Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Furciaczek, on uwielbia leżeć na słoneczku :p
Eriu, dzięki :multi: Szkoda że jedna. Ale dobre i to :p
Zuzole :hand:

Bleee, taka pogoda idealna do spania. Ja chce słoneczko :placz: Podobno jutro ma być :cool3: Dziś po południu miałam mieć trening ale nieeee chceeee miiii sięęęę jechać, brrrrrrrrrrrrr, zimny wiatr, deszcz... :grab:

To tak na poprawe humoru.

Posted

Hhahha, Eriu, prawie jak zorza :razz:

An bzik, nie bylo treningu, na jutro jest przełożony ;) A co do wstawania, w weekend jest mi baaaaaaardzo, baaaardzo cięzko wstawać :eviltong: No, jak ja byłam na obozie z Masajem to też wstawali wcześnie, na szczęście ja nie, bo byłam w innej grupie :eviltong:

Pinczerka, to foty są sprzed dwoch lub trzech dni.

Leje, leje, leje, leje, leje, leje, leje, leje, leje, leje, leje, leje, leje.
:angryy::angryy::angryy:

Posted

anetta napisał(a):

Pinczerka, to foty są sprzed dwoch lub trzech dni.

Leje, leje, leje, leje, leje, leje, leje, leje, leje, leje, leje, leje, leje.
:angryy::angryy::angryy:

A już miałam nadzieję, że jakieś przejaśnienia nad Polskę idą ... :roll:

'...w czasie deszczu dzieci się nudzą...' ;)

Ja chcę słońce :placz:

Posted

My w ogóle nie mamy treningów w tygodniu.. Ja to juz bym sie nie wyrobila zupelnie.. Po szkole Warszawa -Legionowo- Warszawa-Legionowo ? Z psem? Ooo nie... Gdybym mieszkała bliżej to ok, ale na szczesnie cavano nie robilo nam do tej pory treningow w tygodniu:razz:ale w weekendzik trzeba się zwlekać...

My też chcemy słońce! Bo mokro jest...

Posted

a u mnie sloneczko swieci i cieplutko jest

Dziś u mnie też było ciepło :grins:

An bzik, no my zazwyczaj tez nie mamy ale tak wypadło. Wcześniej tez bywało że w weekend nie było treningu bo coś tam, więc był przełozony na dzień w tygodniu. Ale wtedy ja nie jeździłam bo pracowałam popołudniami....
Dziś się nabiegaliśmy :multi: Komary przeszkadzały :mad: Stasznie natarczywe były :diabloti:

Dzięki BBeta :oops::oops:

Czoko, Wiq, no witam, witam :bigok:

Dziś Kaja była zapisana do kardiologa. Powiedział że w sumie nic się nie zmieniło :roll: Zrobili jej RTG klaty, serce truszke powiększone.
Jutro ide z nią na badanie krwi. Bo oprócz serca ma jakieś problemy, nie wiadomo od czego, tzn. można się domyślać ale lepiej nie wybiegać z interpretacją...:roll:

Kajtek jest coraz bardziej odważna :cool3: Wczoraj wieczorem sama :o (!!) położyła sie obok leżącego Masaja :lol::lol: Oczywiście stękała sobie pod nosem jak to ona :lol: Już chyba nie mogła wytrzymać i sie przełamała i zaczęła wciskać się za jego plecami :lol::lol: To tak fajnie wygląda jak ona kombinuje żeby położyć sie na swoim :lol::lol: Polewke z nich mam :lol::loveu:

Tak wczoraj leżeli :lol: Kaja była pierwsza, a że kocyk i troszke materacyk wystawał to Masajek skorzystał :lol::lol::lol:

Kłębuszek

:loveu: