Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Całą Galeryjkę sobie obejrzałam :D Ale Kajcia najlepiej wygląda na żywo!!! Wiecie jak ona fajnie przebiera tylnymi łapkami? :lol: I robi spbie przystanki na kopanie :lol:

Calus dla Kajci :calus:

Nastepnym razem wezme aparat :D

• 5 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Kopaczka jedna no :evilbat:
Jej jest wszystko jedno w jakiej pozycji kopie :P Tutaj slabo widac ale ta gora na ktorej kopie byla pod dosc sporym katem :lol:

W wawozie :lol:

Posted

Dziekuje za komentarze :D

Teklunia, wlasnie tak :D Ona tak kopac najlabardzie lubi w lesie :evilbat:

Mysle ze bedzi ewiecej fot, musze je zeskanowac w przyszlym tygodniu :D

Wczoraj Kaja byla u weta na osluchaniu serca i wet powiedzial ze nic sie nie zmienilo od ostatniej wizyty :) POwiedzial ze musimy kupic jej szelki poniewaz to juz starszy psiaczek i trzeba uwazac na tchawice. Wiec czekaja nas zakupy :angel:

Ostatnia aktualna fota :grins: U mnie w pokoju, na sloneczku. Bardzo lubi tak sie wygrzewac :)
http://img224.imageshack.us/img224/5046/sep18023xr.jpg

Posted

anetta napisał(a):
Szukamy, szukamy.... az znajdziemy ;)

:lol: :lol: :lol: na budowe z nia-fundamenty pomoze kopac :D ...mam znajomych z jamniorem-ale mini..i ta jamniczka-nie kopie..ale....jak widzi kamulca-nawet ogromniastego w stosunku do jej wygladu to bierze w zeby-za chwile wyrzuca i ujada i tak na okraglo :lol: :lol: :lol: zawsze mam ubaw z niej :lol: ..

Posted

Daga, hahahah :lol: no u Kaji to nie przejdzie, ja w sumie nie interesuja pilki czy kamienie tak zeby byc postrzelonym na ich puncie :lol: Jak jzu sie zainteresuje to pobiegnie raz i to wszytsko...nuuudzi ja to po prostu :lol: :lol:
Ona ma juz ksywke nadana przez Banjo, Kaja to "jamniczka gorniczka" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabryjella, wpadaj czesciej :lol:

Posted

:( :( kurcze, ja sie tak zastanawialam gdzie ona mogla pojsc... :( No przeciez nie wyparowala... :(

Heremy strzelila focha! :evil: Caly moj album sie wykasowal...i nie wiem czemu.. :x Dobrze ze wczoraj weszlam na Heremy i pozapisywalam foty inaczej bym lezala i kwiczyla... :roll: :roll: :shake: