anetta Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Jestesmy, oboje padnieci :mdleje::mdleje: Nawet nie mam sily przegladac waszych galerii , sorry :oops::oops: Musze sie polozyc, glowa mnie boli od szzczakania psow i zimna...:grab: Kciuki sie przydaly, mamy...[SIZE="1"]pierwsze miejsce...w klasyfikacji ogolnej w naszej kategorii. Nawet pucharek mamy:cool3: :lol::siara: Moze jakies nasze foty beda na Agility :niewiem: Kamcia :calus: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='anetta'] mamy...pierwsze miejsce...w klasyfikacji ogolnej w naszej kategorii. Nawet pucharek mamy:cool3: :lol::siara: Brawo :cool3: Musiałam powiększyć czcionkę bo jakiś ślepy mógłby się niedopatrzeć :evil_lol: Quote
Guffi Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Kamcia_14']Brawo :cool3: Musiałam powiększyć czcionkę bo jakiś ślepy mógłby się niedopatrzeć :evil_lol: Bardzo dobry pomysł Kamciu;) Gratki:multi:! Quote
miroszki Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 anetta Również gratulujemy! :multi: Nikt nawet nie wątpił, że rezultaty będą na najwyższym poziomie! Zdjęcia by nie zaszkodziły, wręcz przeciwnie - wzmocniłyby efekt zwycięstwa! Pozdrawiamy ;) Quote
Asiaczek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 A dlaczego nie będzie zdjęć w tym topiku, co? pzdr. Quote
anetta Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Dziekuje!! :multi: :p Bylo tylu fotografow i jeszcze nie ma powstawianych fot :shake::( Trzeba byc cierpliwym :watpliwy: Ale zeby nie bylo pusto to jeszcze mam foty z wypadu do lasu 8) Latajaca Kaja :lol: Spotkalismy taka przepiekna modelke-bokserke Nastepna zdjecie z ktorego jestem zadowolona :loveu::loveu::loveu: Kiedys bylo tak... A teraz jest TAK :-D Razeeeem :p Szukam tego patyka co mi rzucilas... I to kuniec :( Quote
Asiaczek Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Taki śnieg, to już historia... Za oknami po prostu ohyda... pzdr. Quote
barbara.h Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 anetta napisał(a):Jestesmy, oboje padnieci :mdleje::mdleje: Nawet nie mam sily przegladac waszych galerii , sorry :oops::oops: Musze sie polozyc, glowa mnie boli od szzczakania psow i zimna...:grab: Kciuki sie przydaly, mamy...pierwsze miejsce...w klasyfikacji ogolnej w naszej kategorii. Nawet pucharek mamy:cool3: :lol::siara: Moze jakies nasze foty beda na Agility :niewiem: Kamcia :calus: Gratulujemy :buzi::Cool!::Cool!::cunao: są gdzieś jakieś fotki z tej imprezy? Quote
Alicja Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 :multi::multi::multi:GRATULACJE:multi::multi::multi: ale super :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Dzieki raz jeszcze :) Basia, sa w dziale Agility, tytul "Otwarte Zimowe Zawody...itd" ;) Niestety nas tam nie ma. Ale foty obejrzec mozna :P Fajnie babeczki ze zagladacie :p Pomimo tych kiepskich zdjec... Quote
miroszki Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Fajnie babeczki ze zagladacie :p Pomimo tych kiepskich zdjec... Rozumiem rzecz jasna, że chodzi Ci o jakość... ale mi na przykład oglądanie tych zdjęć sprawia jak największą przyjemność! :loveu: Pozdrawiamy ;) Quote
barbara.h Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 przecież nie wszyscy mogą mieć wypasione cyfrówki :lol: lub lustrzanki z dwoma lufami ;););) zdjęcia są jakie są, wiadomo kto na nich jest? wiadomo!! widać? widać!! :multi::multi::multi: Quote
anetta Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Dzieki dziewczyny za cieple slowa :calus: Witaj w naszych skromnych progach Matusz:hand: Quote
zaba14 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 http://images3.fotosik.pl/81/0527a96403aafa7e.jpg :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Super zdjecie! :) Quote
Teklunia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='anetta'] Kajucha, ale dawno Cię nie widziałam, ślicznotko moja ciudna :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
anetta Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Zaba :evil_lol: :angel: wiedzialam Teklunia ze Ci sie spodoba :evil_lol: Quote
Teklunia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 anetta napisał(a):Zaba :evil_lol: :angel: wiedzialam Teklunia ze Ci sie spodoba :evil_lol:ale bardziej by mi sie podobało jakby było z pięć więcej :p :eviltong: Quote
alive Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='anetta'] Latajaca Kaja :lol: netoperek :lol: Quote
anetta Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Wyciagam galerie z X strony i z poodkurzam z pajeczyn :lol: Teklunia, moze Twoje marzenia niedlugo sie spelnia :cool1: Mam doslownie cztery zdjecia...kiepskie zdjecia z ostatnich zawodow... :evil_lol::evil_lol: Poza tym jestem chora i nie mam sily na nic sily...:sadCyber: Zaby bylo troche weselej zobaczcie takie COSIE :thumbs: Quote
ewelinabuck Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 wiesz co glupio mi ale dopiero znalazzlam twoja galerie:oops: :oops: :oops: :oops: maszz sliczne pieski:loveu: Quote
Asiaczek Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 COSIE są prześmieszne! Dla takich obrazków warto było odkurzyć Galerię, co? Ale będziesz juz z nami w kontakcie, prawda? pzdr. Quote
Guffi Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Zawsze coś;) Wracaj szybko do zdrówka! Ostatnio wszyscy chorują:shake: Quote
anetta Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Ewelina, taak, trudno nas znalezc miedzy tyloma fotoblogami, jestesmy takimi malymi niskopodlogowcami ze nikt nas nie widzi :evil_lol: Asiaczek, dzis sie troszke lepiej czuje i moge pochodzic po galeriach :) Guffi, bo to taka pogoda ze nie wiadomo jak sie ubrac i chorobsko gotowe :mad: Dzieki. Jestem zla bo taka przepiekna pogoda a ja musze siedziec w domu...i na dodatek trening dzis mialam i doopa, to se poskakalam :cry: Quote
Recommended Posts