anetta Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Beria, uuuu, nieciekawie :shake: Ale znalazla sie...?:razz: Ma na imie Alicja :p Dzis juz moze w koncu wypuszcza ja ze szpitala, caly czas cos bylo z nia nie tak...a to nie mogla przybrac na wadze...a to temperature miala....:shake: Quote
Alka Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Aneta gratulacje ! :laola: , śliczna siostrzenica :loveu: życzymy jej zdrówka :multi::loveu: :multi: moja imienniczka :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 No no no, dogomaniaczka mała będzie do kompletu :evil_lol: Witaj Anettko :buzi: Quote
anetta Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Taaa, nowa dogomaniczka hahahhaah. Dziekuje za gratki :p Przypomnialo mi sie ze mam pare fot Kaji ze spacerku po Polach M. chyba z czerwca :multi: Foty autorstwa Anuleq :razz: Mala kopareczka. W miejsu gdzie usiedlismy Kaja zaczela dzialac :evil_lol: Co ona tam robi...??:hmmmm: Wrr, odejdz mi stad :lol: Nie widzisz ze jestem zajeta... :evil_lol::evil_lol: Quote
lothia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Gratuluję siostrzenicy, fajna dziewuszka i nie wyglada na chudzielca GRATULACJE MATURKOWE Quote
anetta Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Lothia, jeszcze raz dzieki :p Ala jest juz w domu i czuje sie dobrze. Milena, ten wiekszy kudlacz byl przybyszem :lol: Nie byl od nas :eviltong: A ten mniejszy kudlacz to Baunty Anuleq :p Zarcie, zarcie, zarcie :diabloti: Z brudnym nochalkiem w obiektyw. To od wykopalisk :evil_lol: W promieniach zachodzacego slonca :loveu: :bluepaw::bluepaw::bluepaw: Quote
zaba14 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Kaja jest przesliczna :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='anetta'] Kajunia :multi::multi::multi: Pięknie wyszła :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='anetta']Zarcie, zarcie, zarcie :diabloti: ahahhaha anetta co za opis do tego zdjęcia, taki...uroczy :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Anetko - gratulecje, gratulacje i jeszcze raz gratulacje. Matura, siostrzenica, nowy komputer i nowo poznany chłopak - ha ! To rzeczywiście dużo :lol: Całusy dla Masajka i Kajki. :buzi: Quote
anetta Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Kaja przesyla lizniecie jezorkiem dla wszystkich cioteczek :biggrina::Rose: Madzia, bo Kaja cala jest taka...urocza :evil_lol: Hania, od dzis jeszcze doszla praca :B-fly: Wiec jest niezle!:laugh2_2: Quote
Alicja Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 :razz:jak u was na fotkach zielono ...aż miło powspominać :p Całuski dla małej Alicji;) Quote
anetta Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Nie moge zapisac fot na kompie :placz: Nic tu nie ma, zadnych programow do obrobki :placz: Co trzeba miec zeby ogladac foty w kompie?:oops: Jakie programy trza zainstalowac? :Help_2: Mam duzo fot rozkosznego Masaja i chcialabym je w koncu tu wstawic :evil_lol: Jezuuuu, w poniedzialek ide pierwszy dzien do pracy...i juz mam cykora :roll: :lol::lol: Quote
milena182 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Anetka tutaj można sobie za darmo rozne programy posciagac http://www.dobreprogramy.pl/ Quote
Koma Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Kaja :loveu: Boskie szeleczki :cool3: ale chyba ciężko na jamniczka takie dostać? czy to są jakieś przerobione? ;) Quote
zaba14 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 właśnie Aneta jakiej szerokosci sa te szeleczki? 2 cm? bo ja chcialam kupic rudemu rogza.. ale na 1,5 cm sie nie zmiesci grubas jeden :lol: a nie wiem jakby wygladal w szerszych... :roll: Kurka na rasowe psy łatwiej cos dostac.. ja szukałam wczoraj cały dzien peleryny dla mojego mikiego, bo zaczał strasznie marznac.. :roll: juz nie te lata :-( i oczywiscie moj pies nie jest wymiarowy... znalazłam ładne ktore sa szyte wedlug wymiarow, ale jak wygladaja tak naprawde? kurde troche boje sie kupowac tak z neta :lol: Quote
anetta Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Hej :hand: Milena, dzieki, juz sobie poradzilam :grins: Czy tylko mnie Fotosik nie lubi?!!!! Co sie z nim dzieje?:placz::placz: Nie moge wstawic zdjec na serwer :placz: "Warning: unlink(/home/virtual/www.fotosik.pl/www/images/temp/tmpmin/53ab04dd52f4cdc6413429572188b187.jpg) [function.unlink]: No such file or directory in /home/virtual/www.fotosik.pl/www/uniAdd2.php on line 99" :icon_roc::icon_roc::ekmm::niewiem: Koma, nieee:) Zwykle, kupione w zoologiku :grins: Tylko ze one sa na duzego psa :lol: wiec musielismy do jak najmniejszego (prawie) rozmiaru je sciagnac :lol: Zaba, zmierzylam i maja prawie 2 cm. Te szelki dla Mikiego byly by dobre. Widzialam takie w Kakadu tylko ze szczena mi opadla jak zobaczylam cene...chyba 37-38 zl :mdleje: A my dalismy 19 :p A to tylko dlatego ze ciagle nie bylo dostawy i dwa czy trzy razy do nich chodzilam (ciagle mowili ze nie ma i nie widza kiedy beda i kazali sie dowiadywac :lol:) i sie pytalam czy juz sa :lol: Wiec to taki upust byl :lol: bo narmalnie chcieli za nie chyba cos blisko 30 :p Jedynie co mi sie nie podoba w nich to to, ze kolko do karabinczyka maja po srodku a nie na koncu tasmy :roll: Posluze sie foto zrobionym przez dbsst. Oto mi chodzi ;) Takie same ma ten jamnik :lol: http://bi.gazeta.pl/im/4/3670/z3670854X.jpg Quote
milena182 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='zaba14']właśnie Aneta jakiej szerokosci sa te szeleczki? 2 cm? bo ja chcialam kupic rudemu rogza.. ale na 1,5 cm sie nie zmiesci grubas jeden :lol: a nie wiem jakby wygladal w szerszych... :roll: Kurka na rasowe psy łatwiej cos dostac.. ja szukałam wczoraj cały dzien peleryny dla mojego mikiego, bo zaczał strasznie marznac.. :roll: juz nie te lata :-( i oczywiscie moj pies nie jest wymiarowy... znalazłam ładne ktore sa szyte wedlug wymiarow, ale jak wygladaja tak naprawde? kurde troche boje sie kupowac tak z neta :lol: Tutaj mozesz sobie zamówić dowolne szelki,jest tanio i idzie na szczytny cel-bernardynke Milene http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31787 Quote
zaba14 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 milena182 nie szukam szelek ;) chcialam kupic szelki firmy rogz ale one sa jeszcze drozsze niz te ktore przedstawila Aneta...:evil_lol: ja musze psu kupic pelerynke bo mi marznie ;) a szelki? ma ;) Quote
beria Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 anetta napisał(a): Wrr, odejdz mi stad :lol: Nie widzisz ze jestem zajeta... :evil_lol::evil_lol: Kajunia zajęta prowadzeniem wykopalisk, a intruzi się wtrącają :evil_lol: anetta napisał(a): W promieniach zachodzacego slonca :loveu: Piękne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anetta Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Kajunia zajęta prowadzeniem wykopalisk, a intruzi się wtrącają Jakbys zgadla :evil_lol: W koncu moglam dzis wlepic foty na fotosika 8) Foty robione (nie przezemnie) ze 2 lub 3 tyg. temu. Wracalam juz do domu i spotkalismy serdelka z panciem i zalapalismy sie na sesyjke :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Kaji ni mo bo ona nie lubi tam chodzic :eviltong: Nie wie co stracila :diabloti: Quote
BBeta Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Witamy śliczną imienniczke :) :loveu: :loveu: Quote
milena182 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Strasznie podobne te zdjecia do siebie:shake: Quote
Recommended Posts