anetta Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Asiaczek, 15 zl. Babka stala od strony Targowej, przy chodniku, prawie na poczatku "wycieczki" :lol: Latwo ja rozpoznac bo sprzedaje tylko reczniki :lol: Zmierzylam go bo bylam ciekawa :lol: Ma 140x75 :) No, ten jamnik jest boski :lol: To jest jakis sportowy jamnik :lol: :evil_lol::evil_lol: Kwiatki z balkonu :lol: Zeby kwiatkom nie bylo nudno to maja towarzystwo :-D Quote
Teklunia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 anetta napisał(a): och Kajeńko... co ja będę mówić... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 anetta napisał(a):Asiaczek, 15 zl. Babka stala od strony Targowej, przy chodniku, prawie na poczatku "wycieczki" :lol: Latwo ja rozpoznac bo sprzedaje tylko reczniki :lol: Zmierzylam go bo bylam ciekawa :lol: Ma 140x75 :) To bardzo tanio!!! Szkoda, że nie mam czasu, aby się tam wybrać i kupic... Eh... Kwiatki z balkonu :lol: Uwielbiam bratki!!! Są po prostu cudne!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
anetta Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Czesc wszystkim :) Asiaczek, no to fajnie ze Ci sie podobaja bratki :lol: Sluchajcie, znalazlam w swoim aparacie funkcje makro :roflt::roflt: Wiec pewnie jakies makro bedzie w galerii, ale po weekendzie bo mamuska zabiera mi aparat do Czestochowy ;)) Ale nie o tm chcialam pisac :lol: Wczoraj bylam w Kielcach i oto taka ruinke znalezlismy w jakiejs podkieleckiej wsi :p Co najciekawsze, w obrebie byly gospododarstwa :lol: Fajnie mieszkac obok czegos takiego :cool1::ghost_2::ghost_2: Poszlismy na pieterko... zeby zobaczyc jakie sa widoki :lol: Widziecie kawlek zoltej tablicy na dole zdjecia? To kosz do koszykowki :lol: cdn jutro...eeee...dzis :lol: Quote
Asiaczek Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Jesoooo, podoba mi się ta ruinka, kiedyś to pewnie był cudowny zamek... Na serio był tam kosz do kosza?!?!?!:crazyeye: Rany, nie mogę sobie tego wyobrazić. Zgroza mnie ogarnia. A wokól tyle miejsca... Pzdr. Quote
Matusz Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 bardzo fajna ta ruinka, pewnie to jakiś zamek był piękny, gdzie mieszkał ktról z żona i dziećmi:diabloti::eviltong: Quote
Eriu Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 anetta napisał(a): Wiec pewnie jakies makro bedzie w galerii, ale po weekendzie bo mamuska zabiera mi aparat do Czestochowy ;)) Do Częstochowy powiadasz :cool3: . A ruiny super, fajny klimat. Dawno nie byłam w takim miejscu. Aż mnie zainspirowałaś na jakąś wycieczkę ;). Quote
barbara.h Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 o kurcze, jakie fajowe ruiny, szkoda że tak niszczeją! Quote
anetta Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='Asiaczek']Na serio był tam kosz do kosza?!?!?!:crazyeye: Rany, nie mogę sobie tego wyobrazić. Zgroza mnie ogarnia. A wokól tyle miejsca... Dla mnie jest niepojete jak w takim miejscu mozna zawiesic kosz :roll::shake: pewnie to jakiś zamek był piękny, gdzie mieszkał ktról z żona i dziećmi Nigdy nic nie wiadomo :lol: W srodku byl kominek :cool3: Ale jakos nie przyszlo mi do glowy robic foto, a szkoda. Pianka, zapraszam na Stadion....poki jest :megagrin: Eriu, tak :) Zbiorowa 4 dniowa wyczeczka do Cz-wy i okolic. Beda foty (jakies ;)) w przyszlym tygodniu :grins: Basiu, a no szkoda, fajnie tam sie chodzilo :) Zdjec zamku juz niestety nie mam. Jakas podkielecka drozka :lol: Teraz czas na chabry i maki :p :loveu: Byla piekna laka z tymi kwiatkami i nie moglam sie im oprzec. Na jednej lace widzielismy polujacego orla, przepiekny :loveu: Ale zanim sie zatrzymalismy i zanim wyjelam aparat to orzelek polecial pod las i nie chcial do nas wrocic :( Ale no, cos niesamowitego zobaczyc orla na wolnosci :loveu: I nawet byl blisko nas... Dzis Kajek na urodzinki!! 14!!! :Cool!: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Cóż za radosny dzień! 100 lat dla pięknej solenizantki! :multi: :multi: :multi: Quote
