Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kaja faktycznie jak żołnierz wygląda :lol: :lol: :lol:

A ten tunel wygląda jak altanka altannika, no wypisz wymaluj !!! :o Tylko że taka troszkę większa :lol:

• 3 weeks later...
Posted

Wszystkim jest smutno... :( W domu to pewnie zwlaszcza wlascicielka rozpaczala za nia...

Adda, fotek nie ma bo nie mam aparatu :placz: A rzczywiscie pogoda taka piekna ze az tylko na dworzu siedziec i zdjecia robic :)

Posted

Nic sie nie stalo, po prostu ten aparat ktorym byly robione wszytskie zdjecia do tej pory, byl wyporzyczany z pracy mojej mamuski :wink: A ze teraz wziela sobie wole to i aparatu nie ma :(

Ostatanio mialam 10 zdjec i chcialam dac kolezance aby zeskanowala ale sie okazalo ze z kompem jest cos nie tak wiec fotek nie ma... :( I nie wiem kiedy to naprawia bo to cos z dyskiem(?) czy takiego...wiem ze to cos powazniejszego... :(

• 2 weeks later...
Posted

Niuch niuch :lol:

Bedzie wiecej zdjec jak sie zeskanuja :lol:

A dzis Kaja sie zle czuje. Zalatwia sie krwia i wymiotowala jakas piana ze sluzem Byli z nia u weta i dal jej 4 zastrzyki: z antybiotykiem, przeciw wymiotny, na zatrzymanie biegunki i jakis jeszcze ale mamuska nie pamieta jaki. Az spuchla od tych zastrzykow, na szczescie juz prawie jej sie to rozprowadzilo po ciele Ma bardzo scisla diete, nawet wody nie moze pic...Dopiero teraz dalismy jej odrobine wody... :(

Posted

Moze sie czegos nazarla?????????? :( .Moja najmlodsza sucz tez tak ma-a ze smietnika cos wyzarla.Trzymam kciuki,zeby bylo OK-dwie Kajcie chore :( :( :( .Sliczna jamniorka :wink: