Matusz Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Aneta, śliczne zdjęcia całej gromadki, żółwika i psiej bandy :loveu::loveu: zapraszamy do nas, u nas wiele zdjęć ;) Quote
anetta Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Nie czuję bluesa do żółwi... Ja tez nie :evil_lol: Ja sie nia nie zajmuje, to zolw rodzicow ;))))) AlKil, ciesze sie ze Ci sie podobaja :multi: O, o, o.... ....i oczka zamkniete :sleep: Quote
Patikujek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 http://img256.imageshack.us/img256/8907/dscf0760zuh7.jpg ona jest sliczna i przypomina mi Zuzię staruszkę jamniczkę którą do Wrocławia do nowego domku wysyłałam i dalej zyje sobie zdrowiutka mam nadzieję że Kaja też będzie długo i zdrowo żyła:) Quote
zuzolandia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Dobrywieczorek ;-) wyprane i wyczesane KUDłATE przyszło sie przywitac !!!!!!! ;-) Quote
aga1215 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Witaj Anetko! [quote name='"anetta"'] Ten żółw jest bowski:loveu: Quote
anetta Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Czolem dziewczyny :p:p Pati, ja tez mam taka nadzieje:) U nas zaraz zacznie padac, szaro-granatowe chmury przyszly i strasznie wieje. Masaj juz chodzi pod nagami i trzesie portkami :evil_lol: Wczoraj schowal sie pod kaloryferem :o A tak bylo rano Kaja dzisiejszy upalny dzien spedzila tak :p No i juz pada i grzmi ;) Wielki odwazny:evil_lol: Quote
Matusz Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 a ja nic nie będę pisał, skoro "cześć dziewczyny " :eviltong::eviltong: Quote
aga1215 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 matusz5 napisał(a):a ja nic nie będę pisał, skoro "cześć dziewczyny " :eviltong::eviltong: ależ dlaczego? :crazyeye: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
anetta Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Noooo wlasnie, dlaczego?? :drinking::drinking::drinking: :oops2: Czolem dziewczyny i chlopaki :lol::drinking: No i juz bo burzy :shake: Jeszcze tylko troszke pada... Quote
Matusz Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 czoołem :D :D :D :eviltong::eviltong: zapraszam do nas, nowe zdjęcia som:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Kajek ma bardzo urozmaicone zycie :roll: ;)) Troche nudne te foty, jakby to rzec....troche monotematyczne :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pewnie pomyslicie ze ona tylko spi.....a no wlasnie i dobrze myslicie :evil_lol: Ozywia sie o 21...w pore karmienia :evil_lol: W taka pogode nie da sie nic innego robic zwlaszcza jak sie ma tyle lat. Wychodzi na kilku minutowe spacerki i do domu leci, oczywiscie musze ja sila wyciagac na te spacerki. Quote
alive Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='zuzolandia'] :lol: skubany chce się dobrać do obiadu!! [quote name='anetta'] prześliczna :loveu: Quote
Coffee&Nera Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Oo widze nowe fotki... Ona jest piękna. A co ten żółw wyprawia? Haha co on chce zrobic? xD Quote
anetta Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Hhahahaa taaak :lol: Do jedzenia...biegla :lol::lol: Masaj chcialby uciec od goraca :lol::lol: Kaja jak sie na niego patrzy :lol: Dzis podobno ma byc i Mam nadzieje ze troche powietrze sie ochlodzi :lol: Fajnie te emoty, co nie? :lol: Quote
Coffee&Nera Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Ciekawe czy Masajowi ta firanka i zaslona cos pomogly hihi. A co do emotek- są superowe. Tylko zeby ten kulkowy kolega z emotki nie odlecial :D Quote
Coffee&Nera Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Pozatym ze na tym zdjęciu jego nos wyszedł jakby byl z pluszu to jeszcze wygląda jego pyszczul bardziej na border collie niz na welsha xD Quote
Matusz Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Bardzo ładne nowe foteczki :):) Masaj i Kaja jak zwykle uroczy :loveu: a u nas dalej upał, skwar z nieba, zero deszczu ani burz... Quote
Coffee&Nera Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Ponoc mają byc teraz burze przez jakis czas... Quote
Matusz Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 no zobaczymy jak to bedzie Nerul :) przydałoby sie chociaż ze 2 dni ochłodzenia, trochę by sie inaczej oddychało Quote
Eriu Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='anetta']Wielki odwazny:evil_lol: Jakie on ma boskie uszy :D A Kaji to ja się wcale nie dziwię. Też mi się z domu nie chce wychodzić. Pozdrów tam zwierzaki. A żółw jest przegięty. Nie wiem, czy już gdzieś widnieje informacja, ale spytam i tak: w jakim wieku ten przystojniak? Miałam też kiedyś żółwia jak byłam mała. Ciekawe stworzenia i wcale nie takie wolne :). Quote
Coffee&Nera Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 U nas juz pada deszczyk ciekawe jak u was :D Quote
anetta Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 No i ZERO deszczu, ani kropeleczki :angryy: Duszno i parno...w pracy co prawda klima jest ale slaba ja ustawiaja :angryy: I padam na twarz...Nawet wzielam ze soba parasolke :roll: I ccoooo, i doooppaaaaa Ciekawe czy Masajowi ta firanka i zaslona cos pomogly hihi Mysle ze nie :lol: Eriu, nie jestem w stanie Ci powiedziec ile ma dokladnie. Jak ja znalezlismy byla malutka. To pierwsza fota jej zrobiona Wtedy nawet by nie byla w stanie wdrapac sie na balkon a teraz sami widzieliscie ;) Tak jak pisalam wczesniej jest u nas na pewno wiecej niz 5 lat. Nawet sie zastanawiam czy blisko 7-9 by nie miala :roll: Zobaczcie, Kaja nawet jeszcze nie jest mocno siwa. Quote
zuzolandia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 ........a jakie ma swiecace fiuterko;-) ....wiesz moj kuzyn ma 2 jamniory Stella ma juz 10 lat i ani jednego siwego włosia ;-) natomiast DIKA zaledwie 6 a brode ma siwiutenka .....nie wiem od czego to zalezy;-) a tak wogole to dziendoberek w słoneczny dzioneczek;-) ..... Quote
Recommended Posts