Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

Posted

Gonia, wiedzialam ze Ci sie spodoba :multi::multi:

Podobno teraz odkryli ze Gniezno nie bylo pierwsza stolica Polski :evil_lol: Tylko teraz nie pamietam co to bylo :hmmmm:;)
Noooo, sklepy sa fajnie, lubie tam chodzic....poogladac :evil_lol: Jedynie dwa razy mi sie zdarzylo kupic w Kakadu. A normalnie to kupuje w hurtowni. Jest chyba to samo i taniej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Gonia, może następnym razem Ci się uda :razz:

Ale mnie zadowoliłaś, piękne fotki! i jeszcze raz będziemy je oglądać wieczorem z pozostałą częścią rodziny

Ciesze sie :lol:
Chrzciny się udały, foty są ale kompletnie jeszcze z nimi nic nie robiłam :shake:

http://images24.fotosik.pl/15/3767b13740da78fe.jpg

Skierowałysmy sie na Błonia, maraton się skończył. Nie widać ale była kolejka do myjni :evil_lol: :evil_lol:

Padnięci :lol:

Ptaszki też się kąpały, a co!

http://images29.fotosik.pl/15/3ce8333ac179ed21.jpg

Posted

[quote name='matusz5']*luthien* wg nowego regulaminu, fotek nie można cytować, jeśli chcesz cytowć zamień zdjęcie na link...
duzo mnie ominelo przez nieobecnosc:roll: no to sie porobilo...

Posted

Anetta - dziękuję pięknie za cudowną wycieczką (nie ruszając się z domu!) po Jurze i po Krakowie. Fotki oglądnęłam z wielkim zainteresowaniem i ciekawością. W Krakowie byłam kilkakrotnie, ale tylko... na wystawach psich...

:oops:
Pzdr.

Posted

:loveu::loveu::loveu:
Ciesze sie ze wycieczka sie podoba :lol: A teraz prosze posprzatac papierki z podlogi autokaru i skierowac sie do wyjscia :lol::lol::lol: :errrr:
Dostalam jeszcze dwa zdjecia....pracujacej Anetki :eviltong::lol:

Luthien, ten borzojek szedl sobie spokojnym kroczkiem...a wlasciciele za nim :)))

Asiaczek to chyba teraz czas na taka prawdziwa wycieczke :razz:

Agacia, piesy zaniedbalam, jedynie wczoraj z nudow porobilam im jakies w domu :roll: Wstawie je....pozniej :eviltong:

Teraz troszke fotek z chrztu :) W kosciele powychodzily beznadziejne :shake: