Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

Posted

Ile razy Miller sklamal,
Ile Kwach obietnic zlamal,

Ile Beger owsa zjadla,
Ile Kalisz nosi sadla,
Ile Peczak wziął na boku
...TYLE SZCZŚCIA W NOWYM ROKU!

Patikujek & Baksymilian

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Witam wszystkich w nowym roczku :lol:
Wszytkiego naj najlepszego :multi:

Kaja malej nerwicy sie nabawila przed te fajerwerki :angryy: Nigdy sie tak nie zachwywala. Bylo mi jej bardzo zal...:(( Jak w ndz. po poludniu zaczely sie pierwsze strzaly to Kajus dostawala drgawek i zaczela dyszec...:shake: O polnocy juz nawet nie chciala schodzic z lozka a jak juz musiala to chodzila wszedzie za moim ojcem...Powiedzialam w domu (ja wybylam :cool1:)zeby zamkneli psy w lazience ale gdzie tam :lol: Nawet do lazienki nie chcialy wejsc :lol:

Posted

ach,te fajerwerki!moje się nie boją (te duże) tylko Perełka ucieka od razu na ręce :p zajrzyj do mnie do galeri,to zobaczysz jakim onkiem się opiekuję! ofiara sylwestra :-(

Posted

Basia, juz lece :scared:

Guffi, a no maly ruch bo fotek juz nie mam :placz: Szukam plyty z zalaglymi fotami ale nie ma jej! :placz: Kurcze, przeciez nie mogla sie rozplynac. A podobno w przyrodznie nic nie ginie :roll::cool1:

Posted

Biedna Kaja. Dobrze, że Sylwester jest raz do roku.

anetta napisał(a):
A podobno w przyrodznie nic nie ginie :roll::cool1:

To chyba nie jest do końca prawda :cool1:

Posted

anetta napisał(a):

Guffi, a no maly ruch bo fotek juz nie mam :placz: Szukam plyty z zalaglymi fotami ale nie ma jej! :placz: Kurcze, przeciez nie mogla sie rozplynac. A podobno w przyrodznie nic nie ginie :roll::cool1:

No nie chcę Cię przygnębiać, ale u mnie pełno rzeczy się rozpływa:placz: ... A przecież nie używam żadnych rozpuszczalników:mad: .

Posted

To chyba nie jest do końca prawda

Tak mowisz? :lol: ;)

No nie chcę Cię przygnębiać, ale u mnie pełno rzeczy się rozpływa

:sadCyber: A moze to szare myszki nam wszystko podwedzaja?:evil_lol:

Basiu, chyba tak.....a serio to nie mam czasu jej szukac :shake: Za chwile wychodze...:-(

Posted

anetta napisał(a):

:sadCyber: A moze to szare myszki nam wszystko podwedzaja?:evil_lol:

To by jeszcze było dobrze:shake: . Rozpływa się i koniec! Nie ma! Dopiero przypadkowo znajduję to 2 lata poźniej:mad: :mad: !

Posted

Dopiero przypadkowo znajduję to 2 lata poźniej:mad: :mad: !

No, skad ja to znam :evil_lol::evil_lol:

Helo Ala :)

Dzis zamiast futer bedzie dziecie :lol: Troszke jej sie uroslo :lol:

Posted

A ja melduję sie po raz pierwszy w Twojej Galerii.
Nie wszystko jeszcze udalo mi się przeczytać ( to chyba nierealne, co?), ale chciałabym przynajmniej pooglądać zdjęcia. To jest to, co uwielbiam... Jednak aparaty cyfrowe mają swoje zalety, prawda?:lol:
Pzdr.

Posted

Witaj Asiaczek :) Milo ze nas odwiedzilas :p

Czy nierealne? Przy odrobinie samazaparcia wszystko sie udaje :p To tylko 33 strony(nie wiem jak u Ciebie :razz:). A fot nie jest tak strasznie duzo...

