anetta Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Często odbywacie z Kają wizyty u weta? Regularnie? Nieee ;) Szczepienia i wsio. Chyba że widzimy że coś się dzieje no to idziemy. A to musi być najczulszy widok dla Ciebie, jako ich właścicielki Nooo :loveu::loveu: Tym bardziej że Kaja na początku nawet na niego nie spojrzała, unikała go itp. O widoku że Kaja się obok niego położy mogłam tylko pomarzyć ;)))) To Masaj taki mało dzientelmeński Musze się za niego wstawić :lol: bo bywa tak że jak widzi że Kaja sie kręci obok posłania to uszaty schodzi :lol::lol: Witaj Basia :p Ala i reszta. Mam wyniki...i :lol: Kaja to zdrowy pies!! :multi::multi: Wet wpisał nawet w komputer ze pies zdrowy :lol: Mam wyniki, ja sie na tym nie znam ale co tam :lol: Jedynie ma minimalnie za mało płytek krwi ale to nic. A na to czym my sie martwilismy ( ruszanie głową do góry) nie mamy wpływu. Po prostu starszy pies, ot co. Lekarka powiedziała że to mogą być jakieś zmiany neurologiczne i jak sie pojawią poważniejsze zmiany (oczopląs, kręcenie sie w kółko) to wtedy trzeba sie zgłosić. A to co sie nacierpiała przy pobieraniu krwi to jej ;) Tak sie kręciła że za mało krwi pobrali i musieli wbić się w drugą łapke :( Quote
furciaczek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Bardzo sie ciesze ze wszystko wporzadku:loveu: Oby tak dalej:) Quote
anetta Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Zdrówko! :drinking::drinking::drinking::drinking: Byłam dziś na wystawie i foty jeszcze :grab: sie robią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sporo ich wyszło :evil_lol: Widziałam Macieja Stuhra :cool3: Quote
Matusz Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='anetta']Zdrówko! :drinking::drinking::drinking::drinking: Byłam dziś na wystawie i foty jeszcze :grab: sie robią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sporo ich wyszło :evil_lol: Widziałam Macieja Stuhra :cool3: tak, zdrówko !! ;):):drinking::drinking: oo to czekam na foty ;) a ten Stuhr to psa wystawiał??:diabloti::diabloti: Quote
anetta Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 O nie, dziś ich nie wstawie. Moje oczy mówią, chodźmy spaaać.... Był jako widz, przyszedł z kimś :cool3: Cfffaniaczek się zakamuflował, założył duże binokle i myślał że go nie rozpoznam :evil_lol::evil_lol: ( a ja mam doskonałą pamięć fotograficzną :cool3:). A poźniej jeszcze się odezwał przy mnie i byłam juz pewna że to on :razz: Miałam przez sekunde myśl żeby zrobić sobie z nim fote ale nie odważyłam się :oops::oops:;) Quote
furciaczek Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 uwielbiam kolesia:loveu: ale i tak wole Borysa:loveu: :loveu: :loveu: czekam na foty:cool3: Quote
agaciaaa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Cześć :) ciesze sie, że z Kają wszystko ok :loveu: http://img207.imageshack.us/img207/5411/dscf6261zgj3.jpg piękne! :-o http://img207.imageshack.us/img207/5441/dscf6278zsk1.jpg słoooodkie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:hurrrraaaaaaaaaaaaaa super że Kajuchna zdrowa :multi::multi::multi: nie ma lepszej wiadomości jak taka że wsio oki :loveu::loveu::loveu: [/FONT] [FONT=Arial]WITANKO :multi:[/FONT] Quote
Bzikowa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Shturowie wymiatają :razz: A masz jakieś westuchowe zdjęcia? Quote
anetta Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 A my jak sie cieszymy że wsio z nią jest OK :multi::multi: Furciaczek, noooo Borys tez jest :happy1: 8) Foty powoli wstawiam na Wystawy. Westy będą :razz: Miałam plan żeby jechać na Targi ale przez ten deszcz (padało od rana) się rozleniwiłam :evil_lol: Teraz już nie pada ale...już mi się nie chce :roll::evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 to co tutaj nie bedzie zadnych fot?:-( Quote
Dobcia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Wspaniale, ze z Kają wszystko ok:multi::multi::multi: Quote
Bzikowa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Też miałam na te targi pojechać... ale tak wyszło, że mi się nie chciało :eviltong: Co z tymi zdjęciami z wystawki ? Quote
anetta Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Nie karzcie mi wstawiać tutaj 200 fot bo padne :mdleje: Wstawie tylko cardi i jamniki :loveu: Quote
anetta Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 :evil_lol: No i jak tu nie kochać TAKICH uszu???:loveu::loveu: Quote
anetta Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 UWAGA, cukiereczek :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
anetta Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Reszta TAM :evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 świetne fotki ! :loveu::loveu::loveu: mówię to po raz drugi :evil_lol::evil_lol: a długowłosych jamniorów nie masz?? Quote
agaciaaa Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 http://images28.fotosik.pl/77/a12be85e2b550d92.jpg no rzeczywiście uszyska są przesłooodkie :loveu: http://images26.fotosik.pl/78/46f788e508e58b94.jpg a to maleństwo cuuudne :loveu: Wstaw jakieś jeszcze fotki, chociaż trochę!! :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Cześć :) http://images26.fotosik.pl/78/46f788e508e58b94.jpg Nie mogę oderwać wzroku :loveu: Cudne zdjęcia z wystawy! :) Quote
Matusz Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 czekamy na więcej zdjęć :diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts