Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

No, fotki z Krk na pewno byłyby ciekawe, gdyby nie ich jakość... ale dobrze, że są chociaz i takie. Zawsze to jakas pamiątka, prawda?
A tak a propos, jaki był wynik Twojego brata na rajdzie?
pzdr.

Posted

Tak swoją drogą to śliczne zdjęcie

Mi tez szalenie sie podoba :loveu:

Ty je robiłaś?

Nie, znalazlam w sieci :cool3:

No prosze, prosze, 100 stronka powiadacie :cool3: No to w takim razie sie z wami napije. U mnie jedynie 34 :evil_lol:

:drink1::drinking: Do dna :drinking: :knajpa:

Ale foty tez beda :razz:

Asiaczek, otoz to, oto to :p Ale musze Ci powiedziec ze te zesnakowane foty sa w gorszej jakosci niz prawdziwe...A co do wyniku to nie mam pojecia..:shake:

Niestety czas juz wracac....Bylo taki przepiekny zachod ze nie moglam sie oprzec:cool1:

I to koniec :placz: mojej wycieczki do Krk :placz: :placz: :placz: Mam nadzieje ze jeszcze tam wroce :cool1: :loveu: :loveu:

Posted

:loveu: A może takiego ktosia chciałabyś do treningow :oops:

Ma 1,5 roku - 2 lata, jest bardzo przymilny, kochany i wylewny. Uwielbia pieszczoty i kontakt z człowiekiem.. tylko właśnie tego mu brakuje :( Nawet nie ma imienia.. :(

Kaja jest śliczna :loveu:

Guest Kamcia_14
Posted

No prosze, prosze, 100 stronka powiadacie :cool3: No to w takim razie sie z wami napije. U mnie jedynie 34 :evil_lol:

Ja widzę 10 stron :evil_lol:, e no każdy ma inaczej :evil_lol:.

:drink1::drinking: Do dna :drinking: :knajpa:

Do dna :knajpa:. A co ja będę sobie żałować :evil_lol:.

Posted

[quote name='Korenia']:loveu: A może takiego ktosia chciałabyś do treningow :oops:

Ma 1,5 roku - 2 lata, jest bardzo przymilny, kochany i wylewny. Uwielbia pieszczoty i kontakt z człowiekiem.. tylko właśnie tego mu brakuje :( Nawet nie ma imienia.. :(

Kaja jest śliczna :loveu:
O, jaki ładny "Ktoś".
Może to byłoby dobre imię dla psiaczka? Fajniutki.
pzdr.

Posted

Kamcia, pewnie, nie zaluj sobie :evil_lol: Pijmy, pijmy poki mozemy :lol: :drinka::drinka::knajpa::drinka::knajpa::drinking::drinking::drinking:
:drinking:

Sliczny ten pieseczek :loveu: Takie troche masajowy :lol::loveu::loveu:Zeby tylko znalazl domek...A gdzie sie znajduje? U nas wszyscy zapsieni...:shake:

Achhh, cieplo sie robi a w sobote ide na slub a pozniej na wesele i kulig mial byc....Ale kurcze jak tak dalej pojdzie to nici z kuligu beda :angryy: A ja nigdy ni ebylam na kuligu :placz::placz::placz:

Guest Kamcia_14
Posted

Kamcia, pewnie, nie zaluj sobie :evil_lol: Pijmy, pijmy poki mozemy :lol: :drinka::drinka::knajpa::drinka::knajpa::drinking: :drinking::drinking:

Jak się upiję to będzie twoja wina :evil_lol: :knajpa::knajpa:

Posted

czesc :p
ja pierwszy raz i chyba nie ostatni bo Kajcia sliczna sunka :loveu::loveu::loveu::loveu: a tak pozatym to dawno kogos nie bylo :eviltong::eviltong::eviltong:
pozdrowionka i wymizianka dla Kajuchny :p

Posted

To pij tak, aby się nie upić!

O, o, o, dobrze prawisz :p

Anka, witam, witam :)

Bylam wczoraj na slubie u brata a pozniej na poslubnej imprezce bo weselem nie mozna tego nazwac ;) Sniegu nie bylo wiec musielismy sie nacieszyc jedynie ogniskiem :watpliwy:

Trzy foty na krzyz, wiecej nie ma :evil_lol:
Widok na Wawke od strony Pragi. Ci bardziej spostrzegawci zobacza PKiN :p

Jeszcze ze swiat :evil_lol:

Przy swiatecznym stole, Kaja wpatruje sie co na nim sie znajduje ;)

Posted

AlKil, symbolicznie zawsze i wszedzie :evil_lol::popcorn:

ile Kaja ma latek??

13 :haha:

Hahhaha, Teklunia, ona na tym zdjeciu patrzy sie z wyrzutem "czemu zalozylas mi ta czapke?:roflt: