Patikujek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ile razy Miller sklamal, Ile Kwach obietnic zlamal, Ile Beger owsa zjadla, Ile Kalisz nosi sadla, Ile Peczak wziął na boku ...TYLE SZCZŚCIA W NOWYM ROKU! Patikujek & Baksymilian Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Anetko ........szczęścia przede wszystkim Quote
Koma Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Życzę wam wszystkiego naj naj najlepszego w nadchodzącym 2007r!:multi: :multi: :multi: Quote
anetta Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Witam wszystkich w nowym roczku :lol: Wszytkiego naj najlepszego :multi: Kaja malej nerwicy sie nabawila przed te fajerwerki :angryy: Nigdy sie tak nie zachwywala. Bylo mi jej bardzo zal...:(( Jak w ndz. po poludniu zaczely sie pierwsze strzaly to Kajus dostawala drgawek i zaczela dyszec...:shake: O polnocy juz nawet nie chciala schodzic z lozka a jak juz musiala to chodzila wszedzie za moim ojcem...Powiedzialam w domu (ja wybylam :cool1:)zeby zamkneli psy w lazience ale gdzie tam :lol: Nawet do lazienki nie chcialy wejsc :lol: Quote
barbara.h Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 ach,te fajerwerki!moje się nie boją (te duże) tylko Perełka ucieka od razu na ręce :p zajrzyj do mnie do galeri,to zobaczysz jakim onkiem się opiekuję! ofiara sylwestra :-( Quote
anetta Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Basia, juz lece :scared: Guffi, a no maly ruch bo fotek juz nie mam :placz: Szukam plyty z zalaglymi fotami ale nie ma jej! :placz: Kurcze, przeciez nie mogla sie rozplynac. A podobno w przyrodznie nic nie ginie :roll::cool1: Quote
beria Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Biedna Kaja. Dobrze, że Sylwester jest raz do roku. anetta napisał(a): A podobno w przyrodznie nic nie ginie :roll::cool1: To chyba nie jest do końca prawda :cool1: Quote
Guffi Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 anetta napisał(a): Guffi, a no maly ruch bo fotek juz nie mam :placz: Szukam plyty z zalaglymi fotami ale nie ma jej! :placz: Kurcze, przeciez nie mogla sie rozplynac. A podobno w przyrodznie nic nie ginie :roll::cool1: No nie chcę Cię przygnębiać, ale u mnie pełno rzeczy się rozpływa:placz: ... A przecież nie używam żadnych rozpuszczalników:mad: . Quote
barbara.h Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 jednak się rozpłynęła? szkoda :shake: poczekam cirpliwie na nowe fotki :lol: Quote
anetta Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 To chyba nie jest do końca prawda Tak mowisz? :lol: ;) No nie chcę Cię przygnębiać, ale u mnie pełno rzeczy się rozpływa :sadCyber: A moze to szare myszki nam wszystko podwedzaja?:evil_lol: Basiu, chyba tak.....a serio to nie mam czasu jej szukac :shake: Za chwile wychodze...:-( Quote
Guffi Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 anetta napisał(a): :sadCyber: A moze to szare myszki nam wszystko podwedzaja?:evil_lol: To by jeszcze było dobrze:shake: . Rozpływa się i koniec! Nie ma! Dopiero przypadkowo znajduję to 2 lata poźniej:mad: :mad: ! Quote
Alicja Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 :razz:hey Anetko , co słychać u małych sportowców:p Quote
anetta Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Dopiero przypadkowo znajduję to 2 lata poźniej:mad: :mad: ! No, skad ja to znam :evil_lol::evil_lol: Helo Ala :) Dzis zamiast futer bedzie dziecie :lol: Troszke jej sie uroslo :lol: Quote
Asiaczek Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 A ja melduję sie po raz pierwszy w Twojej Galerii. Nie wszystko jeszcze udalo mi się przeczytać ( to chyba nierealne, co?), ale chciałabym przynajmniej pooglądać zdjęcia. To jest to, co uwielbiam... Jednak aparaty cyfrowe mają swoje zalety, prawda?:lol: Pzdr. Quote
anetta Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Witaj Asiaczek :) Milo ze nas odwiedzilas :p Czy nierealne? Przy odrobinie samazaparcia wszystko sie udaje :p To tylko 33 strony(nie wiem jak u Ciebie :razz:). A fot nie jest tak strasznie duzo... Co do aparacikow, to masz racje :( Przez te wichury to zmiotlo nam barak pod ktorym trzymalismy czesc sprzetu do cwiczen :razz: Przeeeeleecial sobie jak piorko przez ogrodzenie i zatrzymal sie na drzewie:-o:shake::diabloti: Cale szczescie teren na ktorym wyladowal barak jest niezagospodorowany i nic tam nie ma wartosciowego oprocz krzakow :cool1: No i cale szczescie nie wyladowal z drugiej strony, czyli na uliczce dojazdowej do osiedla :diabloti: Dodam ze barak jest metalowy i sporawy, mysle ze samochod by sie do niego zmiescil :cool1: Dzis na poprawienie sobie humoru z wczorajszego dnia pojechalam do Maximusa za Jankami i obkupilam sie prawie ze od stop do glow :multi::bigcool: Zeby obejsc wszystkie hale na spokojnie (a sa 4) to trzeba jechac z samego rana :lol::lol: Fajnie tam bylo :lol: Podobalo mi sie :p Quote
Asiaczek Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 W mojej Galerii jest trochę gorzej; na koncie mam już pond 350 stron... I żeby tylko obejrzeć zdjęcia, to trzeba niezwykłego samozaparcia i zdeterminowania. Ale niektórzy twierdzą, że warto. Co do Maximus'a - nigdy tam nie byłam; zazdroszczę takiej możliwości obkupienia się... też bym tak chciała, ale taka możliwość to dopiero jak otrzymam słąwetną 13'tkę... I to też nie będzie na totalnym luzie; inne obowiązki finansowe na pewno trzymają głowki na baczność i dadzą o sobie znać... Eh... Pzdr. Quote
anetta Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 W mojej Galerii jest trochę gorzej; na koncie mam już pond 350 stron... Chodzilo mi o to na ile masz ustawione ilosc postow na jednej stronie ;) No dobra, my tu gadu gadu, a ja poskanowalam sobie foteczki, co prawda jakosc jednym slowem beznadziejna (i bez psow) i rzeszy wielbicieli nie bedzie ale cos przynajmniej zadzieje sie u mnie w galerii.... Wycieczka do Krk byla w sierpniu zeszlego roku. Wielka mi wycieczka :roll:...dwu dniowa (a wlasciwie to 1,5 dniowa...):megagrin: Nie pojechalismy tam ot tak sobie, a w pewnym celu...na rajd rowerowy ;) Tzn. brat sie scigal a ja pojechalam jako osoba towarzyszaca ;) Wyruszylismy w sobote i dojechalismy prawie na wieczor, wiec po zalatwieniu formalnosci z rajdem i odszukaniem noclegu postanowilismy pojsc... gdzies by indziej jak nie na Stare Miasto...? :p Bylam pierwszy raz w Krk i akurat wtrafilismy na zaijacego ogniem smoka :lol: A to wszystko dzieki turystom ktorzy byli przed nami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fajny efekt ;) No i na koniec wieczorno-nocnego spacerku widoczek na Wawel z barka na pierwszym planie :evil_lol: A teraz spadam na ten ziab z :Dog_run::scared::grab: Quote
bonita Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Cześć :) Dawno mnie tu nie było, ale fotki new mnie przyciągły :D Widziałaś smoka prosto z Wawela Widoczek super, uwielbiam Kraków ( i Zakopane ) Pozdrowionka :) Quote
zaba14 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Zdjęcia fajne :P ja do Krakowa mam znacznie blizej niz Ty i byłam tam już chyba ze 100 razy :lol: Nie wiem czy pamietasz, obiecałas mi zdjęcie... :razz: Quote
anetta Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Ciesze sie ze jako takie foty sie podobaja :grins: Zaba, zazdroszcze ze masz blizej niz ja :lol::lol: Pobytu ciag dalszy. Na nastepny dzien, juz po rajdzie popstrykalam pare fotek ;) Przez caly dzien nie robilam zdjec bo po pierwsze, zapomnialam ze juz moge robic (duzo przed zawodami nie moglismy wyjac kliszy i dopiero przed samiutkim startem ktos nam pomogl :eviltong: -aparat byl nie nasz i za bardzo nie umielismy sie nim poslugiwac-), a po drugie nie mialam do tego glowy...:siara::cool1::loveu: Bardzo mi sie spodobala ta trawka i nie moglam sie oprzec zeby nie cyknac foty :lol: Mimo ze u mnie w zdluz ulicy tez posiali trawe miedzy torami to kiepsko to wyglada...i nie jest taka sliczna jak na zdjeciu :loveu: Widac ze dbaja o nia a u nas....:shake: juz nawet chwasty widzialam....:shake: bleee i zolta sie robila... Co jak co ale jakies pieski musialam zlapac :lol: I juz mniej udane. Foty po skanowaniu mocno sie przyciemnily...:( Ale tez od pogody bo slonce zachodzilo... Brat dorwal aparata i taki z tego skutek...:eviltong: cdn.:cool1: Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Anetto kiedy ty te foty cykałaś ? Nie uwierzę że w środku zimy :evil_lol:. Quote
anetta Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Widze ze wszystko przeczytalas :diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts