Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Arima, czasami dobrze a czasami nie :lol: Lubie patrzec jak psy sie ze soba bawia a przy Kaji tego nie doswiadcze, pozostaje mi Masaj w tym wypadku :P Ale z drugiej strony dobrze ze nie podchodzi do kazdego psa i nie zaczepai go. Nigdy nie wiadomo jak ten drugi zareaguje na innego psa (w tym wypadku na Kaje)

Wczoraj wzialelam Kaje bo wiedzialam ze nic sie nie stane wsrod tych wszytskich psow ktore przyszly na spotkanko na Pola. Przy Masaju bym musiala miec oczy do okola glowy :turn-l:

Dbsst, milo to slyszec :)

Posted

Kajcia bardzo pożądny jamniorek i miły , czego nie mogę powiedzieć o większości przedstawicieli tej rasy mieszkających u mnie, to jacyś zboczeńcy :roll: .Czyli i wśród jamników znajdzie się ideał

• 3 weeks later...
Posted

W koncu moge wam pokazac stare zdjecia :smilecol:

Na balkonie. Wszystko musi byc pod jej czujnym okiem 8)

Na dzialeczce. Uwielbiam ta fote :angel:

Pies drabiniasty :cunao: Jaki pulpecik z niej tu byl...

W pracy :evilbat: :lol: :lol:

Zdjecia niestety nie najlepszej jakosci bo zeskanowane...

• 4 weeks later...
Posted

Waszka i daga, nie, nie. Z nasza pomoca tam sie znalazla :evilbat:
Troszke wyskoko to bylloo

A teraz...w koncu :wink: moge pokazac reszte :D :wink: :lol:
Niuch, niuch po kuchni. Szukala zapewne czegos do zjedzenia :lol:

Wpatrzona :)

Kiedys to bylo jej poslanko :lol:

Bez komentarza :cooldevi:

Posted

Tradycyjnie :lol: mialam spore klopoty z kompem :x Jesli mnie nie ma 2-3 dni na dogo to znaczy ze komputer mam zepsuty :lol: To dzieki PICE mam juz naprawiony :)

Jeszcze jedno, siem zawieruszylo 8)

Teraz bedzie trudno ja wymerdac bo smierdzi nowa, wczoraj zalozona obrozka przeciwkleszczowa :lol: :lol: :lol: :lol: Ale zobacze co sie da zrobic :lol:

Posted

[quote name='anetta'] T : To dzieki PICE mam juz naprawiony :)
:o No nie przesadzaj :o Az taka zdolna to ja nie jestem :o

A teraz 8)

Niespodzianka :D

Panna Kaja ze swoja Panią :D

Posted

Debest, no, ja tez mam taka nadzieje :wink:

Pika, no gdybys mi nie dala tego numeru to do tej pory bym nie miala dostepu to internetu :fadein:

A co do zdjecia, nie widac tego ale Kaja ma caly mordulec zapiaszczony ziemia i jakimi trawkami :lol: :lol: :lol: Jest tu w siodmym niebie :D Po godziennej ciezkiej pracy(kopala dolki) przyszla do nas :lol:

Posted

Pare fotek moze bedzie w przyszlym tygodniu. Jutro dam znajomej do zeskanowania :)
Kaja 7.06 miala urodzinki :D :angel: 12!!! :angel: Smiejemy sie ze zamiast prezentu to dostala dwa zastrzyki ( :( ) :wink: Ale spoko, po powrocie dostala jedzonko :lol: Od kilku dni ma problemy z kregoslupem, teraz jest troszke lepiej ale i tak nie chodzi jak powinna... :roll: :(

Posted

anetta napisał(a):
A co do zdjecia, nie widac tego ale Kaja ma caly mordulec zapiaszczony ziemia i jakimi trawkami :lol: :lol: :lol: Jest tu w siodmym niebie :D Po godziennej ciezkiej pracy(kopala dolki) przyszla do nas :lol:

myślę, że wspólnie z parowcem moim mogliby z powodzeniem otworzyć działalność handlową (wykopy pod instalacje, dekretyzacja :lol: , oranie pola, kopanie rowów melioracyjnych, grabarze :evilbat: itd.)

buźka dla jubilatki :drinking:

Posted

HAhaha Arnika :laugh2_2: zgadzam sie. Kaja juz pracowala jako grabarz :wink: wiec sie zna na fauchu :lol: i na oraniu dzialki rowniez sie zna :evilbat: Do innych by sie tylko douczyla i fru do roboty 8) :lol:

A ja wczoraj z przejecia nie zabralam zdjec do zeskanowania :wallbash: i w tym tygodniu nie bedzie nic do ogladania :roll:

Kaja bbbardzo dziekuje za zyczonka :D :calus: