Bozzka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Odpadlam na to :lol: : http://images30.fotosik.pl/35/2b340d62a8e5b448.jpg ale JAM wydaje sie wspanialy :lol: a jak wrzucilas fotki winogron to zaczelam znowu nogami przebierac, tak nie moge sie doczekac wakacji i dziaaaaalki! Juz niedlugo...... :loveu: U mnie tez rosna.... hm.. zazwyczaj - teraz jeszcze nic nie wiem... A twoja sosenka to jakby na dachu rosla :diabloti: ... ;) ja tez mam jedna taka sosne co to miala byc karlowata a teraz domek "popycha" hahahahha Quote
anetta Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Agacia, Ala, Alive, Asiaczek, Pinczerka, Guffi, Bozzka :loveu::loveu: Strasznie sie ciesze ze podobaja wam sie foteczki :loveu: Agacia, formalnie nie jest moj ;) Dżemik - mniam, mniam, taki domowy, dopieszczony.... Ojj dopieszczony, dopieszczony :p bez zadnych robaczkow, galazek, skory itp. A nie masz jeszcze jakiś dżemików obfoconych podczas tworzenia? Bo to były takie pyszne fotki... Nie niestety niet ;) Mam filmik ale tam gadaja moje dziadki i tak glupio troche :lol: ;):eviltong: A twoja sosenka to jakby na dachu rosla Hhaha no rzeczywiscie tak wyglada :lol: Drzewko stoi przed domkiem. Teraz sie zastanawiam czy to nie jest swierk...? :hmmmm: Nie wiem :lol: ja tez mam jedna taka sosne co to miala byc karlowata a teraz domek "popycha" hahahahha Buhahahah, nasza, ta co wrzesz rosnie, miala w czasach mlodosci bliski kontakt z moja sis ktora sciela jej wierzcholek :lol::lol: i dltalego nie rosnie jej sie w gore :diabloti: Patrzcie, co za jelopy postawily ogrodzenie na srodku sciezki :mad:Rok temu jeszcze tego nie bylo :mad: A w dali widac pomaranczowy dach gdzie sa te dwa rudzielce. Zmeczony aportowaniem :lol: Quote
anetta Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 http://images28.fotosik.pl/35/7260713bf9537945.jpg FILM z aportowania :lol: Quote
Matusz Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 aneta powalasz mnie tą ilością fotek :loveu::loveu: :mdleje::mdleje: Quote
anetta Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Moje makro :placz::placz::angryy: Chcialam wam pokazac jakie makro robi moj aparat :angryy: Takich malych pajaczkow to on nie lapie (albo ja nie potrafie go tak ustawic zeby robil) :placz: Wieksze..owszem :diabloti: Pierwszy raz widzialam takiego pieknego motyla-dalmatynczyka :lol: Strzelil focha i nie rozlozyl skrzydelek :mad: http://images23.fotosik.pl/35/620531ac20b6b809.jpg Quote
anetta Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Mati, mam to sie dziele :-D Gorzej jak mi sie skoncza :evil_lol: Quote
Matusz Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 no i to piękne masz wszystkie :loveu::loveu: cudne motylki :D jeszcze pewnie masz zapas wiec sie nie martwię :evil_lol::diabloti::evil_lol: Quote
anetta Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Dla ludzi o mocnych nerwach. Brzydze sie takich pajakow, ale stalam w bezpiecznej odleglosci i moglam bez drzenia rak ufocik tego....pajaka..bleee http://images26.fotosik.pl/35/b16b25e33a08daf6.jpg To jego norka. A pajeczyna byla pookaznych rozmiarow... Quote
Koma Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Litości tylko nie pająki :shake: Przyszłam popatrzyć na pieski a Ty mi tu takie wstrętności pokazujesz :placz: Quote
anetta Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Mi tez motylki sie bardzo podobuja :loveu: Jutro ide do zoo :multi: wlasnie sie dowiedzialam :lol: Tzn. jak wstane z samego rana to pojde :evil_lol: Wiec na brak fotek nie bedziecie narzekac :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Smieszne kwiatki :) Masaj sie juz przekreca od tego upalu:evil_lol::evil_lol: W szeregu zbiorka :lol: Quote
