asher Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Kaja jest naprawdę śliczna! Ciesze się, ze jest w dobrej formie! :multi: A stan po napojeniu zrzucił mnie z krzesła :megagrin: anetta napisał(a):Sluchajcie, jak mysliscie, dobry to jest sklad? :hmmmm: Białka 24%, Tłuszcz 12%, wartość energetyczna 13,52mj/1kg. MIĘSO - 31%: mączka drobiowa, mięso z kurczaka, mączka rybna, bulion z mięsa i wątroby SKŁADNIKI ENERGETYCZNE: tłuszcz drobiowy, ryż, kukurydza, pszenica pełnoziarnista LEKKI BŁONNIK: wysłodki buraczane, suszona marchew, wyciąg z jabłek WITAMINY: drożdże piwowarskie, kiełki pszenne, siemię lniane SKŁĄDNIKI SPECJALNE: świeże jaja, tłuszcz z łososia, Optimin Średnia, sporo wypełniaczy. Ale to jeszcze zalezy od tego, w jakich to wszystko jest proporcjach. Masz może skład w formie, gdzie składniki są wymienione po kolei? Bo dopiero czytając skład w tej formie możnaby wywnioskowac ile czego jest (panuje zasada, że składniki wymienia się w kolejności, która zależy od ilości danego składnika w karmie. Czyli najpierw to, czego jest nawięcej, potem to, czego jest trochę mniej, itd. Przy czym podstawowe składniki sa wymienione przed żródłem tłuszczu zwierzęcego, to co jest po tłuszczu, to już w śladowych ilościach jest). Mam nadzieję, że wyjasniłam, a nie zagmatwalam? :lol: ps. ja karmię burki dośc marną karmą, Britem, ale całkiem nieźle się sprawdza. Niedługo będę im robiła badania kontrolne, więc sprawdzę, czy od środka też na burki dobrze wpływa ;) Quote
leemonca Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 ale ten krzak jest ogrooomny :smhair2: :-D :-D :-D Quote
anetta Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 Asher, nic poza tym nie bylo napisane :shake: http://www.piesmysliwski.pl/go/_info/?id=554 Ale raczej kupie tego Brita :lol: Jezuuu, juz kompletnie ten wiatraczek przestal chodzic :placz: Wylaczam ten szajs! :angryy::diabloti: Quote
nomu Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='anetta'] Hehe fajnie to wyszło:happy1: Quote
beria Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 [quote name='anetta'] Pod bzem W promieniach zachodzacego slonca :loveu: Romantyczna Kajunia :loveu: Quote
bonita Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Ta fotka jest sliczna, a tytuł "w promieniach zachodzacego słonca" bardzo pasuje :) Quote
nomu Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 :shake: Ja tu wchodze, a tu ni ma nowych zdjęć:-o Quote
asher Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Hop hoop, anetta, co słychac u ciebie i kilometrów twoich psów? :cool3: ;) Quote
Cerber Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 [quote name='bonita'] O matko, ale boska fotka. Ja też taką chceeeeeeeeeeeeeee Quote
wiska Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Jamniki 4ever!!!!!:evil_lol: -piękne pieski!;) Quote
Teklunia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 hello :) Dzis byl w Krakowie zjazd jamnikow :) Bylyscie może? :cool3: Quote
justynia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Cześc Anetko! Dawno u Was nie byłam, ale coś mało zdjączek :mad: Quote
agabass Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 fotki super i niezły fotomontaż gdzie ta Kaja się wypuszcza hahah no gdzie Quote
nuuska Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Przeurocze! Wielki krzaczor i malutka jamnisia! Quote
Teklunia Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Aneta, gdzie się podziewasz? Jak się ma Kajek? Quote
barbara.h Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 ach,chyba brak czasu Anetce doskwiera:shake: Quote
milena182 Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 [quote name='nuuska'] Przeurocze! Wielki krzaczor i malutka jamnisia! zgadzam sie,a macie jakies nowe sukcesy na koncie? Quote
Agga Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 No no ale ona malusia, a ten krzeczek wielgachny:lol: Quote
anetta Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 [SIZE="5"]Witaojcie :multi: :hand: Stesknilam sie za wami. Taki miec odwyk to po prostu...:mdleje: eee, lepiej nie mowic :lol: Co u mnie? A wiele sie zmienilo ;) Moze od poczatku. W tamtym kompie dysk poszedl :wallbash: Wszytskie moje dokumenty, zdjecia itp. poszly w cholere...Jak na razie nikt nie chce sie podjac sparawdzenia czy cos mozna by bylo jeszcze zrobic z tym dyskiem...Moze ktos ze stolycy...??:cool3: Teraz mamy nowego kompa, tzn. uzywany, ale dla nas jest nowy :eviltong: Brat kupil go na gieldzie i jest 4 razy lepszy od tamtego :lol: A co najsmieszniejsze, widzial takiego samego jak my mielismy i...lepiej nie mowic ile za niego chcieli :roflt::roflt: Smiech na sali. Co u psiakow? Obydwoje maja sie bardzo dobrze :) We wrzesniu bylam z Masajem we Wrocku na zawodach, ale niestety Masu wstal lewa noga :lol: i nic nie zdobylismy. Na Agility na pewno sa jakies foty, jeszcze tam nie wstapilam ;) Kaja wyglada jak wygladala :lol: Nic sie nie zmienila, ze zdrowkiem wszystko ok. :) Ciesze sie ze foty podobaja sie :biggrina: Co to fot, mam pare na plycie, musze tylko je przeniesc na kompa. Pochwale sie ze zdalam poprawkowa maturke w sierpniu :B-fly: :lol: Pod koniec sierpnia bylam z bratem na weekend w Krakowie na BikeMaratonie. Dla scislosci, to on startowal ;) A ja?...a ja spedzalam caly dzien z...chlopakiem ktorego poznalam, a wlasciwie on mnie poznal :lol::cool1: Ja kcem do Krakowa.. :placz::placz: Swoja droga, ladne miasto :cool3: hahahah 9.10. zostalam ciocia. Jakie to wzruszajace....:lol: Dziewczynka sie urodzila. Teklunia, niestety!!! nie bylam na zjezdzie :placz: :placz: Dla wszytskich :drinking: :drinking: Quote
Teklunia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Cześć Anetko :) Dłuuuuugo Cię nie było, oj długo :mad: Gratuluje wszystkich zmian o których piszesz i ... czekam na zdjęcia Kajki :cool3: Quote
milena182 Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 No jak ciocią to pijemy:popcorn::beerchug::drinking::drink1::drinka: Quote
anetta Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Niestety fot Kaji na razie nie bedzie bo brat gdzies wcisnal plyte i nie moge znalezc :shake: Ale za to mam siostrzenice :lol: Ta fota jest sprzed tygodnia, dzis stuknal jej tydzien :lol: http://img168.imageshack.us/img168/9051/fotajz6.jpg Quote
Patka Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 ooo tydzień okroglutka jak te siedem dni maleńka :lol: Moze od poczatku. W tamtym kompie dysk poszedl :wallbash: Wszytskie moje dokumenty, zdjecia itp. poszly w cholere...Jak na razie nikt nie chce sie podjac sparawdzenia czy cos mozna by bylo jeszcze zrobic z tym dyskiem...Moze ktos ze stolycy...??:cool3: Teraz mamy nowego kompa, tzn. uzywany, ale dla nas jest nowy :eviltong: Brat kupil go na gieldzie i jest 4 razy lepszy od tamtego :lol: A co najsmieszniejsze, widzial takiego samego jak my mielismy i...lepiej nie mowic ile za niego chcieli :roflt::roflt: Smiech na sali. ufff ;) Quote
beria Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 anetta napisał(a):W tamtym kompie dysk poszedl :wallbash: Wszytskie moje dokumenty, zdjecia itp. poszly w cholere... Łączę się w bólu :shake: Wiem co to znaczy od kiedy zaniknęła moja gotowa praca na podyplomówkę na dwa dni przed oddaniem :diabloti: Gratuluję zostania ciocią :laola: Jak ma na imię siostrzenica? Quote
Recommended Posts