PIKA Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Aneta szlaś do Kampinosu i nic mi nie powiedzialas :mad: Bo samej to mi się nie chce tam lazic :oops: Quote
anetta Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Agga, no niestety ale nie :( Agnes, na Bielanach nie padalo w tych godzinach w ktorych bylismy, bylo pochmurno, fakt, ale bez deszczu :grins: Pika, bo to tak nagle wyszlo :lol: Mialam isc tylko z Masem na dwor a w koncu zabralam starszych i Kaje i poszlismy wszyscy do lasu :p A samej to nawet tam jest bardzo nieprzyjemnie chodzic :shake: Wiec mozemy sie umowic na jakis dzien :) A teraz lece na dwor :painting: Quote
malawaszka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 HAHAHA Kaja leżakująca jest BOSKA!!!!! :lol: :lol: :lol: super, że serducho bez zmian :multi: Quote
Teklunia Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 anetta napisał(a): A nawet pilnowala lodki :lol::lol: Ach... moja dzielna dziewczynka :loveu::loveu::loveu: ale miala tam atrakcji :) Quote
anetta Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Ojj, tak, atrakcji to miala, a jak nie miala to sobie sama znajdowala :evil_lol::evil_lol: Nasza przynajmniej byla w ciaglym ruchu a byl tam jamnik ktory ciagle na smyczy siedzial, bo uciakal i nie dal sie zlapac :diabloti:, albo w samochodzik i fru na spacerek w autku :diabloti: I ludzie sie dziwlili ze Kaja wyglada tak ladnie :shake: A to jeden z jamniczkow :p Wielbiciel pileczek i kopania dolkow :lol: Dokopal sie nawet do jakichs przewodow :lol: Piekne jeziorko :loveu: Slimok rogi pokazuje:diabloti: Sluchajcie, jak mysliscie, dobry to jest sklad? :hmmmm: Białka 24%, Tłuszcz 12%, wartość energetyczna 13,52mj/1kg. MIĘSO - 31%: mączka drobiowa, mięso z kurczaka, mączka rybna, bulion z mięsa i wątroby SKŁADNIKI ENERGETYCZNE: tłuszcz drobiowy, ryż, kukurydza, pszenica pełnoziarnista LEKKI BŁONNIK: wysłodki buraczane, suszona marchew, wyciąg z jabłek WITAMINY: drożdże piwowarskie, kiełki pszenne, siemię lniane SKŁĄDNIKI SPECJALNE: świeże jaja, tłuszcz z łososia, Optimin Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Sluchajcie, jak mysliscie, dobry to jest sklad? Białka 24%, Tłuszcz 12%, wartość energetyczna 13,52mj/1kg. MIĘSO - 31%: mączka drobiowa, mięso z kurczaka, mączka rybna, bulion z mięsa i wątroby SKŁADNIKI ENERGETYCZNE: tłuszcz drobiowy, ryż, kukurydza, pszenica pełnoziarnista LEKKI BŁONNIK: wysłodki buraczane, suszona marchew, wyciąg z jabłek WITAMINY: drożdże piwowarskie, kiełki pszenne, siemię lniane SKŁĄDNIKI SPECJALNE: świeże jaja, tłuszcz z łososia, Optimin __________________ zupelnie sie na tymnie znam ...sama mam problem z analizą i doborem karm:cool3: Quote
anetta Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Uhhh, szkoda. Bede sie musiala zapytac na Zywieniu. Gooorrracooo Przy ognisku nawet jakis piesek sobie posepil :lol::lol: Droga do miasta :p http://images1.fotosik.pl/121/8f9c0cc12145e486med.jpg Quote
bonita Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 [quote name='anetta'] A nawet pilnowala lodki :lol::lol: To dzielna dziewczyna z Niej jest:lol: Ale ładne widoczki na fotkach:loveu: Quote
leemonca Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Loch Ness i Nessi głowa wystaje z wody :cool3: Quote
nomu Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Można powiedzieć aki mały a jaki odważny:cool3: Quote
Kati Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 swietnie dziewczyna wyglada i widac ze ma niezly charakterek. Quote
MoniŚ Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Dziękujemy za miły komentarz w galerii :loveu: http://images1.fotosik.pl/121/0cdb62ad27ae62f4.jpg <- piękny, uśmiechnięty pychol :cool3: Quote
anetta Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 Dzieki za odwiedzinki :razz: Leemonca, na upartego mozna powiedziec ze to Nessi :p Wakacje to Kaja miala, mnie tam nie bylo :lol::lol: Monis, prosze bardzo , bede tam czesto zagladac :loveu: A to jest ta sunia saluki o ktorej pisalam jakis czas temu :loveu: Quote
PIKA Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Aneta a czemu Ty na te wakacje nie pojechalaś ? :cool3: Quote
Hanna R. Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 PIKA napisał(a):Aneta a czemu Ty na te wakacje nie pojechalaś ? :cool3: No właśnie . Czemu ??? To pytam ja , ta , co się wyszalała wakacyjnie :evil_lol: Quote
anetta Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 :hmmmm::hmmmm: juz nie pamietam :roflt: ....mysle ....mysle ....mysle.... Aaaaaaaaaaaaa juz wiem!!:PROXY5: Malam egzaminy w czewrcu :lol::lol: Pika, wskocz na Spotkania :cool1: Quote
Teklunia Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='anetta'] jakas sliczna jamnicza mordunia zza zielska wyglada :loveu: Quote
jo-jo Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Anetko ale egzaminy były w czerwcu obecnie mamy sierpień :evil_lol: Quote
anetta Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 No :lol: To sa foty z czerwca :evil_lol: :megagrin: Quote
anetta Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Dziekujemy :p:p Ostatnia porcja mazurskich foteczek :placz: Pod bzem :lol: W promieniach zachodzacego slonca :loveu: I na deser :sabber: Foty, ktore najbardziej mi sie podobaja :sweetCyb: I jestem z nich bardzo dumna :laugh2_2: http://images4.fotosik.pl/76/b4b76ee7a71d383a.jpg http://images4.fotosik.pl/84/de5eb3fde7f404ff.jpg Dodam jeszcze ze widok na tej ostatniej focie byl robiony z kocyka na ktorym Kaja sie wylegiala (ten w paski) :lol: Nie bylo tam zywej duszy, mozna bylo latac tam na golasa :lol: Bylam z Luthien w lesie i takie cudo Kaji zrobila :lol::lol:;) Quote
Recommended Posts