Agnieszka(Visenna) Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 No to ja też się dołącze z Gusiem :loveu: Wszystkiego naj :loveu: do życzeń dokładam szczeniaka gratis :evil_lol: Quote
zaba14 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Anetko wszystkiego naj naj naj lepszego! Spoznione ale szczere :buzi: budowle z konserw sa super! :crazyeye: Quote
Asiaczek Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 A gdzież Ty wynalazłaś takie super konserwowe fotki, co?!?!?!?:crazyeye: Ależ to ludzie saąniesamowici, prawda? pzdr. Quote
anetta Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Dzieki za zyczonka :loveu: Agnieszka, szczeniaczka mowisz? :evil_lol: Swojego? :diabloti::loveu: Asiaczek, a dostalam od brata :lol: Tez nie moglam uwierzyc ze komus chcialo sie ukladac takie cuda :o Kupuje zwierzom karme w calych worach i jeden wor nie mial wieszaka zeby spinac otwarcie, wiec co moja mamuska zrobila? Kupila taki wieszak-klips, cos takiego tylko ze w takim kolorze Ja sie pytam po co to, jakos tyle czasu sobie radzilam bez wieszaka :lol: A mamuska, "a bo taki fajny, akurat pod kolor worka, no nie moglam sie powstrzymac" :-o:mdleje::roflt::rofl: A Kaja ma Brita seniora wiec kolor dobrala idealnie :lol::lol::lol: Quote
Alicja Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 :multi::multi::multi:wow tu były urodzinki naj naj najlepszego:multi::multi::multi::multi::multi: ;)o moja imienniczka Quote
anetta Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Czesc :hand: Wracam do galerii ale nie z pustymi lapkami :lol!::lol!::lol!::lol!::grins::biggrina: Patrzcie kogo ze soba mam :sweetCyb: Taaak, mam aparat :angel::sweetCyb: W koncu sie dorobilam!!! :bigcool::bigcool: To na razie wszystkie foty, musze kupic karte bo ta ma tylko 16 MG :lol: I jeszcze pare "drobiazgow" musze dokupic :grab: Sa to pierwsze foty wiec prosze o wybaczenie. Nie znam jeszcze wszystkich funkcji a instrukcja jest mega gruba :mdleje: Wiec foty sa na zasadzie prob i bledow :lol: Jestem z siebie dumna bo nawet udalo mi sie (sama!!!) zainstalowac wszystko to zeby przegrac foty na kompa :lol: :B-fly::rofl: Fajnie ze dogo dziala juz NORMALNIE. Quote
Matusz Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 hej:) Witamy po nieobecności :) Piękne zdjęcia :):):) Quote
anetta Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Ilu gosci.... Hej Matusz. Dzis wielam piesy pod pache, aparat do plecaka i fru na spacerek:) Kaja byla mocno zdeustowana ze zabralam ja w takie miejsce :shake::nonono2: Co innego Masaj :lol: Przezuwamy trawke Quote
Teklunia Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='anetta'] Kajątko!!! Wróciłaś :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
anetta Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Teklunia, Matusz, tylko na was moge liczyc :loveu::loveu:;) Nikt nie odwiedza niskopodlogowcow :( Kaja ma juz dosyc takiego zycia :shake:;) :lol: Ewakuacja Idzie Udra Ja latam :lol: Kaja statecznym krokiem podaza za nami... :krolik::krolik::krolik: Uszy truszke zmienily polozenie :lol: Ten golden to Alibaba :lol: Quote
anetta Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Mam patyka, mam patyka!! A tam co sie dzieje...co oni robia Kaji..?? Phiii tylko drapia...ale Kaja jest nieufna... Oooo, przyszedl moj kolega...Ramzes :razz: :loveu::loveu::loveu::loveu: Ta mina mowi wszystko :lol: Quote
anetta Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Jakas nieznajoma suczka :razz: My idziemy po trawie a Kajkus drooozkaaa. Ona chadza swoimi sciezkami. Hihihihi Odpoczynek w cieniu :loveu::loveu::loveu::evil_lol::loveu: Quote
Asiaczek Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Ja tez tu zaglądam! A gdzie ten ostatni spacerek miał miejsce? pzdr. Quote
Coffee&Nera Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Jak ja mogłam niezauwazyc tematu o takiej pięknej jamniczce... i jak widze corgisiu jakims *_* Cuda poprostu cud-miód. Wyglaskaj odemnie jeżeli mozna ;p Quote
AlKil Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 suuuper mina!!!:evil_lol: wyraża wszystko!:evil_lol: Gratuluję aparaciku!!!:multi: Quote
anetta Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 A jednak nie na darmo wstawiam fotki. Dziekuje ze jestescie :loveu::loveu: Witaj Nerul :loveu: A gdzie ten ostatni spacerek miał miejsce? Na Maczka, rog z Powstancow Slaskich :p AlKil, dziekuje :multi: W drodze powrotnej Kaja na swej drozce :lol: spotkala szczeniaczka, pierwszy raz go tam widzialam, to chyba fcr :p Jak widac nie byla zachwycona :lol: Czas odpoczynku Quote
gochgoch Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 heloł!!! jesteśmy!!!:multi: o jakie cudne!!! a tu jaki słodziak :loveu::loveu: a flacik chyba jeszcze dzieciak...tak się płaszczy...:p no i tarzanko superowe!!! pozdrawiamy!!!! Quote
Guffi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Cześć:multi: Zdjęcie 3 od końca jest słodkie! Super portrecik:loveu: Quote
Coffee&Nera Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Niepokazujcie mi tych zdjęć bo ja normalnie leze na podłodze i mdleje... Dobrze ze mnie chociaż pamietasz Anette xD I wygłaskajcie, wymiziajcie, wytamoscie psiaki xD Jamniki RLZ ! :* Quote
anetta Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Gochgoch, ciesze sie niezmiernie :laugh2_2: Tak, tak, to byl dzieciak. Guffi, dzieki :multi: Nerul, boshh :oops: a to my sie znamy?:hmmmm::oops::oops: Ostatnia seria. Człap, człap Po przyjsciu do domu dzieci poszly spac :sleeping: Kazde poszlo tam gdzie mu nawygodniej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Witanko !!!! KUDłATE PRZYSZłO SIE PRZYWITAC !!!!! sLICZNE PSIOKI .......corgi rewelka .....z tego co przeczytałam w pierwszym niejako poscie wnioskuje ze nie Twoj tylko kompan do cwiczen tak ? .....jamniczka rozkosznaaaaa .....a krzykliwa ? bo te nasze osiedlowe to diabły wcieloneee .Zuzolkowi futro wyrywaja eheheh.... Znajde chwilke to se przejrze cała galeryjkee ....bo teraz to mykam zaganic ehehehe ...... Machamy do WAS łAPKAMI !!!!!! Quote
anetta Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Witaj :biggrina: tak? Tak :lol: a krzykliwa ? Nie :lol: Drze jadaczje tylko gdy dzwonek domofonu bacz do drzwi zadzwoni ;)))):mad: Bo wiekszosc tych osiedlowych rozpuszczonych jamnikow drze jadaczke na wieksze od nich samych :lol: A po fotach to widac ze Kaja to schodzi na bok lub uciaka od psow. Idz, idz. Ja tez ide..:watpliwy: ale gdybym nie szla to by aparatu nie bylo :cool1: Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Znamy? Hmm niewiem czy mozna tak okreslic ale pare razy dyskutowalysmy na IV grupie FCI moze sobie przypominasz... xD Quote
Recommended Posts