anetta Posted June 23, 2005 Author Posted June 23, 2005 No i fot nie bedzie :roll: Jak ktos ma pecha do skanerow to az milo :roll: Nie lubia mnie i juz :lol: Quote
Justa Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Całą Galeryjkę sobie obejrzałam :D Ale Kajcia najlepiej wygląda na żywo!!! Wiecie jak ona fajnie przebiera tylnymi łapkami? :lol: I robi spbie przystanki na kopanie :lol: Calus dla Kajci :calus: Nastepnym razem wezme aparat :D Quote
anetta Posted June 30, 2005 Author Posted June 30, 2005 W zwiazku ze zdjec Kaji nie bedzie ( :() wklejam uszastego :grins: Quote
daga10011 Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 ucholec super :D .Szkoda,ze Kajci fot nie ma :cry: Quote
anetta Posted July 1, 2005 Author Posted July 1, 2005 Nie ma skanera - nie ma fot Kaji, nie ma aparatu - nie ma fot Kaji :( :lol: Dzieki :) Przekaze mu 8) Quote
anetta Posted July 31, 2005 Author Posted July 31, 2005 Eh temacik mi spadl, maly mi pomoze go podniesc :lol: Bardzo sie ucieszyl z tego ucholca :fadein: Quote
anetta Posted September 17, 2005 Author Posted September 17, 2005 :angel: Foto ze sredniowiecza :P :P :P :P Wylizywanie sreberka :lol: Quote
anetta Posted September 20, 2005 Author Posted September 20, 2005 Kopaczka jedna no :evilbat: Jej jest wszystko jedno w jakiej pozycji kopie :P Tutaj slabo widac ale ta gora na ktorej kopie byla pod dosc sporym katem :lol: W wawozie :lol: Quote
Teklunia Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 prawdziwa jamnisia :lol: najlepszy spacerek to taki kiedy mozna czmychnac gdzie w krzaki i kopac, kopac, kopac... :) prawda? Quote
BoJa2 Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Z sentymentem przejrzałam wszystkie fotki.Zanim pojawiła się u nas Kama też mieliśmy jamnika Ponga. Dzięki za fotki Twojej psinki Quote
anetta Posted September 24, 2005 Author Posted September 24, 2005 Dziekuje za komentarze :D Teklunia, wlasnie tak :D Ona tak kopac najlabardzie lubi w lesie :evilbat: Mysle ze bedzi ewiecej fot, musze je zeskanowac w przyszlym tygodniu :D Wczoraj Kaja byla u weta na osluchaniu serca i wet powiedzial ze nic sie nie zmienilo od ostatniej wizyty :) POwiedzial ze musimy kupic jej szelki poniewaz to juz starszy psiaczek i trzeba uwazac na tchawice. Wiec czekaja nas zakupy :angel: Ostatnia aktualna fota :grins: U mnie w pokoju, na sloneczku. Bardzo lubi tak sie wygrzewac :) http://img224.imageshack.us/img224/5046/sep18023xr.jpg Quote
anetta Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 Szukamy, szukamy.... az znajdziemy ;) Quote
daga10011 Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 anetta napisał(a):Szukamy, szukamy.... az znajdziemy ;) :lol: :lol: :lol: na budowe z nia-fundamenty pomoze kopac :D ...mam znajomych z jamniorem-ale mini..i ta jamniczka-nie kopie..ale....jak widzi kamulca-nawet ogromniastego w stosunku do jej wygladu to bierze w zeby-za chwile wyrzuca i ujada i tak na okraglo :lol: :lol: :lol: zawsze mam ubaw z niej :lol: .. Quote
anetta Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 Daga, hahahah :lol: no u Kaji to nie przejdzie, ja w sumie nie interesuja pilki czy kamienie tak zeby byc postrzelonym na ich puncie :lol: Jak jzu sie zainteresuje to pobiegnie raz i to wszytsko...nuuudzi ja to po prostu :lol: :lol: Ona ma juz ksywke nadana przez Banjo, Kaja to "jamniczka gorniczka" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gabryjella, wpadaj czesciej :lol: Quote
PIKA Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 O masz :lol: a Kajka znowu kopie :lol: Quote
Teklunia Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 nie moge oderwac od niej oczu :roll: bardzo przypomina mi moja jamniczke KEJE (!!!). tez czarna, tez kopie... ale Kejci juz nie ma :( Quote
anetta Posted October 1, 2005 Author Posted October 1, 2005 :( :( kurcze, ja sie tak zastanawialam gdzie ona mogla pojsc... :( No przeciez nie wyparowala... :( Heremy strzelila focha! :evil: Caly moj album sie wykasowal...i nie wiem czemu.. :x Dobrze ze wczoraj weszlam na Heremy i pozapisywalam foty inaczej bym lezala i kwiczyla... :roll: :roll: :shake: Quote
Agga Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 a ja widze krzyzki....ale wcale nie przez to, że mam gorączke :o :roll: :silly: Quote
daga10011 Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 a ja widze wszystko oprocz ostatniej foty :o Quote
anetta Posted October 1, 2005 Author Posted October 1, 2005 No to dziwne Daga, bo ja nie widze zadnej a wszystkie te zdjecia byly na Heremy :roll: Quote
Recommended Posts