Matusz Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Kajuś, wszystkiego naj !! Dużo kości, miłości i jeszcze raz tyle lat :):):) :drink1::BIG::tort::new-bday: proszę ucałować ode mnie Kajusie:loveu: Quote
Teklunia Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='anetta']Dzis Kajek na urodzinki!! 14!!! :Cool!: cooo?!?:crazyeye: Kajek ma swoje swieto, a ja nic nie wiem :mad: wyslalabymkarte z zyczeniami albo chociaż kosc jakas smakowita :cool3: [FONT=Arial Black]Kajuś - sto psich lat!!![/FONT] Quote
aga1215 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Witaj Anetko!:multi: [quote name='anetta']Cieszkam sie :p Zapomnialam napisac ze bylam dzis na stadionie i MUSIALAM go kupic :lol: :-D [quote name='anetta'] Teraz czas na chabry i maki :p :loveu: Byla piekna laka z tymi kwiatkami i nie moglam sie im oprzec. Na jednej lace widzielismy polujacego orla, przepiekny :loveu: Ale zanim sie zatrzymalismy i zanim wyjelam aparat to orzelek polecial pod las i nie chcial do nas wrocic :( Ale no, cos niesamowitego zobaczyc orla na wolnosci :loveu: I nawet byl blisko nas... Dzis Kajek na urodzinki!! 14!!! :Cool!: Piękne polskie chabry i maki:loveu: Wszystkiego najlepszego Kajka:loveu: :loveu: :loveu: BTW - ten stadion to rozumiem Kajce na urodzinki???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :buzi: Quote
anetta Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Kaja bardzo bardzo dziekuje za zyczonka :calus::loveu::loveu: Witaj Aga, hahaha ;) I to niestey koniec :( Quote
Asiaczek Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Sto lat dla Kajusi! Baaaardzo mi się podobają fotki maków i chabrów. Eh, kiedy ja pójdę na łąkę z psiakami...? Pzdr. Quote
anetta Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Kajek merda ogonkiem w podziece :p Ciesze sie ze kwiotki sie podobuja :razz: Asiaczek, jutro! Kto mi powie jak zgrac swoja galerie??? Trza sie juz za to zabrac :roll: Tylko prosze lopatologicznie, bo ja w tych spawach to ciemnaaaaa, oj ciemna :roll: Do tej pory fot z Cz-wy jest ok. 300 :lol: Z tego pewnie polowa nie bedzie sie nadawala do pokazania :evil_lol: Quote
beria Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='anetta'] Dzis Kajek na urodzinki!! 14!!! :Cool!: [SIZE="4"]Sto lat Kajuniu w dobrym zdrowiu !!! :laola: :laola: :drinking: Quote
anetta Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Beria:loveu: Kto mi pomoze z tym przenoszeniem?:sadCyber: Quote
Asiaczek Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Sama jestem ciekawa, jak to sie robi... Pzdr. Quote
zuzolandia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 .piekna kompozycja kolorystyczna;-) heehhe witanko i pozdrawianko !!!!! ..z tego co widac galerie zostana na swoich miejscach i nie trzeba ich przenosic kopiowac czy tym podobne rzeczy wyprawiac ....uffff...... DLA KAJUSI SPOZNIONE ALE SZCZERE ZYCZENIA POURODZINKOWE !!!! STO LATEK MAłA KSIEZNICZKO !!!!!!!! ZUZINKA MACHA DO CIEBIE OGONISKIEM !!!!! Quote
anetta Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Tak, ciesze sie ze nie beda likwidowane :multi: Ale i tak chcialam zapisac swego blozka i mi nie wychodzi. Waszka mi pomagala i tez nic :sadCyber: Jak juz wczesniej pisalam moja mam byla w Czestochowie na wycieczce. Przywiozla multum fot. Niestety te z Cz-wy zostaly skasowane przez przypadek. Te ktore tu beda sa z okolic Ojcowa...ogolnie Jura Krakowsko-Czestochowska :) No to start :p Przystojniacha :cool3: Widoki byly nam przepiekne :loveu: Ruda c.d.n...zmeczylam sie :lol: Ochhh, jak dobrze ze edycja znow dziala. Quote
zuzolandia Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 .TATUS ????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Tak widoki i w sumie cała JURA jest przesliczna ....:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts