anetta Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Ala, mozna normalnie, dobrze ze na oczy mi sie nie rzucilo :lol::lol: Dzis jest juz o wiele lepiej :jumpie: i nic mi nie szumi. Zapomnialam wczoraj napisac. Ala wczoraj skonczyla 2 miechy :lol: I juz nie wyglada jak wygladala :p Coraz bardziej podobna jest do ludzia :haha: No i wybieram sie na slub....mojego drugiego brata :mdleje: Zabral mi!! Patrzcie go, zabral!:mad: Ostrry zakret:razz: Nie dosc ze zabral mi patyka to jeszcze pilnuje swojego dolka:mad: Troche poszczekam i poskacze wokol niego:evil_lol: Oko w oko Quote
beria Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='anetta'] I w dodatku chciał Masjkowi oko ogonem wybić :mad: Jakby patyka i dołka było mu mało :mad: Quote
anetta Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Beria :evil_lol: tiaaaa :evil_lol: Gufi, nieee :shake: To skrzyzowanie nietoperza z Canis familiaris :evil_lol: Wczoraj ojciec wyszedl z psami i nie upilnowal DumboJeta no i ten zapragnal sie wyperfumowac :angryy::diabloti: Gdy przyszedl do domu to czulam ze cos jest nie tak :diabloti: ale myslalam ze to moze od wilgoci albo od przewracania sie w zabawie...tiaaaa, marzenie scietej glowy :diabloti: Po przyjsciu z zakupow zostal wcisniety do wanny :evil_lol: Och! zebyscie widzialy jego mine :evil_lol: "Ale za co??? Co ja takiego zrobilem? Ja nie chce!! :placz:" Ale widzac ze ja nie ustapie to grzeczny chlopczyk dal sobie spokoj :rolleyes: I moglam czynic swoja powinnosc :cool1: Po kapieli byl czysciutki, pachnacy i taaaaki puuuchaaatyyyy :loveu::loveu: Jak nigdy :cool1: Rodzice przyszli do domu i sie pytaja co jem bo tak ladnie pachnie :evil_lol: A ja im ze to Masaj :evil_lol::roflt: i ze go wykapalam. I ojciec od razu, "a gdzie go kapalas? (bo on taki pedancik "troche" :shake::wallbash:) bo chyba nie w wannie..?!!?!" A ja na to, " nieee u sasiadow" :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: To sie pyta co zrobilam z sierscia, a ja na to ze zjadlam :diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 A to jest szczesliwy pies Pare fot sie nie pokazuje bo fotosik strajkuje, ale foty sie pokaza jak szanowny fotosik pozwoli :cool1: Quote
Alicja Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 :loveu::loveu::loveu:ale on tu ma zadowolone pysio Quote
Teklunia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 anetta napisał(a): A ja na to, " nieee u sasiadow" :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: To sie pyta co zrobilam z sierscia, a ja na to ze zjadlam :diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol: a nie zakrztusiłaś się? ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 haha , ale historyjka z tym kąpankiem :evil_lol: Quote
Guffi Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='anetta'] Gufi, nieee :shake: To skrzyzowanie nietoperza z Canis familiaris :evil_lol: Hahaha:evil_lol: . O nietoperzu też przez chwilkę myślałam:oops: :evil_lol: . A jednak coś z zająca(królika?) ma:evil_lol: ! Quote
alive Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Piękny psiak :loveu: strasznie podoba mi się jak welsh'e biegają na tych swoich krótkich nóżkach :lol: Quote
Teklunia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Dziewczynki - wesołych świąt i szczęśliwego Nowego Roku! Quote
anetta Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Teklunia, hahaha, troche mnie kulo w gardziolko ale dalam rade :diabloti::evil_lol: Alka, niezmiernie sie ciesze ze historyjka sie spodobala :evil_lol: Alive, a jak szybko biegaja :cool3: Tylko on to cfffaniak do kwadratu jest bo czasami robi tak ze zatrzymuje sie i czeka az pies do niego przybiegnie :evil_lol: Po co ma sie meczyc bieganiem :evil_lol: jesli kąsek sam przybiegnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziekuje i zycze wam tego samego :jumpie: A teraz lece bo mam mnostwo pracy... Quote
Hanna R. Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='anetta'] A teraz lece bo mam mnostwo pracy... Boże ! Anetka ! TY TEŻ ????? :placz: :placz: :placz: Quote
barbara.h Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Zdrowych i spokojnych świąt życzy Basia z rodzinką i całym zwierzyńcem :tree1: Inezka świąteczna dla Was:multi: :x-mas: Quote
nathaniel Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Uderzające podobieństwo :loveu::diabloti: Jednak Gruby coś z Corgi ma.... (ogonek :evil_lol:) Quote
barbara.h Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Witajcie! nie przejedliście się ? o i znowu ten fajny wybieg dla psiaków! :placz: Quote
anetta Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Dziekujemy za zyczenia :lol: Nie przejadlam sie, o nie :evil_lol: Nie moglabym, jeszcze bym przytyla i w nowe niechodzone spodnie bym sie nie zmiescila :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nathaniel, poprawka, on ma cos z Masy :evil_lol: Corgi nie powinny nosic ogonow tak jak DumboJet :diabloti: Basiu, zapraszam :p :razz: Padam z nog :mdleje::sleep: Quote
barbara.h Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Dzięki,narazie wirtualnie będę wpadała :lol: Quote
anetta Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Nie ma sprawy, tak tez zapraszam :grins: Quote
Dynia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 ello dzięki za wizytkę , :lol: pozdrawiam ciebie i te słodkie uszki :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 O cardigan:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale CUDO!!!!! Quote
beria Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='anetta']A to jest szczesliwy pies Potwierdzam, to jest szczęśliwy pies :p Ale do pełni szczęścia tych perfum potrzebował :cool3: Quote
leemonca Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Niech petardy zabłysną wysoko na niebie, niech Nowy Rok szczęściem spłynie na Ciebie, a los nigdy nie zostawi Cię w potrzebie. Quote
Recommended Posts