limoncia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 [LEFT]Wracaj szybko do zdrówka:lol: [/LEFT] Quote
kesslee Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 anetta napisał(a): Witam, my z rewizytką u 'niskopodłogowców' :lol: Prześliczne te modele Twoje! A jakie fotogeniczne :loveu: Quote
Guffi Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 anetta napisał(a): Guffi, bo to taka pogoda ze nie wiadomo jak sie ubrac i chorobsko gotowe :mad: Dzieki. Tak, i do tego ten wiatr... ja też istatnio chorowałam:mad: Quote
PIKA Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Aneta zdrowiej szybko, to się moze z Masajem i Młodym na spacer pójdzie :cool3: Quote
asiunia Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Hej! Taka piękna pogoda a Tobie zachcialo sie akurat chorowac:eviltong:wstyd...:evil_lol: Quote
anetta Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Hejka, prawie wyzdrowialam :cool3::multi: Kesslee, dzieki za odwiedzinki :evillaug: Pika, baaardzo chetnie, tylko jutro mam o 13 trening i pewnie dopiero pozniej by mi sie chcialo isc na spacerek. Rozumiesz?:cool3: A gdzie ewentualnie? Asiunia, otoz to, wstyd, wstyd i hanba!!:evil_lol: Quote
PIKA Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 anetta napisał(a): Pika, baaardzo chetnie, tylko jutro mam o 13 trening i pewnie dopiero pozniej by mi sie chcialo isc na spacerek. Rozumiesz?:cool3: A gdzie ewentualnie? no my na 12,00 do psedskola idziemy, o 13,00 konczymy i bedziemy musieli odpocząć ;), ale jak sie wyszalejemy tak jak dzisiaj to będziemy odpoczywac caly dzień :evil_lol: Quote
anetta Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Hahaha, no moze nawet sie spotkamy (bede z Masem)na moment bo jestem tam umowiona z Ronja na odebranie plyt ktore wylicytowalam na Bazarku :evil_lol: A ona konczy o 12. ale jak sie wyszalejemy tak jak dzisiaj to będziemy odpoczywac caly dzień Czyli nici by byly ze spacerku? :( Jak ja przyjade to bedzie pewnie cos ok. 15. Tez bede musiaal odpoczac i dopiero pozniej nastepne wyjscie na dwor. Quote
Teklunia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Anetko buziaki dla ciebie, mojej ULUBIENICY i Masaja :buzi: WESOŁYCH SWIĄT!!! Quote
Patikujek Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Na wielkanocnym stole baba się rozpycha, mówiąc do mazurka: "Ale jestem pycha". A mazurek prycha do czekoladowych kurek: "To jasne jak słońce, że jam lepszy od początku po końce." Jajka bardzo się zgniewały, mazurkowi przyganiały: "Każdy powie, że jajko na zdrowie, mazurek niedobry!" Odezwał się zza firanek okienny papierowy baranek: "Przestańcie sobie przyganiać. Bardzo was proszę. Bo kurki zjem po trosze, a jajka całe na twardo. Przysiegam na palmę z kokardą. Palmy się pogniewały... I oto nasz wierszyk cały. Lepper w rządzie? To nie bajka! Wielkanocna to PISanka!!! Bez wyroku nie masz szansy By z kaczkami wejść w aliansy!!! Rydzyk już się z prawem buja... Wesołego Alleluja!!! Quote
anetta Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Dzieki dziewczyny, swoje zyczonka dla dogomaniczek wstawilam do ogolnego watku z zyczeniami :)) U mnie ogolnie ok. Robilam dzis za ogrodnika :evil_lol: Wyrownywalam ziemie na naszym terenie i "troche" sie zmeczylam :lol::diabloti: Bable na lapkach mi sie porobily :diabloti: Wesolych Swiat! Quote
Matusz Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Anetto Wesołych Świąt i mokrego Dyngusa ;) Życzę Ci razem z Tobiaszem :) Ucałuj Kaję :loveu: Quote
milena182 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 niech kroliczek przyniesie wam w prezecie cos czego najbardziej pragniecie.to cos nie musi byc ani widoczne ani dotykowe moze nawet nie pachniec ale niech bedzie czyms bez czego nie mozna i nie warto zyc:calus: Quote
Asiaczek Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 anetta napisał(a): U mnie ogolnie ok. Robilam dzis za ogrodnika :evil_lol: Wyrownywalam ziemie na naszym terenie i "troche" sie zmeczylam :lol::diabloti: Bable na lapkach mi sie porobily :diabloti: Wesolych Swiat! Takie pracowite masz Święta?:lol: pzdr. Quote
anetta Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 :bigok: Asiaczek, tak, takie mialam pracowite swieta, dzis jeszcze bola mnie kciuki :evil_lol: Po swiatecznym sniadanku tradycyjnie poszlismy do Lasku bielanskiego, psiaki uchachaly sie co nie miara :multi: Dawno tam nie byly. Quote
Asiaczek Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 No to spaliliście trochę tych śniadaiowych kalorii, co? A i pogoda dopisała... Pzdr. Quote
anetta Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 A no :) A na dodatek zamiast od dziadkow wracac autobusem to poszlam z Masajem z buta. Szlam ok. 40 min :cool1: Autobusem normalnie sie jedzie troszke mniej niz 15 min. Wiec Masaj mial dzis ruchu ze ho ho :multi: A pogoda super, na polanie jak wzykle byly wygwizdy ale jak sie poszlo w las to bylo bardzo przyjemnie :loveu: Quote
Asiaczek Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Ja powiem jedno: pozazdrościć! Bo ja dzisiaj byłam w pracy, co prawda tylko 6 godzin, ale jednak.... Pzdr. Quote
Teklunia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Anetko, wpadnij do mnie na stronę 669... Jest tam coś skierowanego do Ciebie, Kajki i Masaja ;) Quote
AlKil Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 dzień dobry! Wstyd przyznać.. dawno nas tu nie było. Nie próbuję nadrabiać, bo nie dam rady...:placz: Quote
Matusz Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Witamy i pozdrawiamY ;) Zapraszamy do nas, nowe zdjątka czekają:diabloti: Quote
anetta Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Czesc :p Mialam gosci w postaci trzech ludziow :eviltong: Przyjechala do mnie Alcia z rodzicami. Ala wita dogomaniakow :) Fot futer ni mo, a poki co wstawiam takie interesujace zdjatka dla ozywienia tamatu :razz: Te wszystkie stwory, postacie i figury powstaly z puszek po konserwach. Niezle nie??:razz::razz: Quote
Matusz Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ANETKO !!! :Rose::new-bday::BIG::tort: I STO LAAT :D Quote
Celina12 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Ja również-życzę STO LAT-pomyślności w każdym dniu, uśmiechów na codzień....wszystkiego naj..... :tort::new-bday: To tyle na ten czas...idę dalej czytać i oglądać Twoje Psiaki..:loveu: Quote
Recommended Posts