Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

Posted

Beria, uuuu, nieciekawie :shake: Ale znalazla sie...?:razz:

Ma na imie Alicja :p Dzis juz moze w koncu wypuszcza ja ze szpitala, caly czas cos bylo z nia nie tak...a to nie mogla przybrac na wadze...a to temperature miala....:shake:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Taaa, nowa dogomaniczka hahahhaah. Dziekuje za gratki :p
Przypomnialo mi sie ze mam pare fot Kaji ze spacerku po Polach M. chyba z czerwca :multi:
Foty autorstwa Anuleq :razz:

Mala kopareczka. W miejsu gdzie usiedlismy Kaja zaczela dzialac :evil_lol:

Co ona tam robi...??:hmmmm:

Wrr, odejdz mi stad :lol: Nie widzisz ze jestem zajeta...

:evil_lol::evil_lol:

Posted

Lothia, jeszcze raz dzieki :p Ala jest juz w domu i czuje sie dobrze.

Milena, ten wiekszy kudlacz byl przybyszem :lol: Nie byl od nas :eviltong: A ten mniejszy kudlacz to Baunty Anuleq :p

Zarcie, zarcie, zarcie :diabloti:

Z brudnym nochalkiem w obiektyw. To od wykopalisk :evil_lol:

W promieniach zachodzacego slonca :loveu:

:bluepaw::bluepaw::bluepaw:

Posted

Anetko - gratulecje, gratulacje i jeszcze raz gratulacje.
Matura, siostrzenica, nowy komputer i nowo poznany chłopak - ha !
To rzeczywiście dużo :lol:

Całusy dla Masajka i Kajki. :buzi:

Posted

Kaja przesyla lizniecie jezorkiem dla wszystkich cioteczek :biggrina::Rose:

Madzia, bo Kaja cala jest taka...urocza :evil_lol:
Hania, od dzis jeszcze doszla praca :B-fly: Wiec jest niezle!:laugh2_2:

Posted

Nie moge zapisac fot na kompie :placz: Nic tu nie ma, zadnych programow do obrobki :placz: Co trzeba miec zeby ogladac foty w kompie?:oops: Jakie programy trza zainstalowac?
:Help_2:
Mam duzo fot rozkosznego Masaja i chcialabym je w koncu tu wstawic :evil_lol:
Jezuuuu, w poniedzialek ide pierwszy dzien do pracy...i juz mam cykora :roll: :lol::lol:

Posted

właśnie Aneta jakiej szerokosci sa te szeleczki? 2 cm? bo ja chcialam kupic rudemu rogza.. ale na 1,5 cm sie nie zmiesci grubas jeden :lol: a nie wiem jakby wygladal w szerszych... :roll:

Kurka na rasowe psy łatwiej cos dostac.. ja szukałam wczoraj cały dzien peleryny dla mojego mikiego, bo zaczał strasznie marznac.. :roll: juz nie te lata :-( i oczywiscie moj pies nie jest wymiarowy... znalazłam ładne ktore sa szyte wedlug wymiarow, ale jak wygladaja tak naprawde? kurde troche boje sie kupowac tak z neta :lol:

Posted

Hej :hand:

Milena, dzieki, juz sobie poradzilam :grins:

Czy tylko mnie Fotosik nie lubi?!!!! Co sie z nim dzieje?:placz::placz: Nie moge wstawic zdjec na serwer :placz:
"Warning: unlink(/home/virtual/www.fotosik.pl/www/images/temp/tmpmin/53ab04dd52f4cdc6413429572188b187.jpg) [function.unlink]: No such file or directory in /home/virtual/www.fotosik.pl/www/uniAdd2.php on line 99"
:icon_roc::icon_roc::ekmm::niewiem:

Koma, nieee:) Zwykle, kupione w zoologiku :grins: Tylko ze one sa na duzego psa :lol: wiec musielismy do jak najmniejszego (prawie) rozmiaru je sciagnac :lol:

Zaba, zmierzylam i maja prawie 2 cm. Te szelki dla Mikiego byly by dobre. Widzialam takie w Kakadu tylko ze szczena mi opadla jak zobaczylam cene...chyba 37-38 zl :mdleje: A my dalismy 19 :p A to tylko dlatego ze ciagle nie bylo dostawy i dwa czy trzy razy do nich chodzilam (ciagle mowili ze nie ma i nie widza kiedy beda i kazali sie dowiadywac :lol:) i sie pytalam czy juz sa :lol: Wiec to taki upust byl :lol: bo narmalnie chcieli za nie chyba cos blisko 30 :p
Jedynie co mi sie nie podoba w nich to to, ze kolko do karabinczyka maja po srodku a nie na koncu tasmy :roll:
Posluze sie foto zrobionym przez dbsst. Oto mi chodzi ;)

Takie same ma ten jamnik :lol:
http://bi.gazeta.pl/im/4/3670/z3670854X.jpg

Posted

[quote name='zaba14']właśnie Aneta jakiej szerokosci sa te szeleczki? 2 cm? bo ja chcialam kupic rudemu rogza.. ale na 1,5 cm sie nie zmiesci grubas jeden :lol: a nie wiem jakby wygladal w szerszych... :roll:

Kurka na rasowe psy łatwiej cos dostac.. ja szukałam wczoraj cały dzien peleryny dla mojego mikiego, bo zaczał strasznie marznac.. :roll: juz nie te lata :-( i oczywiscie moj pies nie jest wymiarowy... znalazłam ładne ktore sa szyte wedlug wymiarow, ale jak wygladaja tak naprawde? kurde troche boje sie kupowac tak z neta :lol:
Tutaj mozesz sobie zamówić dowolne szelki,jest tanio i idzie na szczytny cel-bernardynke Milene http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31787

Posted

milena182 nie szukam szelek ;) chcialam kupic szelki firmy rogz ale one sa jeszcze drozsze niz te ktore przedstawila Aneta...:evil_lol: ja musze psu kupic pelerynke bo mi marznie ;) a szelki? ma ;)

Posted

anetta napisał(a):

Wrr, odejdz mi stad :lol: Nie widzisz ze jestem zajeta...

Kajunia zajęta prowadzeniem wykopalisk, a intruzi się wtrącają :evil_lol:

anetta napisał(a):

W promieniach zachodzacego slonca :loveu:

Piękne :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Kajunia zajęta prowadzeniem wykopalisk, a intruzi się wtrącają

Jakbys zgadla :evil_lol:

W koncu moglam dzis wlepic foty na fotosika 8)
Foty robione (nie przezemnie) ze 2 lub 3 tyg. temu. Wracalam juz do domu i spotkalismy serdelka z panciem i zalapalismy sie na sesyjke :evil_lol:

Kaji ni mo bo ona nie lubi tam chodzic :eviltong: Nie wie co stracila :diabloti: