Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Odpadlam na to :lol: :
http://images30.fotosik.pl/35/2b340d62a8e5b448.jpg
ale JAM wydaje sie wspanialy :lol:
a jak wrzucilas fotki winogron to zaczelam znowu nogami przebierac, tak nie moge sie doczekac wakacji i dziaaaaalki! Juz niedlugo...... :loveu:
U mnie tez rosna.... hm.. zazwyczaj - teraz jeszcze nic nie wiem...
A twoja sosenka to jakby na dachu rosla :diabloti: ... ;) ja tez mam jedna taka sosne co to miala byc karlowata a teraz domek "popycha" hahahahha

Posted

Agacia, Ala, Alive, Asiaczek, Pinczerka, Guffi, Bozzka :loveu::loveu: Strasznie sie ciesze ze podobaja wam sie foteczki :loveu:

Agacia, formalnie nie jest moj ;)

Dżemik - mniam, mniam, taki domowy, dopieszczony....

Ojj dopieszczony, dopieszczony :p bez zadnych robaczkow, galazek, skory itp.

A nie masz jeszcze jakiś dżemików obfoconych podczas tworzenia? Bo to były takie pyszne fotki...

Nie niestety niet ;) Mam filmik ale tam gadaja moje dziadki i tak glupio troche :lol: ;):eviltong:

A twoja sosenka to jakby na dachu rosla

Hhaha no rzeczywiscie tak wyglada :lol: Drzewko stoi przed domkiem. Teraz sie zastanawiam czy to nie jest swierk...? :hmmmm: Nie wiem :lol:

ja tez mam jedna taka sosne co to miala byc karlowata a teraz domek "popycha" hahahahha

Buhahahah, nasza, ta co wrzesz rosnie, miala w czasach mlodosci bliski kontakt z moja sis ktora sciela jej wierzcholek :lol::lol: i dltalego nie rosnie jej sie w gore :diabloti:

Patrzcie, co za jelopy postawily ogrodzenie na srodku sciezki :mad:Rok temu jeszcze tego nie bylo :mad: A w dali widac pomaranczowy dach gdzie sa te dwa rudzielce.

Zmeczony aportowaniem :lol:

Posted

Mi tez motylki sie bardzo podobuja :loveu:
Jutro ide do zoo :multi: wlasnie sie dowiedzialam :lol: Tzn. jak wstane z samego rana to pojde :evil_lol: Wiec na brak fotek nie bedziecie narzekac :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Smieszne kwiatki :)

Masaj sie juz przekreca od tego upalu:evil_lol::evil_lol:

W szeregu zbiorka :lol:

Posted

Koma, beda jeszcze, ale mniej obrzydliwe :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Widok od bramy. Masaj gdzies tam w cieniu siedzi i sie przyglada 8)

Kolega z naprzeciwka :) Kajtek. Jak wychodzilam z Masem to zawsze lecial do Kajtka w celu zabawy hahahhah

:lol:

Posted

Kati, beda, beda 8)
Ostatnia seria na teraz..musze odetchnac :evil_lol:

I znow jestesmy na spacerku. Tym razem poszlam dalej 8) Poogladac jak okolica sie zmienila ;)

:evil_lol::evil_lol:

Posted

Piękne fotki, zwłaszcza te psie portreciki :loveu:

"anetta" napisał(a):
Nie niestety niet ;-) Mam filmik ale tam gadaja moje dziadki i tak glupio troche :lol: ;-):eviltong:

Proszę, proszę, proszę, proszę... :modla::modla::modla:

Posted

A ja poproszę troszkę fotek z dżemikiem; jakieś kanaponki, jakieś ciasteczka, sam dżemik w słoiczku lub w miseczce...
Mnie to nikt nie chce takich smakowitości zrobić... :placz:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
A ja poproszę troszkę fotek z dżemikiem; jakieś kanaponki, jakieś ciasteczka, sam dżemik w słoiczku lub w miseczce...
Mnie to nikt nie chce takich smakowitości zrobić... :placz:
Pzdr.

Mi też nie :placz:
Samej trzeba :razz:

Posted

Pinczerka, wysle Ci mailem ;)

Asiaczek, kurcze, kurcze, jakbym wiedziala ze takie lasuchy z was to bym porobila foteczki dzemikowi na kanapeczkach :placz: :razz:

Dzieki Zuzole i Aggole :lol::loveu:

Bylam dzis w Zoo, wstalam :lol: i sie udalo :lol: Pogoda dopisala, oj dopisala :))))) Foty nie teraz...musze je pozmniejszac. A tymczasem jeszcze z dzialeczki :razz:

Gleboko do lasu nie wchodzilismy..nie bylam na to przygotowana :razz:

Posted

Podoba mi sie ta fota :)

Samobojczyni pliszka :lol:

Domek :lol::lol: A ta serio to juz cos zaczyna sie dziac na tej dzialce. Zaczeli wykaszac zielsko. Z 15 lat nic tu sie nie dzialo, blaszak stal i rdzewial....

Posted

A po drugiej stronie takie chalupy se wybudowali...

I sie zaczyna. Kaaatiiiiiii :cool3::cool3:
Lezalam sobie na materacu i oczy mialam na wysokosci trawy...dosc wysokiej trawy bo tam sie jej nie kosi...no i jak sie tak przygladalam tym roznym robaczkom ukazal sie ON :diabloti: Polecialam po aparat :lol:

Jak sie przyjrzec, na lewo, pare cm. po skosie cos szarego zobaczycie..to konik polny :lol: gdy pozniej mu sie przygladalam....to ON zjadal mu glowe :lol::lol: Nastepnego dnia znowu zlapal konika...sporego:razz: Codziennie go odwiedzialam i sprawdzalam :megagrin:

:loveu: