Teklunia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 anetta napisał(a): och, och, och :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A NISKOPODłOGOWCE GóRą!!!! Quote
Asiaczek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Maczka/Powstańców Śląskich - to daleko ode mnie. Ja mieszkam na górnym Mokotowie przy TVP. I uczciwie mówiąc, to nawet nie wiem, gdzie to dokładnie jest...:oops: Pzdr. Quote
anetta Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Bry :p Nerul, do nickow mam slaba pamiec :oops: Ale jesli tak mowisz :)))) Asiaczek, wiem, wiem ze Ty nie z tych okolic ;)) Gdy jade Woronicza to patrze czy Cie nie ma na spacerku z piesami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A to jest pare minut od Carrefoura na Bemowie. Tak sie lenia niskopodlogowce. Poslanie Kaji :evil_lol::evil_lol: A Kaja....w lozku :evil_lol: Zakopala sie jak prawdziwny jamnior. Czuje sie jak w norze :lol: Byla cala zakryta ale gdy zobaczylam ze ona tam lezy pobieglam po aparat i troszke odkrykalm hahaha :evil_lol::evil_lol: Po spacerku :hand: Quote
Teklunia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 anetta napisał(a): hihiu :lol: troszę mu się wystaje z tego posłanka :lol::lol::lol: anetta napisał(a): masz racje - prawdziwy jamnior! :p moje Keja też tak lubiła.. czasem nie było jej zupełnie widać :-( Quote
Asiaczek Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Kajka - super w kocyku. Damulka w łóżku...:loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
anetta Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 troszę mu się wystaje z tego posłanka Niu, tak troszke :lol: Ale tak to jest jak sie rozwala na calej dlugosci :lol: Normalnie to sie miesci. Luthien, Ajronowa, milo ze wpadlyscie w nasze skromne rogi :multi: Asiaczek, a wiesz jaka byla niezadowolona gdy ja odkrylam :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ja też byłąbym niezadowolona...:evil_lol: Pzdr. Quote
anetta Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Pokaze wam wycieczke pewnej zolwicy :razz: Wypuscili mnie, jeszcze jestem troche zaspana... ...ale pomalutku sie budze A co tam, pojde sobie na dwor :lol: Pomoge sobie jedna nozka... Prawie.... I juz :multi: Phiii, bulka z maslem! Pochodze poki moge :lol: Koniec wycieczki, dziewuszka chciala isc dalej ale balkon ma swoje ograniczenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Leń!! I żebrak!! Atakuje z dolu.... ...i z gory :evil_lol: W miedzyczasie szlajaja sie po domu.... :evil_lol: ...lub balkonie. Quote
Asiaczek Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 anetta napisał(a): Pomoge sobie jedna nozka... Jakie ma cudne nóżki!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: BTW - ile czasu jej zajęło wyjście na balkon?:evil_lol: Pzdr. Quote
Patikujek Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 http://img246.imageshack.us/img246/7004/dscf0319zsh3.jpg Na tym zdjęciu to jak jakis prawdziwy model z okładki gazety 10x przystojniejszy on najlepszych aktorów:loveu: Quote
anetta Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Wiesz, wbrew pozorom ona bardzo szybko chodzi :evil_lol: A co to wyjscia, to nie wiem ile :hmmmm: nie przykladalam do tego szczegolnej uwagi, cos ok. 2 min. :evil_lol: Wczoraj wieczorem wybralam sie na lotnisko w celu.... :cool1: :grins: Pati, dzieki :)))) Quote
Guffi Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 anetta napisał(a): Leń!! anetta napisał(a):http://img516.imageshack.us/img516/5360/dscf0557vq8.jpg Ale za to jaki słodki:loveu::loveu::loveu: http://img508.imageshack.us/img508/6981/dscf0565qh2.jpg Bo się posikam ze śmiechu:roflt: Ja bym się bała, że mi ten "kamień" wypadnie przez balkon:oops: Quote
zuzolandia Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 .wielka ucieczka cz 1 heeheheheh;-) witam milusio po krotkiej przerwie ;-) hehehe sliczniaste fotencjeeeeeee Quote
anetta Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Guffi, dlatego zabralam ja stamtad. My podejrzewalismy ze ona wlasnie w taki sposob znalazla sie na chodniku ;))) Agga, nooo...13,5 :cry: Moj pierwszy ksiezyc :), troszke nieostry :oops: Ostatni ladujacy samolot I ksiezyc na zakonczenie dnia A w tym wszystkim towarzyszyl mi.. Quote
Guffi Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 anetta napisał(a):Guffi, dlatego zabralam ja stamtad. My podejrzewalismy ze ona wlasnie w taki sposob znalazla sie na chodniku ;))) A to ona jest znaleziona? Quote
anetta Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Nio :errrr: Szla w strone ulicy. Byla wtedy malutka a teraz takie krowsko uroslo :evil_lol: Nie pamietamy ile juz z nami jest ale ponad 5 to na pewno. Quote
Guffi Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 anetta napisał(a):Nio :errrr: Szla w strone ulicy. Byla wtedy malutka a teraz takie krowsko uroslo :evil_lol: Nie pamietamy ile juz z nami jest ale ponad 5 to na pewno. Fajnie:multi: Też bym chciała żółwia znaleść koło domu:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 A ja niekoniecznie. Nie czuję bluesa do żółwi...:razz: Pzdr. Quote
Recommended Posts