. - jak siedzą bezczynnie, dać ich do kadr. - jak mówią, że przetestowali różne kombinacje i szukają dalszych, ale nie ruszyli ani jednej cegły, dać ich do sprzedaży. - jak już wyszli do domu, dać ich do marketingu. - jak się gapią przez okno, dać ich do planowania strategicznego. - jak gadają między sobą, a nie przełożyli ani jednej cegły, pogratulować im i dać ich do zarządu. - jak się obłożyli cegłami w taki sposób, żeby nie było ich widać ani słychać - dać ich na listy wyborcze do parlamentu." I jeszcze seksowny stół :cool3: Pan prezes zażyczył sobie stolik do nowego biura… Były pewne pomysły… czy ma się rozkładać, jaki kolor itd. Pan prezes powiedział jednak jasno - stolik ma być seksowny i musi coś w sobie mieć - jakieś trzy ZALETY?… No to kupiliśmy ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 - jak rzucają w siebie cegłami, dać ich do działu obsługi. :lol: :lol: :lol: A stolik prześwietny :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 anetta napisał(a): Wczoraj gdy wracałam trampkiem z treningu zaczepiła mnie młoda dziewczyna. I rozpoznała że to cardi :)))))))) Okazało się że jej TZ też ma cardi-suczke :-D I tak sobie gadałysmy dość długą droge. Ona też psiara :-D Mi się to często zdarza, westowcy chyba mają to do siebie, ze jak widzą drugiego to MUSZĄ podejść. Do mnie kiedyś kobitka w metrze podeszła, jak wracałam z psem z treningu i się mnie wypytywała o zywienie westie bo ona ma ze swoim problem, ze nie chce nic jeść ;) I tak sobie gadałyśmy przez jakiś czas, potem zeszło na temat agility - ona o tym nie słyszała i jak jej powiedziałam to się zainteresowała ;) A na osiedlu mamy osiedlowy klubik westa ;P Są 4 i jak się wsszyscy naraz spotkamy (a to są ludzie w różnym wieku) to tak godzinami jest gadanina.. Kiedyś na wieczornym spacerku półtorej godziny gadałyśmy :P Po mnie już delegacja z domu poszła bo myśleli, ze mnie porwali czy coś:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Piękne zachody :loveu: A stolik jest świetny :evil_lol: bardzo pomysłowy :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 wiq napisał(a): no to te od królowej mi się nie podobają :lol: przekaze jej:diabloti::evil_lol: Sliczne te foty:loveu: te kolory:loveu: hmmm nie wiedzialam ze Prezes sobie taki stolik zamowil:evil_lol: Quote
anetta Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Noo, stolik całkiem, całkiem jest :evil_lol::evil_lol: No widzisz Furrr, czego się możesz dowiedzieć na forum :evil_lol::evil_lol: Dziś miałam bardzo pracowity dzień :cool3: Pojechałam z futrzakami na działeczke w pewnym celu :cool3: Strasznie zimno było :nerwy: Ja nie wiem, co to za podoga...Dopiero w drugiej części dnia sie troszeczke ociepliło bo słońce wyszło....:roll: No to jedziem :p Ale cos nudno.... Heee??? Pierwszy raz widze u niego taka mine :lol: Ostatni etap ziewania :evil_lol::evil_lol: Tak też można :evil_lol: Quote
wiq Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 http://images28.fotosik.pl/82/cde0013391a8536d.jpg ooo.. tego jeszcze nie widziałam :lol: Quote
Matusz Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 ja tez takiego czegoś jeszcze nie widziałem :p Quote
agaciaaa Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 http://images12.fotosik.pl/97/9efe7ff9a15544b5.jpg jakie spojrzenie :loveu: Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Nie no te uszy mnie zabijaja:loveu: Quote
anetta Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Hahahaha, nie nooo, proosze :lol: Nie chce mieć tu stypy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ooo.. tego jeszcze nie widziałam Może powinnam to opatentować? :razz::evil_lol::evil_lol: Jedziem dalej Po dojechaniu trzeba pozwiedzać stare zakamarki :cool3: Troszke kwiatki urosły od mojej ostatniej wizyty ;) Quote
anetta Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 :evil_lol: Purchawa, była duża jak na purchawke ;) Zmutowana jakaś :diabloti: :hmmmm::niewiem: Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Dobra juz ozylam:loveu: Sliczny jamniorkowy pycholek:loveu: Quote
furciaczek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 przyczajony tygrys ukryty smok...w tym wypadku jamnik:evil_lol: http://images13.fotosik.pl/91/26ae783aab6af6cd.jpg Quote
agaciaaa Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 http://images12.fotosik.pl/97/6250c6897c045aba.jpg uwaga groźny jamnik :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 http://images12.fotosik.pl/97/9efe7ff9a15544b5.jpg Ucha :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts