Guffi Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 anetta napisał(a):I to nie jednego :cool: Tak swoją drogą to śliczne zdjęcie:loveu: , kocham afgany. Ty je robiłaś? Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 :phey ....fajne wakacyjne fotki;)ale miałas farta z tym smokiem , bo ja na ognistego nie trafiłam:razz: Quote
milena182 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 sto stronna impreza?:drinking::cunao::knajpa: Quote
Kati Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 ło, załapałam się na 100 strone do Kaji. :) Moze zamiast imprezy, nowe fotki się pojawią. Quote
Asiaczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 No, fotki z Krk na pewno byłyby ciekawe, gdyby nie ich jakość... ale dobrze, że są chociaz i takie. Zawsze to jakas pamiątka, prawda? A tak a propos, jaki był wynik Twojego brata na rajdzie? pzdr. Quote
anetta Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Tak swoją drogą to śliczne zdjęcie Mi tez szalenie sie podoba :loveu: Ty je robiłaś? Nie, znalazlam w sieci :cool3: No prosze, prosze, 100 stronka powiadacie :cool3: No to w takim razie sie z wami napije. U mnie jedynie 34 :evil_lol: :drink1::drinking: Do dna :drinking: :knajpa: Ale foty tez beda :razz: Asiaczek, otoz to, oto to :p Ale musze Ci powiedziec ze te zesnakowane foty sa w gorszej jakosci niz prawdziwe...A co do wyniku to nie mam pojecia..:shake: Niestety czas juz wracac....Bylo taki przepiekny zachod ze nie moglam sie oprzec:cool1: I to koniec :placz: mojej wycieczki do Krk :placz: :placz: :placz: Mam nadzieje ze jeszcze tam wroce :cool1: :loveu: :loveu: Quote
Korenia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 :loveu: A może takiego ktosia chciałabyś do treningow :oops: Ma 1,5 roku - 2 lata, jest bardzo przymilny, kochany i wylewny. Uwielbia pieszczoty i kontakt z człowiekiem.. tylko właśnie tego mu brakuje :( Nawet nie ma imienia.. :( Kaja jest śliczna :loveu: Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 No prosze, prosze, 100 stronka powiadacie :cool3: No to w takim razie sie z wami napije. U mnie jedynie 34 :evil_lol: Ja widzę 10 stron :evil_lol:, e no każdy ma inaczej :evil_lol:. :drink1::drinking: Do dna :drinking: :knajpa: Do dna :knajpa:. A co ja będę sobie żałować :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='Korenia']:loveu: A może takiego ktosia chciałabyś do treningow :oops: Ma 1,5 roku - 2 lata, jest bardzo przymilny, kochany i wylewny. Uwielbia pieszczoty i kontakt z człowiekiem.. tylko właśnie tego mu brakuje :( Nawet nie ma imienia.. :( Kaja jest śliczna :loveu: O, jaki ładny "Ktoś". Może to byłoby dobre imię dla psiaczka? Fajniutki. pzdr. Quote
anetta Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Kamcia, pewnie, nie zaluj sobie :evil_lol: Pijmy, pijmy poki mozemy :lol: :drinka::drinka::knajpa::drinka::knajpa::drinking::drinking::drinking: :drinking: Sliczny ten pieseczek :loveu: Takie troche masajowy :lol::loveu::loveu:Zeby tylko znalazl domek...A gdzie sie znajduje? U nas wszyscy zapsieni...:shake: Achhh, cieplo sie robi a w sobote ide na slub a pozniej na wesele i kulig mial byc....Ale kurcze jak tak dalej pojdzie to nici z kuligu beda :angryy: A ja nigdy ni ebylam na kuligu :placz::placz::placz: Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Kamcia, pewnie, nie zaluj sobie :evil_lol: Pijmy, pijmy poki mozemy :lol: :drinka::drinka::knajpa::drinka::knajpa::drinking: :drinking::drinking: Jak się upiję to będzie twoja wina :evil_lol: :knajpa::knajpa: Quote
Guffi Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Cześććć!!! 100!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Guffi Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Teraz przeze mnie 101:evil_lol: ... dalmatyńczyków:evil_lol: . Quote
Asiaczek Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Kamcia_14 napisał(a):Jak się upiję to będzie twoja wina :evil_lol: :knajpa::knajpa: To pij tak, aby się nie upić! pzdr. Quote
anka11 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 czesc :p ja pierwszy raz i chyba nie ostatni bo Kajcia sliczna sunka :loveu::loveu::loveu::loveu: a tak pozatym to dawno kogos nie bylo :eviltong::eviltong::eviltong: pozdrowionka i wymizianka dla Kajuchny :p Quote
anetta Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 To pij tak, aby się nie upić! O, o, o, dobrze prawisz :p Anka, witam, witam :) Bylam wczoraj na slubie u brata a pozniej na poslubnej imprezce bo weselem nie mozna tego nazwac ;) Sniegu nie bylo wiec musielismy sie nacieszyc jedynie ogniskiem :watpliwy: Trzy foty na krzyz, wiecej nie ma :evil_lol: Widok na Wawke od strony Pragi. Ci bardziej spostrzegawci zobacza PKiN :p Jeszcze ze swiat :evil_lol: Przy swiatecznym stole, Kaja wpatruje sie co na nim sie znajduje ;) Quote
AlKil Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Dzień dobry!!! trochę się spóźniłam na imprezkę....ale co tam, tak symbolicznie...:drinka: Quote
anka11 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 czesc :) hyhy :D super fotki :loveu::loveu: a tak pozatym ile Kaja ma latek?? :p Quote
Teklunia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='anetta']Jeszcze ze swiat :evil_lol: Kajuńka, jaki z ciebie piękny mikołaj :loveu: Quote
anetta Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 AlKil, symbolicznie zawsze i wszedzie :evil_lol::popcorn: ile Kaja ma latek?? 13 :haha: Hahhaha, Teklunia, ona na tym zdjeciu patrzy sie z wyrzutem "czemu zalozylas mi ta czapke?:roflt: Quote
anka11 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 czesc :) aha :) hyhy biedna meczysz ja :D:D Quote
Recommended Posts