Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

anetta napisał(a):

Guffi, bo to taka pogoda ze nie wiadomo jak sie ubrac i chorobsko gotowe :mad:
Dzieki.

Tak, i do tego ten wiatr... ja też istatnio chorowałam:mad:

Posted

Hejka, prawie wyzdrowialam :cool3::multi:

Kesslee, dzieki za odwiedzinki :evillaug:
Pika, baaardzo chetnie, tylko jutro mam o 13 trening i pewnie dopiero pozniej by mi sie chcialo isc na spacerek. Rozumiesz?:cool3: A gdzie ewentualnie?
Asiunia, otoz to, wstyd, wstyd i hanba!!:evil_lol:

Posted

anetta napisał(a):

Pika, baaardzo chetnie, tylko jutro mam o 13 trening i pewnie dopiero pozniej by mi sie chcialo isc na spacerek. Rozumiesz?:cool3: A gdzie ewentualnie?

no my na 12,00 do psedskola idziemy, o 13,00 konczymy i bedziemy musieli odpocząć ;), ale jak sie wyszalejemy tak jak dzisiaj to będziemy odpoczywac caly dzień :evil_lol:

Posted

Hahaha, no moze nawet sie spotkamy (bede z Masem)na moment bo jestem tam umowiona z Ronja na odebranie plyt ktore wylicytowalam na Bazarku :evil_lol: A ona konczy o 12.

ale jak sie wyszalejemy tak jak dzisiaj to będziemy odpoczywac caly dzień

Czyli nici by byly ze spacerku? :( Jak ja przyjade to bedzie pewnie cos ok. 15. Tez bede musiaal odpoczac i dopiero pozniej nastepne wyjscie na dwor.

Posted

Na wielkanocnym stole
baba się rozpycha,
mówiąc do mazurka:
"Ale jestem pycha".
A mazurek prycha
do czekoladowych kurek:
"To jasne jak słońce,
że jam lepszy
od początku po końce."
Jajka bardzo się zgniewały,
mazurkowi przyganiały:
"Każdy powie,
że jajko na zdrowie,
mazurek niedobry!"
Odezwał się zza firanek
okienny papierowy baranek:
"Przestańcie sobie przyganiać.
Bardzo was proszę.
Bo kurki zjem po trosze,
a jajka całe na twardo.
Przysiegam na palmę
z kokardą.
Palmy się pogniewały...
I oto nasz wierszyk cały.

Lepper w rządzie? To nie bajka!
Wielkanocna to PISanka!!!
Bez wyroku nie masz szansy
By z kaczkami wejść w aliansy!!!
Rydzyk już się z prawem buja...
Wesołego Alleluja!!!

Posted

Dzieki dziewczyny, swoje zyczonka dla dogomaniczek wstawilam do ogolnego watku z zyczeniami :))

U mnie ogolnie ok. Robilam dzis za ogrodnika :evil_lol: Wyrownywalam ziemie na naszym terenie i "troche" sie zmeczylam :lol::diabloti: Bable na lapkach mi sie porobily :diabloti:
Wesolych Swiat!

Posted

niech kroliczek przyniesie wam w prezecie cos czego najbardziej pragniecie.to cos nie musi byc ani widoczne ani dotykowe moze nawet nie pachniec ale niech bedzie czyms bez czego nie mozna i nie warto zyc:calus:

Posted

anetta napisał(a):

U mnie ogolnie ok. Robilam dzis za ogrodnika :evil_lol: Wyrownywalam ziemie na naszym terenie i "troche" sie zmeczylam :lol::diabloti: Bable na lapkach mi sie porobily :diabloti:
Wesolych Swiat!

Takie pracowite masz Święta?:lol:
pzdr.

Posted

:bigok:

Asiaczek, tak, takie mialam pracowite swieta, dzis jeszcze bola mnie kciuki :evil_lol:

Po swiatecznym sniadanku tradycyjnie poszlismy do Lasku bielanskiego, psiaki uchachaly sie co nie miara :multi: Dawno tam nie byly.

Posted

A no :)
A na dodatek zamiast od dziadkow wracac autobusem to poszlam z Masajem z buta. Szlam ok. 40 min :cool1: Autobusem normalnie sie jedzie troszke mniej niz 15 min. Wiec Masaj mial dzis ruchu ze ho ho :multi:
A pogoda super, na polanie jak wzykle byly wygwizdy ale jak sie poszlo w las to bylo bardzo przyjemnie :loveu:

Posted

Czesc :p Mialam gosci w postaci trzech ludziow :eviltong: Przyjechala do mnie Alcia z rodzicami.
Ala wita dogomaniakow :)

Fot futer ni mo, a poki co wstawiam takie interesujace zdjatka dla ozywienia tamatu :razz:
Te wszystkie stwory, postacie i figury powstaly z puszek po konserwach.

Niezle nie??:razz::razz:

Posted

Ja również-życzę STO LAT-pomyślności w każdym dniu, uśmiechów na codzień....wszystkiego naj.....

:tort::new-bday:

To tyle na ten czas...idę dalej czytać i oglądać Twoje Psiaki..:loveu: