Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ale szaleństwo z tymi fotkami... Może to i dobrze, że część fotek "się skasowała", co?;)
Super widoki. Dla takich ujęć warto pojechać gdzieś w Polsce, prawda?
pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ale szaleństwo z tymi fotkami... Może to i dobrze, że część fotek "się skasowała", co?;)
Super widoki. Dla takich ujęć warto pojechać gdzieś w Polsce, prawda?
pzdr.
Chyba tak, podobno te z Cz-wy nie byly fajne :evil_lol: :evil_lol:
Ja sama bym tam pojechala :loveu:

A co do ilisci fot to jeszcze nie koniec :multi: :multi: Bedzie wiecej i wiecej :multi: Strasznie sie ciesze ze przypadly wam do gustu :loveu: :loveu: :loveu:
Basia, tak oczywiscie i skowronek gratis :loveu:

Nad tymi lakami i makami....

...latal sobie skowronek (bo to chyba skowronek, nie?):loveu: :loveu: :loveu: Wlaczcie glos i sie odprezcie...:razz:
FILM

Posted

Anetta :crazyeye: :mdleje: byłaś kilka km ode mnie :razz: Pustynia Błędowska jest bliziuuutko mnie :loveu::multi: i te zamki na jurze zresztą też blisko :multi: piękne foty!!!!!! i te maki ahhhhh :loveu:

Posted

tak,tak to skowronek!! pięknie śpiewa, wiem bo mieszkałam na wsi i jak pracowałam w polu cięgle mi towarzyszył:lol:

a na te kwiatki(chwast) to nazywały sie bławatki ;) oj nie lubiliśmy tego w zbożu i maków też

Dziękuję Ci za te fotki, uwielbiam oglądać tereny, na których nie byłam jeszcze :p

Posted

Waszka to nie ja, to moja mamuska byla tam na czterodniowej wycieczce :))

pracowałam w polu cięgle mi towarzyszył

To z pewnoscia z wielka chcecia siedzialas w tym polu :lol: Takiego miec towarzysza... :loveu: :loveu:

oj nie lubiliśmy tego w zbożu i maków też

Ale trza przyznac ze pieknie razem wygladaja :loveu:

Imprezowiczka... 8)

...a nawet dwie :lol: jedna juz lezy...

Posted

anetta napisał(a):

To z pewnoscia z wielka chcecia siedzialas w tym polu :lol: Takiego miec towarzysza... :loveu: :loveu:

he,he ja tam w tym polu z musu byłam:mad: i skowronek mi nie pomógł:evil_lol:

Posted

Jeeee, ale fotki! Jak to przyjemnie sobie popatrzeć za darmo (no, prawie) na maki, te niebieskie i żółte kwiatuszki, łąki, zieleń, ruinki i piękne widoki! I to wszystko jest w PL!!!
Podziękuj Mamie za te wrażenia. Ja nabrałam ochoty na jakis wypad za miasto.... I pewnie dlatego w sobotę jade na wystawę do Krakowa...:evil_lol:
Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

Anetta dzieki za wizyte (Blue dziekuje za komplement) - wiec tez wpadlam zobaczyc - przeslodka ta twoja paroweczka, jaki lsniacy wlos, jak pozuje :lol: , w ogole bardzo ladne zdjecia
pozdrawiam

Posted

Witanko:bye:

Jak miło ze o mnie nie zapomnieliście :p Troszke opuściłam galeryjke ale za to przybywam z duużą ilościa foteczków:)

Musze oczywiście jeszcze dokończyc wstawiac z Jury a poźniej teraźniejsze :p

Widze ze regulamin jest pozmieniany z czego sie ciesze połowicznie :roll: W końcu można wstawiać wieksze zdjęcia ale te 5 fot na post to już przegięcie (kto to w ogóle wymyślił...):-?
Z Jury bedą jeszcze 500x500 ale już następne będą "normalne":)

Boszzzz...i tak się będę bimbać ze wstawianiem 5 zdj. na posta...wrrrrr