Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pinczerka, nie wysle Ci go...Film ma tylko 38 MG :shake: a i tak nie chce sie wyslac...

Foty z ZUUUUUU

Leniuszek

Kręcił tym nosem na lewo i prawo :lol:

A drugi bawił się kijaszkiem:loveu: Mogłam tam stać z godzine i go obserwować :loveu: To chyba jest panienka, a ten drugi facecik.

Posted

Mam duzo wiecej, mam :p
Guffi :o jak mozna nie lubic miskow? :o Masz przykre doswiadczenia? ;)

Bylam dzis na dluuugim spacerku w Kampinosie z Masajem :) Deszcz nas zlapal w srodku lasu :lol: Wrocilismy troszke zmoknieci i padniec :mdleje: Na szczescie ma pare zdjec.
Ale teraz zoo.

Malutki glonojad hahaha

Skrzydlica, piekna ale niebezpieczna :razz:

Posted

anetta napisał(a):

Guffi :o jak mozna nie lubic miskow? :o Masz przykre doswiadczenia? ;)

Nie, nie, gdybym miała przykre doświadczenia, to pewnie bym je uwielbiała;)
Po prostu są ohydne. Tak brzydkie, obrzydzające i w ogóle nie mogę się na nie patrzeć, a jak jeszcze ryczą, te ich nosy, wargi, bleeeeee, zaraz .

Posted

Guffi, no coz, tak bywa ;) O gustach sie nie dyskutuje :)))))))))))

Mati, masz fajnego ava :lol: Ten jezyk wyglada jakby sie nie miescil w paszczy :lol::lol::lol:

Mi tez te rafy bardzo sie podobaly :)

Ehhh, szkoda ze lemury nie mialy przeszklonej szyby, przez te cholerne kraty g...wno co widac :angryy: Dwa maluchy i jeden dorosly.

Posted

dzięki anetta ;)

u mnie w galerii jest to zdjęcie gdzieś w całości, nie pamiętam dokładnie strony ;)

a niektóre zdjęcia są mi już znane, bo moja siostra była w ZOO i też porobiła fotki ;)

Posted

Ooo, ale nie zaszkodzi obejrzec raz jeszcze :lol::evil_lol::evil_lol:

Ojj, tak Asiaczku, milo i to bardzo :p Ale to jeszcze nie jest koniec zdjec :roll::evil_lol::evil_lol:

Musze wyskoczyc z futrami na sikanie a tu paaadaaaa :shake:
Branoc :sleep2:

Posted

Pinczerka, u mnie to normalka ze o takich godzinach z nimi wyskakuje :lol:

A co to ptakow, teraz maja o wiele lepiej...kiedys to w klatkach siedzialy...Chociaz byly tam papugi (i nie tylko), roznych gatunkow, ktore byly w duzych wolierach.
Moim zdaniem ptaki zagrozonych gatunkow powinny byc w zoo. Np. ary hiacyntowej nie zobacze na wolnosci.
Ale przyszle pokolenia tez powinny zobaczyc na wlasne oczy tygrysa czy pantere sniezna, to tak nie nawiazujac do Twojego pytania ;)

Jeden z dwoch ptakow z Hali Wolnych Lotow. Wiekszosc ptakow byla gdzies tam wysoko i mozna bylo je tylko uslyszec. Tego wyczailam jak juz wyszlam z hali :)

A to drugi ktory czasami dawal sie poglaskac Obydwa filmy konieczne z dzwiekiem.
Hala Wolnych Lotow

http://images26.fotosik.pl/39/5ad88cc8f81b5008.jpg