Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

anetta napisał(a):
BBeta, ok, to jeszcze mi powiedz co to jest 1/40s. Domyslam sie że sekundy..? :lol: :oops: Jedno zdjęcie na 40s? :niewiem: hahahaha :oops:

Nie na 40s tylko jedna czterdziesta sekundy ;)

Posted

Dzieki Dobcia :)

Puchu, super :multi: Ja jeszcze nic nie wybierałam :oops: Musze się za ta zabrać.

Mati, wczoraj byłam z Masajem na castingu. Szukają psa do reklamy :p I dziś się dowiedziałam że Mas przeszedł do następnego etapu :)

BBeta, :oops: hahaha ale ze mnie fotograf :lol:

Te czarne punkciki to muszki :o

Wyszedł jak zaganiający border :lol: Głowa jak najniżej, przeszywający na wylot wzrok, pełne skupienie...:lol:

Na jednej nóżce też można łapać :lol:

Posted

Saya, dzieki :)

An bzik, specjalnie takie sobie wzięłam :evil_lol::evil_lol: Jest śliczne i ładnie kontrastuje z Uszatym :loveu:

:evil_lol:

Złapie...???

Taaaak!

FILM
Mniej więcej od środka filmu już mu się nie za bardzo chcialo biegać :evil_lol::evil_lol: Troche był juz zmęczony.

A ja juz zmykam bo jutro mam zawody w Pęcicach :multi: Będziemy startować po raz pierwszy w Openach :lol: Najbardziej boje się slalomu i huśtawki I boje się że pomyle tor :oops: ;)

Posted

Ja się nie odważyłam zgłosić na Pęcice... Chyba jeszcze niedoszłam do tej decyzji,;) Tchórz ze mnie :evil_lol: :shake:
Miałam jechać jako kibic ale nie mam jak, od razu po Pęcicach Cavano jedzie na obozik :)

Będzie dooobrze :multi: Powodzenia życzymy długiemu :cool3:

Posted

Dzięki za kciuki :))))
Mamy 3 miejsce w Jumpingu Open :laola: Reszta to D ;) Jestem z niego bardzo dumna! Jadąc tam na nic nie liczyłam ;) A slalom robił tak pięknie achhh :loveu: Wejście to było cud, miód i orzeszki :laola: Huśtawke też pokonał :)))) Ale sie chyba zapomniał że jak to huśtawka opuszcza sie po drugiej stronie :evil_lol: i wyrżną szczeną o murawe :evil_lol::evil_lol: ale dziarsko pobiegł dalej :multi: I nie pomyliłam toru!!!! :-D :lol:

An bzik, źle, trza było sie zgłosić!!! :mad: Wiesz jakie prościutkie torki były:)

Puchu, nie było Cię chyba, nie? Nic szarego mi przed oczami nie przeszło ;) albo nie zauważyłam.

Posted

Gratulacje :Cool!: :Cool!: :Cool!:
Świetne zdjęcia fontanny :cool3: :cool3: Trzeba było z Masajkiem między tymi strumieniami slalom poćwiczyć :evil_lol:

Posted

Dzięki wielkie! :multi:

Trzeba było z Masajkiem między tymi strumieniami slalom poćwiczyć

Nie odwarzyłam się :razz: Byłabym zbyt mokra a do domu trza było jakoś dojechać :evil_lol::evil_lol:

Mam filmiki z zawodów :cool3:
Tutaj miałam D czyli dyskwalifikacje (to dla tych co nie wiedzą ;)) Masajek był taki miły że zaserwowal mi ominięcie pierwszej przeszkody :mad: Nie jest to sfilmowane. Pobiegłam jeszcze raz. Zwróćcie uwagę jak pięknie wszedł do slalomu :loveu::loveu::loveu: Do tej pory się tym zachwycam :lol: :loveu:
Agility

Tutaj tylko :mad: źle przeskoczył koło ;) No i strącił tyczke. Nie zwracajcie uwagi na tego buraka co mówi o Masaju :vamp::boom:
Jumping

Goopi i goopszy :lol:

Między przebiegami dziecku sie nudziło :lol:

Posted

Brawo dla Masaja i dla Ciebie Aneta ! :klacz::klacz:

Masaj sobie poradził świetnie :loveu:

a ten kretyn, to jest najgorszym człowiekiem, jakiego słyszałem.. kretyn...:roll::olympic:

Posted

anetta napisał(a):
Dzięki za kciuki :))))
Mamy 3 miejsce w Jumpingu Open :laola: Reszta to D ;) Jestem z niego bardzo dumna! Jadąc tam na nic nie liczyłam ;) A slalom robił tak pięknie achhh :loveu: Wejście to było cud, miód i orzeszki :laola: Huśtawke też pokonał :)))) Ale sie chyba zapomniał że jak to huśtawka opuszcza sie po drugiej stronie :evil_lol: i wyrżną szczeną o murawe :evil_lol::evil_lol: ale dziarsko pobiegł dalej :multi: I nie pomyliłam toru!!!! :-D :lol:

Gratuluje!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi:

Posted

:multi: Thx!!!

Ten prostak nie zdaje sobie sprawy ile sił mnie kosztowało i kosztuje żeby Masaj w miare szybko biegał po torze...Ale lepiej sobie sprawić bc i biegać z palcem w doopie:/ I mało widział jeżeli gada takie rzeczy...