furciaczek Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 ladne kwiatki:loveu: a spiacy pies jeszcze ladniejszy:loveu: Quote
Eriu Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Jak obiecała, tak też zrobiła: Niestety tylko jedno. Ależ się tu kolorowo zrobiło od tych kwiatuchów :multi:. Miłego dnia życzę. Quote
zuzolandia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 woowwowowowo jaki sliczny bukiecik ;-) a te kolorki ...... spiacy Masaj rozkoszny ehehhheeh witanko i pozdrawianko....... Quote
anetta Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Furciaczek, on uwielbia leżeć na słoneczku :p Eriu, dzięki :multi: Szkoda że jedna. Ale dobre i to :p Zuzole :hand: Bleee, taka pogoda idealna do spania. Ja chce słoneczko :placz: Podobno jutro ma być :cool3: Dziś po południu miałam mieć trening ale nieeee chceeee miiii sięęęę jechać, brrrrrrrrrrrrr, zimny wiatr, deszcz... :grab: To tak na poprawe humoru. Quote
Eriu Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Prawie jak zorza polarna :D. Śliczne kolory, Mnie też się chce wymiotować przez tą pogodę.:shake: Quote
agaciaaa Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Piękne niebo :) A śpiący Masaj to już w ogóle :loveu: Quote
Dobcia Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Jakie żywe kolory nieba:loveu: mmmmm:loveu: Quote
Bzikowa Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 O Wy leniwi ! :cool3: My mamy w weekendy treningi o 8 rano i daję radę :razz: A na obozie mieliśmy nawe o 6:30 2 razy :diabloti: to był już hardcore ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Piękne niebo :loveu: Nawet jak na taką pogodę :loveu: U mnie od wczorajszej nocy nie przestało padać nawet na minutę :shake: A niebo zaciągnięte po horyzont, nie widać ani skrawka słońca :placz: Quote
anetta Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 Hhahha, Eriu, prawie jak zorza :razz: An bzik, nie bylo treningu, na jutro jest przełożony ;) A co do wstawania, w weekend jest mi baaaaaaardzo, baaaardzo cięzko wstawać :eviltong: No, jak ja byłam na obozie z Masajem to też wstawali wcześnie, na szczęście ja nie, bo byłam w innej grupie :eviltong: Pinczerka, to foty są sprzed dwoch lub trzech dni. Leje, leje, leje, leje, leje, leje, leje, leje, leje, leje, leje, leje, leje. :angryy::angryy::angryy: Quote
furciaczek Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 dziendoberek:loveu: Sliczne foteczki:loveu: a u mnie sloneczko swieci i cieplutko jest:diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 anetta napisał(a): Pinczerka, to foty są sprzed dwoch lub trzech dni. Leje, leje, leje, leje, leje, leje, leje, leje, leje, leje, leje, leje, leje. :angryy::angryy::angryy: A już miałam nadzieję, że jakieś przejaśnienia nad Polskę idą ... :roll: '...w czasie deszczu dzieci się nudzą...' ;) Ja chcę słońce :placz: Quote
Bzikowa Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 My w ogóle nie mamy treningów w tygodniu.. Ja to juz bym sie nie wyrobila zupelnie.. Po szkole Warszawa -Legionowo- Warszawa-Legionowo ? Z psem? Ooo nie... Gdybym mieszkała bliżej to ok, ale na szczesnie cavano nie robilo nam do tej pory treningow w tygodniu:razz:ale w weekendzik trzeba się zwlekać... My też chcemy słońce! Bo mokro jest... Quote
Czoko Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Nareszcie i ja dotarłam i podziwiałam Waszą Galerię - stopniowo nadrobię zaległości. Pozdrawiam serdecznie Ewa Quote
BBeta Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 http://img207.imageshack.us/img207/9391/dscf5932zbm0.jpg Piękne :mdleje: Tym bardziej, że za oknem szaro, zimno i mokro :shake: Quote
anetta Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 a u mnie sloneczko swieci i cieplutko jest Dziś u mnie też było ciepło :grins: An bzik, no my zazwyczaj tez nie mamy ale tak wypadło. Wcześniej tez bywało że w weekend nie było treningu bo coś tam, więc był przełozony na dzień w tygodniu. Ale wtedy ja nie jeździłam bo pracowałam popołudniami.... Dziś się nabiegaliśmy :multi: Komary przeszkadzały :mad: Stasznie natarczywe były :diabloti: Dzięki BBeta :oops::oops: Czoko, Wiq, no witam, witam :bigok: Dziś Kaja była zapisana do kardiologa. Powiedział że w sumie nic się nie zmieniło :roll: Zrobili jej RTG klaty, serce truszke powiększone. Jutro ide z nią na badanie krwi. Bo oprócz serca ma jakieś problemy, nie wiadomo od czego, tzn. można się domyślać ale lepiej nie wybiegać z interpretacją...:roll: Kajtek jest coraz bardziej odważna :cool3: Wczoraj wieczorem sama :o (!!) położyła sie obok leżącego Masaja :lol::lol: Oczywiście stękała sobie pod nosem jak to ona :lol: Już chyba nie mogła wytrzymać i sie przełamała i zaczęła wciskać się za jego plecami :lol::lol: To tak fajnie wygląda jak ona kombinuje żeby położyć sie na swoim :lol::lol: Polewke z nich mam :lol::loveu: Tak wczoraj leżeli :lol: Kaja była pierwsza, a że kocyk i troszke materacyk wystawał to Masajek skorzystał :lol::lol::lol: Kłębuszek :loveu: Quote
furciaczek Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Pierwsza fota cudna:loveu: a psie zdiecia po prostu zajebiste:loveu: slodziaki:loveu: Quote
malawaszka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 uwielbiam Kajutkę :loveu::loveu::loveu: strasznie mnie rozczula babuleńka :loveu: i trzymam :kciuki: za jutrzejsze badania!!!! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Cześć :bye: Często odbywacie z Kają wizyty u weta? Regularnie? Pierwsza fotka jest bomba :-o :loveu: http://img207.imageshack.us/img207/5441/dscf6278zsk1.jpg A to musi być najczulszy widok dla Ciebie, jako ich właścicielki :loveu: Bo mi serce mięknie :loveu: Quote
bonita Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Dobry dzionek :) Fakt że mógłby być lepszy jakby nie lało i lało, no ale co zrobić. Foty widziałam, elegancko się Masaj wkręcił na kocyk :grin::loveu: Quote
Eriu Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 To Masaj taki mało dzientelmeński :D Tak czy siak zdjęcia przegięte :). Quote
basia bonnie Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Witam, dotarłam do Was! :multi: Kaja jest cudowna :loveu: i piękne zdjęcia :loveu: ahh cud, miód i orzeszki:evil_lol::loveu: Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 :loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]jak słodko http://img207.imageshack.us/img207/5441/dscf6278zsk1.jpg mam nadzieję że u Kajutki wszystko będzie oki :kciuki: [/FONT] Quote
Recommended Posts