Katerinas Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 anetta Kajusia jest przesłodka :D :angel: Dobrze, że lekarz powiedział, że może dalej biegać do woli :D Wytarmoś ją za uszkiem od nas :D Quote
dbsst Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 Kajka jest extra to juz drugi "normalny" jamnior ;) qtorego znam :D Quote
anetta Posted April 17, 2005 Author Posted April 17, 2005 Arima, czasami dobrze a czasami nie :lol: Lubie patrzec jak psy sie ze soba bawia a przy Kaji tego nie doswiadcze, pozostaje mi Masaj w tym wypadku :P Ale z drugiej strony dobrze ze nie podchodzi do kazdego psa i nie zaczepai go. Nigdy nie wiadomo jak ten drugi zareaguje na innego psa (w tym wypadku na Kaje) Wczoraj wzialelam Kaje bo wiedzialam ze nic sie nie stane wsrod tych wszytskich psow ktore przyszly na spotkanko na Pola. Przy Masaju bym musiala miec oczy do okola glowy :turn-l: Dbsst, milo to slyszec :) Quote
lothia Posted April 17, 2005 Posted April 17, 2005 Kajcia bardzo pożądny jamniorek i miły , czego nie mogę powiedzieć o większości przedstawicieli tej rasy mieszkających u mnie, to jacyś zboczeńcy :roll: .Czyli i wśród jamników znajdzie się ideał Quote
anetta Posted May 5, 2005 Author Posted May 5, 2005 W koncu moge wam pokazac stare zdjecia :smilecol: Na balkonie. Wszystko musi byc pod jej czujnym okiem 8) Na dzialeczce. Uwielbiam ta fote :angel: Pies drabiniasty :cunao: Jaki pulpecik z niej tu byl... W pracy :evilbat: :lol: :lol: Zdjecia niestety nie najlepszej jakosci bo zeskanowane... Quote
Tora Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 Aaaaa jaki śłoddziachny pies :D Pies drabiniasty... :lol: Jamnik to wszędzie wejdzie.. ;) Quote
daga10011 Posted May 5, 2005 Posted May 5, 2005 no wlasnie???????? :o :o :o ..sliczne fotaski :D . Quote
anetta Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 Waszka i daga, nie, nie. Z nasza pomoca tam sie znalazla :evilbat: Troszke wyskoko to bylloo A teraz...w koncu :wink: moge pokazac reszte :D :wink: :lol: Niuch, niuch po kuchni. Szukala zapewne czegos do zjedzenia :lol: Wpatrzona :) Kiedys to bylo jej poslanko :lol: Bez komentarza :cooldevi: Quote
malawaszka Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 :angel: Kajunia wróciła :D :P jaki potffor na tym ostatnim :lol: Quote
dbsst Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 a gdzie Ty bylas jak cie nie bylo :evilbat: qrcze swietna Kajunia :D wymerdaj mordenke od nas :D Quote
anetta Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 Tradycyjnie :lol: mialam spore klopoty z kompem :x Jesli mnie nie ma 2-3 dni na dogo to znaczy ze komputer mam zepsuty :lol: To dzieki PICE mam juz naprawiony :) Jeszcze jedno, siem zawieruszylo 8) Teraz bedzie trudno ja wymerdac bo smierdzi nowa, wczoraj zalozona obrozka przeciwkleszczowa :lol: :lol: :lol: :lol: Ale zobacze co sie da zrobic :lol: Quote
Pasavera Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 śliczna :angel: :angel: :angel: Jak ziewa :lol: Czekamy na więcej :angel: Quote
dbsst Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 mam nadzieje ze to juz ostatni raz :evilbat: sie spsol Twoj komp :evil: Quote
PIKA Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 [quote name='anetta'] T : To dzieki PICE mam juz naprawiony :) :o No nie przesadzaj :o Az taka zdolna to ja nie jestem :o A teraz 8) Niespodzianka :D Panna Kaja ze swoja Panią :D Quote
anetta Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Debest, no, ja tez mam taka nadzieje :wink: Pika, no gdybys mi nie dala tego numeru to do tej pory bym nie miala dostepu to internetu :fadein: A co do zdjecia, nie widac tego ale Kaja ma caly mordulec zapiaszczony ziemia i jakimi trawkami :lol: :lol: :lol: Jest tu w siodmym niebie :D Po godziennej ciezkiej pracy(kopala dolki) przyszla do nas :lol: Quote
anetta Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 Pare fotek moze bedzie w przyszlym tygodniu. Jutro dam znajomej do zeskanowania :) Kaja 7.06 miala urodzinki :D :angel: 12!!! :angel: Smiejemy sie ze zamiast prezentu to dostala dwa zastrzyki ( :( ) :wink: Ale spoko, po powrocie dostala jedzonko :lol: Od kilku dni ma problemy z kregoslupem, teraz jest troszke lepiej ale i tak nie chodzi jak powinna... :roll: :( Quote
arima Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Wszystkiego najlepszego dla Kajuni :new-bday: Świetnie wygląda jak na starszą panią :P Quote
dbsst Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 :new-bday: :smilecol: :laola: :tort: SYSTKIGO NAJ NAJ NAJ :D :D :D Quote
malawaszka Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 :laola: STO LAT KAJUNIA!!!!!!!!!!!!!!! :laola: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
arnika Posted June 13, 2005 Posted June 13, 2005 anetta napisał(a):A co do zdjecia, nie widac tego ale Kaja ma caly mordulec zapiaszczony ziemia i jakimi trawkami :lol: :lol: :lol: Jest tu w siodmym niebie :D Po godziennej ciezkiej pracy(kopala dolki) przyszla do nas :lol: myślę, że wspólnie z parowcem moim mogliby z powodzeniem otworzyć działalność handlową (wykopy pod instalacje, dekretyzacja :lol: , oranie pola, kopanie rowów melioracyjnych, grabarze :evilbat: itd.) buźka dla jubilatki :drinking: Quote
anetta Posted June 13, 2005 Author Posted June 13, 2005 HAhaha Arnika :laugh2_2: zgadzam sie. Kaja juz pracowala jako grabarz :wink: wiec sie zna na fauchu :lol: i na oraniu dzialki rowniez sie zna :evilbat: Do innych by sie tylko douczyla i fru do roboty 8) :lol: A ja wczoraj z przejecia nie zabralam zdjec do zeskanowania :wallbash: i w tym tygodniu nie bedzie nic do ogladania :roll: Kaja bbbardzo dziekuje za zyczonka :D :calus: Quote
Recommended Posts