Dobcia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Wpadłam z rewizytą! Śliczna śpiąca pies:loveu: Mam nadzieję, ze z Kaja będzie dobrze, trzymam kciuki! Quote
BBeta Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 anetta napisał(a):BBeta, ok, to jeszcze mi powiedz co to jest 1/40s. Domyslam sie że sekundy..? :lol: :oops: Jedno zdjęcie na 40s? :niewiem: hahahaha :oops: Nie na 40s tylko jedna czterdziesta sekundy ;) Quote
anetta Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Dzieki Dobcia :) Puchu, super :multi: Ja jeszcze nic nie wybierałam :oops: Musze się za ta zabrać. Mati, wczoraj byłam z Masajem na castingu. Szukają psa do reklamy :p I dziś się dowiedziałam że Mas przeszedł do następnego etapu :) BBeta, :oops: hahaha ale ze mnie fotograf :lol: Te czarne punkciki to muszki :o Wyszedł jak zaganiający border :lol: Głowa jak najniżej, przeszywający na wylot wzrok, pełne skupienie...:lol: Na jednej nóżce też można łapać :lol: Quote
Matusz Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 śliczne fotki ;) aha, a do jakiej reklamy???? czego?? 3mam kciuki za Masaja ! :) kiedy 2 etap? Quote
anetta Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Thx :loveu: Ni wim kiedy. A 2 etap zacznie sie we wtorek :lol: Quote
Bzikowa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 No słuchaj masz "border-corgi" w domu normalnie :D A co to będzie za reklama? Czego? I co Masaj musiał zrobić w 1 etapie? :lol: Quote
anetta Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Tiaa :p Nie wiem nic. Musiał zapozować do zdjęć ;) Troche anatomii :lol: Quote
saya Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 świetnie zdjęcia i gratuluję przejścia do nastepnego etapu :) http://images24.fotosik.pl/64/3995e82b828d4125.jpg :loveu: Quote
Bzikowa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 A w ogóle to fajne macie oczojebne frizbi :loveu: Quote
anetta Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Saya, dzieki :) An bzik, specjalnie takie sobie wzięłam :evil_lol::evil_lol: Jest śliczne i ładnie kontrastuje z Uszatym :loveu: :evil_lol: Złapie...??? Taaaak! FILM Mniej więcej od środka filmu już mu się nie za bardzo chcialo biegać :evil_lol::evil_lol: Troche był juz zmęczony. A ja juz zmykam bo jutro mam zawody w Pęcicach :multi: Będziemy startować po raz pierwszy w Openach :lol: Najbardziej boje się slalomu i huśtawki I boje się że pomyle tor :oops: ;) Quote
Bzikowa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ja się nie odważyłam zgłosić na Pęcice... Chyba jeszcze niedoszłam do tej decyzji,;) Tchórz ze mnie :evil_lol: :shake: Miałam jechać jako kibic ale nie mam jak, od razu po Pęcicach Cavano jedzie na obozik :) Będzie dooobrze :multi: Powodzenia życzymy długiemu :cool3: Quote
puchu Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 O której zaczyna się impreza? Może zrobimy sobie spacerek :) Quote
Bzikowa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Zdaje się, że o 9 piersze przebiegi się zaczynają :) Szkoda, że nie możemy być :( Chociażby kibicować... Quote
anetta Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Dzięki za kciuki :)))) Mamy 3 miejsce w Jumpingu Open :laola: Reszta to D ;) Jestem z niego bardzo dumna! Jadąc tam na nic nie liczyłam ;) A slalom robił tak pięknie achhh :loveu: Wejście to było cud, miód i orzeszki :laola: Huśtawke też pokonał :)))) Ale sie chyba zapomniał że jak to huśtawka opuszcza sie po drugiej stronie :evil_lol: i wyrżną szczeną o murawe :evil_lol::evil_lol: ale dziarsko pobiegł dalej :multi: I nie pomyliłam toru!!!! :-D :lol: An bzik, źle, trza było sie zgłosić!!! :mad: Wiesz jakie prościutkie torki były:) Puchu, nie było Cię chyba, nie? Nic szarego mi przed oczami nie przeszło ;) albo nie zauważyłam. Quote
puchu Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 BRAWO :laola: W końcu wybrałyśmy się na Pola Mokotowskie Quote
Viz Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Wiedziałam, że pójdzie Wam super!!! :multi: Gratulacje! A filmik cud, miód i orzeszki. :loveu: Quote
malawaszka Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 SUUPERRRRR :klacz: dla dzielnej drużyny Anetta&Masaj :loveu::loveu::loveu: Quote
beria Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Gratulacje :Cool!: :Cool!: :Cool!: Świetne zdjęcia fontanny :cool3: :cool3: Trzeba było z Masajkiem między tymi strumieniami slalom poćwiczyć :evil_lol: Quote
anetta Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Dzięki wielkie! :multi: Trzeba było z Masajkiem między tymi strumieniami slalom poćwiczyć Nie odwarzyłam się :razz: Byłabym zbyt mokra a do domu trza było jakoś dojechać :evil_lol::evil_lol: Mam filmiki z zawodów :cool3: Tutaj miałam D czyli dyskwalifikacje (to dla tych co nie wiedzą ;)) Masajek był taki miły że zaserwowal mi ominięcie pierwszej przeszkody :mad: Nie jest to sfilmowane. Pobiegłam jeszcze raz. Zwróćcie uwagę jak pięknie wszedł do slalomu :loveu::loveu::loveu: Do tej pory się tym zachwycam :lol: :loveu: Agility Tutaj tylko :mad: źle przeskoczył koło ;) No i strącił tyczke. Nie zwracajcie uwagi na tego buraka co mówi o Masaju :vamp::boom: Jumping Goopi i goopszy :lol: Między przebiegami dziecku sie nudziło :lol: Quote
Matusz Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Brawo dla Masaja i dla Ciebie Aneta ! :klacz::klacz: Masaj sobie poradził świetnie :loveu: a ten kretyn, to jest najgorszym człowiekiem, jakiego słyszałem.. kretyn...:roll::olympic: Quote
g_o_n_i_a Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Dzien dobry! :) Ile zdjęc... :iloveyou: Quote
g_o_n_i_a Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 anetta napisał(a):Dzięki za kciuki :)))) Mamy 3 miejsce w Jumpingu Open :laola: Reszta to D ;) Jestem z niego bardzo dumna! Jadąc tam na nic nie liczyłam ;) A slalom robił tak pięknie achhh :loveu: Wejście to było cud, miód i orzeszki :laola: Huśtawke też pokonał :)))) Ale sie chyba zapomniał że jak to huśtawka opuszcza sie po drugiej stronie :evil_lol: i wyrżną szczeną o murawe :evil_lol::evil_lol: ale dziarsko pobiegł dalej :multi: I nie pomyliłam toru!!!! :-D :lol: Gratuluje!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: Quote
anetta Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 :multi: Thx!!! Ten prostak nie zdaje sobie sprawy ile sił mnie kosztowało i kosztuje żeby Masaj w miare szybko biegał po torze...Ale lepiej sobie sprawić bc i biegać z palcem w doopie:/ I mało widział jeżeli gada takie rzeczy... Quote
Recommended Posts