Co do aparacikow, to masz racje :(

Przez te wichury to zmiotlo nam barak pod ktorym trzymalismy czesc sprzetu do cwiczen :razz: Przeeeeleecial sobie jak piorko przez ogrodzenie i zatrzymal sie na drzewie:-o:shake::diabloti: Cale szczescie teren na ktorym wyladowal barak jest niezagospodorowany i nic tam nie ma wartosciowego oprocz krzakow :cool1: No i cale szczescie nie wyladowal z drugiej strony, czyli na uliczce dojazdowej do osiedla :diabloti: Dodam ze barak jest metalowy i sporawy, mysle ze samochod by sie do niego zmiescil :cool1:

Dzis na poprawienie sobie humoru z wczorajszego dnia pojechalam do Maximusa za Jankami i obkupilam sie prawie ze od stop do glow :multi::bigcool: Zeby obejsc wszystkie hale na spokojnie (a sa 4) to trzeba jechac z samego rana :lol::lol: Fajnie tam bylo :lol: Podobalo mi sie :p

Posted

W mojej Galerii jest trochę gorzej; na koncie mam już pond 350 stron... I żeby tylko obejrzeć zdjęcia, to trzeba niezwykłego samozaparcia i zdeterminowania. Ale niektórzy twierdzą, że warto.

Co do Maximus'a - nigdy tam nie byłam; zazdroszczę takiej możliwości obkupienia się... też bym tak chciała, ale taka możliwość to dopiero jak otrzymam słąwetną 13'tkę... I to też nie będzie na totalnym luzie; inne obowiązki finansowe na pewno trzymają głowki na baczność i dadzą o sobie znać... Eh...
Pzdr.

Posted

W mojej Galerii jest trochę gorzej; na koncie mam już pond 350 stron...

Chodzilo mi o to na ile masz ustawione ilosc postow na jednej stronie ;)

No dobra, my tu gadu gadu, a ja poskanowalam sobie foteczki, co prawda jakosc jednym slowem beznadziejna (i bez psow) i rzeszy wielbicieli nie bedzie ale cos przynajmniej zadzieje sie u mnie w galerii....

Wycieczka do Krk byla w sierpniu zeszlego roku. Wielka mi wycieczka :roll:...dwu dniowa (a wlasciwie to 1,5 dniowa...):megagrin: Nie pojechalismy tam ot tak sobie, a w pewnym celu...na rajd rowerowy ;) Tzn. brat sie scigal a ja pojechalam jako osoba towarzyszaca ;)

Wyruszylismy w sobote i dojechalismy prawie na wieczor, wiec po zalatwieniu formalnosci z rajdem i odszukaniem noclegu postanowilismy pojsc... gdzies by indziej jak nie na Stare Miasto...? :p

Bylam pierwszy raz w Krk i akurat wtrafilismy na zaijacego ogniem smoka :lol: A to wszystko dzieki turystom ktorzy byli przed nami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Fajny efekt ;)

No i na koniec wieczorno-nocnego spacerku widoczek na Wawel z barka na pierwszym planie :evil_lol:

A teraz spadam na ten ziab z :Dog_run::scared::grab:

Posted

Cześć :) Dawno mnie tu nie było, ale fotki new mnie przyciągły :D

Widziałaś smoka prosto z Wawela

Widoczek super, uwielbiam Kraków ( i Zakopane )
Pozdrowionka :)

Posted

Ciesze sie ze jako takie foty sie podobaja :grins:
Zaba, zazdroszcze ze masz blizej niz ja :lol::lol:

Pobytu ciag dalszy. Na nastepny dzien, juz po rajdzie popstrykalam pare fotek ;) Przez caly dzien nie robilam zdjec bo po pierwsze, zapomnialam ze juz moge robic (duzo przed zawodami nie moglismy wyjac kliszy i dopiero przed samiutkim startem ktos nam pomogl :eviltong: -aparat byl nie nasz i za bardzo nie umielismy sie nim poslugiwac-), a po drugie nie mialam do tego glowy...:siara::cool1::loveu:

Bardzo mi sie spodobala ta trawka i nie moglam sie oprzec zeby nie cyknac foty :lol: Mimo ze u mnie w zdluz ulicy tez posiali trawe miedzy torami to kiepsko to wyglada...i nie jest taka sliczna jak na zdjeciu :loveu: Widac ze dbaja o nia a u nas....:shake: juz nawet chwasty widzialam....:shake: bleee i zolta sie robila...

Co jak co ale jakies pieski musialam zlapac :lol:

I juz mniej udane. Foty po skanowaniu mocno sie przyciemnily...:( Ale tez od pogody bo slonce zachodzilo...

Brat dorwal aparata i taki z tego skutek...:eviltong:

cdn.:cool1:

Guest Kamcia_14
Posted

Anetto kiedy ty te foty cykałaś ? Nie uwierzę że w środku zimy :evil_lol:.