Kati Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ja poproszę więcej pająków :evil_lol: Swietne foty. Cudnie wyszły ci te motyle. :) Quote
anetta Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Koma, beda jeszcze, ale mniej obrzydliwe :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Widok od bramy. Masaj gdzies tam w cieniu siedzi i sie przyglada 8) Kolega z naprzeciwka :) Kajtek. Jak wychodzilam z Masem to zawsze lecial do Kajtka w celu zabawy hahahhah :lol: Quote
anetta Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Kati, beda, beda 8) Ostatnia seria na teraz..musze odetchnac :evil_lol: I znow jestesmy na spacerku. Tym razem poszlam dalej 8) Poogladac jak okolica sie zmienila ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Piękne fotki, zwłaszcza te psie portreciki :loveu: "anetta" napisał(a):Nie niestety niet ;-) Mam filmik ale tam gadaja moje dziadki i tak glupio troche :lol: ;-):eviltong: Proszę, proszę, proszę, proszę... :modla::modla::modla: Quote
Asiaczek Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 A ja poproszę troszkę fotek z dżemikiem; jakieś kanaponki, jakieś ciasteczka, sam dżemik w słoiczku lub w miseczce... Mnie to nikt nie chce takich smakowitości zrobić... :placz: Pzdr. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Asiaczek napisał(a):A ja poproszę troszkę fotek z dżemikiem; jakieś kanaponki, jakieś ciasteczka, sam dżemik w słoiczku lub w miseczce... Mnie to nikt nie chce takich smakowitości zrobić... :placz: Pzdr. Mi też nie :placz: Samej trzeba :razz: Quote
Agga Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Anetta piękne zdjęcia. Kati gustuje w pajączkach:diabloti: Quote
zuzolandia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Witanko złociutka;-) bombowe te blue kffiotki .....;-) pajaki niekoniecznie heehheheh .ales zaszalałą z tymi fotencjami heehhe;-) Quote
anetta Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Pinczerka, wysle Ci mailem ;) Asiaczek, kurcze, kurcze, jakbym wiedziala ze takie lasuchy z was to bym porobila foteczki dzemikowi na kanapeczkach :placz: :razz: Dzieki Zuzole i Aggole :lol::loveu: Bylam dzis w Zoo, wstalam :lol: i sie udalo :lol: Pogoda dopisala, oj dopisala :))))) Foty nie teraz...musze je pozmniejszac. A tymczasem jeszcze z dzialeczki :razz: Gleboko do lasu nie wchodzilismy..nie bylam na to przygotowana :razz: Quote
anetta Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Podoba mi sie ta fota :) Samobojczyni pliszka :lol: Domek :lol::lol: A ta serio to juz cos zaczyna sie dziac na tej dzialce. Zaczeli wykaszac zielsko. Z 15 lat nic tu sie nie dzialo, blaszak stal i rdzewial.... Quote
anetta Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 A po drugiej stronie takie chalupy se wybudowali... I sie zaczyna. Kaaatiiiiiii :cool3::cool3: Lezalam sobie na materacu i oczy mialam na wysokosci trawy...dosc wysokiej trawy bo tam sie jej nie kosi...no i jak sie tak przygladalam tym roznym robaczkom ukazal sie ON :diabloti: Polecialam po aparat :lol: Jak sie przyjrzec, na lewo, pare cm. po skosie cos szarego zobaczycie..to konik polny :lol: gdy pozniej mu sie przygladalam....to ON zjadal mu glowe :lol::lol: Nastepnego dnia znowu zlapal konika...sporego:razz: Codziennie go odwiedzialam i sprawdzalam :megagrin: :loveu: Quote
anetta Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 I leeeciiii :lol::lol::lol: Ladowanie I bieg. Zlapal skubaniec. Jeden dzien w ktorym padalo Quote
anetta Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Przepiekny motyl zawital na nasza dzialeczke :loveu::loveu::loveu: O jej, skonczyly mi sie foty :errrr::question: No nic, mam jeszcze filmy :lol: Polujacy corgi CZ.II CZ.III :drinking::drinking::drinking: Quote
Recommended Posts