Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

Posted

hej kovchana :) miło tu u Ciebie w galerii :) dawno tu u Ciebie byłam i pozapominałam co i jak... z jakim psiakiem trenujesz agility??? i w ogóle ile ich wszystkich masz????

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pianka, pulpety?? :obrazic: :eviltong:

No hej Cerberowa :lol:
Z Masajem biegamy :razz:
Wszystkich? dwa :lol:

Pieczemy ciasto...pyszne jogurtowe.

troszke :lol: sie przypieklo

Ale z drugiej strony bylo juz calkiem calkiem :razz:

Posted

Szkoda, że nie można cytować fotek tylko linki :cool1: Bo zdjęcia z Krakowa piękne :loveu: i z chrztu :loveu: i Kajunia :loveu: i Masajek :loveu:
A ciasto smakowicie wygląda :sabber:

Posted

no już wszytsko skumałam... pooglądałam kilka stron Twojej galerii :) eee to fajnie, że z Masajem będziesz biegać... widziałam was już na liście zawodników do zawodów w Pęcicach :)

Posted

Jeżeli prodiż przypieka z góry, to możesz włożyć płatek folii aluminiowej na wierzch, na ok. 10-15 minut przed końcem pieczenia.

Taak? To przekaze dalej :lol: Dzieki.

Beria, Gonia, dziekuje :loveu:

Cerber, co bedzie to bedzie w tych Pecicach :p Bedzie mozna sie posmiac :lol: Jak ja nie pomyle toru to on zle cos zrobi :errrr:

A tymczasem...Kaja kombinuje jak przejsc na nasza strone....po kwiatkach i innych roslinkach :lol::lol:

Jest, udalo sie :multi:

:lol::lol:

Posted

Nie mozna :lol: inaczej jej nie slychac gdzie jest :lol::lol::lol: To jest bardzo przydatne gdy jest na dzialce :lol: Ale nie tylko, w lesie tez jest przydatny :lol:

Asiaczek, mysle ze wiekszosc psow lubi jogurcik :)))))))

Posted

No, ul sobie zrobily :shake: To jest w naszej szopie-chalupce (bedzie ja jeszcze widac) To juz nie pierwszy w tym domku. Fachowcow nie potrzebujemy, moj dziadek sie z nimi rozprawia ;) Tym razem mu zapomnialam powiedziec...

Istna sielanka!!:lol:

Posted

a Kajce załóż dzwoneczek

wystarczy jej numerek przy lancuszku, ktory dzwoni badzo dobrze :evil_lol::evil_lol: A z dzwoneczkiem juz byly proby...nie sprawdzil sie bo....nie dzwonil :megagrin::megagrin:

Taaaakiego grzyba znalazlam na dzialce :-D Musze wam powiedziec ze ja to mam szczesci eto takich. Pare lat tamu tez zlazlalam takiego duzego..byl nawet wiekszy od tego :razz:

Przyszla sprawdzic co sie dzieje :evil_lol::evil_lol:

http://images29.fotosik.pl/33/755e249693be3a99.jpg

Posted

Widok na okolice z naszej dzialki, poswiecilam sie i wlazlam na drabine :evil_lol::evil_lol:

Z gory zobaczylam takie dwie gigantyczne dzdzownice :o To chyba jakies zmutowane :o

Slalom :lol:lol::lol: widziany z gory. Dwa patyki sie zlamaly. Masaj nie byl zbyt delikatny :cool1::cool1:

I juz z dolu :lol: