Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

AlKil, dziekowac :p
Barbara.h, on nie, mysle ze moglby biec jeszcze raz :razz:
Patikujek_Zabrze :evil_lol: zgadza sie, ledwo dobieglam do konca :evil_lol::evil_lol:

Teraz sprawdzalam i film juz jest :lol: widocznie jakies klopociki byly :lol:

Fotek brak :scared:

Posted

Hej, hej :p
Pusto bo nie mam zadnych zdjec a o dupie maryni gadac mi sie nie chce :eviltong: Zreszta co tu mowic, Kaja po jednym spacerze wokol bloku pada na pysk i sie prawie ze nie rusza przez wiekszosc dnia...;)
Ale fajnie ze ktos o nas pamieta :haha:

Luthien, a gdzie widzialas? w tv, tak?

Paula, bylam, bylam :cool3: do konca. W sobote bylam tak padnieta ze nie mialam juz sily pisac na dogo :lol: To samo w ndz. ;)
Fajnie ze psiaki Ci sie podobaja :grins:
Co do zawodow, TU masz wszystko napisane ze szczegolami :razz:
Jak widac we wrzeniu dopiero beda, ale wczesniej moze beda jakie pokazy, kto wie...;)

• 2 weeks later...
Posted

Jestem zdolowana...wczoraj odeszla sunia mojej znajomej...:placz: Ciezko zachorowala z dnia na dzien, nie udalo jej sie uratowac :placz: To ta co w watku Vectry pisalam...
A dzis sie dowiedzialam ze na stole operacyjnym zeszla sunia, miala sterylke przeprowadzana...juz konczyli i nagle przestala oddychac...:placz: Szukala domu i go juz nie znajdzie...:placz:
Bosh, czemu, czemu :placz::placz:

Posted

anetta napisał(a):
Jestem zdolowana...wczoraj odeszla sunia mojej znajomej...:placz: Ciezko zachorowala z dnia na dzien, nie udalo jej sie uratowac :placz: To ta co w watku Vectry pisalam...
A dzis sie dowiedzialam ze na stole operacyjnym zeszla sunia, miala sterylke przeprowadzana...juz konczyli i nagle przestala oddychac...:placz: Szukala domu i go juz nie znajdzie...:placz:
Bosh, czemu, czemu :placz::placz:
o matko, co za dzien :-(:-(:-(
biedne sunie [']

Posted

I to bardzo...:placz: No i niesprawiedliwe :placz:

My 4 sierpnia jestesmy mowieni na zbadanie serca. W sumie mozna powiedziec ze kontrole :roll: Kaja ostatnio dziwnie oddycha :roll: Tak jakby lapala powietrze. To przez te upaly zapewne...

Posted

wszystkim nam się upały dają we znaki, mój Hacio nie chce wychodzić a jak wyjdzie to ciągle się kładzie. A ma dopiero 5,5 m-ca!!! Przecież szczeniak powinien hasać! Temp. mam w domu 28 st., a na dworze 32 a jest godz. 21 40 !!!!!

Posted

No niestety, caly czas to ma...Nie podoba mi sie to :shake:

Ehh, nawet szczeniakom...a co dopiero staruszkom...:placz: W koncu taka Kaja ma 70 lat!!

Niedawno wrocilam ze spacerku (fajnie, dopiero teraz mozna oddychac rzeskim powietrzem:)), i ide spac :sleeping::bye:

Posted

my też byliśmy teraz - całkiem fajnie jest, chociaż i tak bardzo ciepło :roll:

ehhh Bolutek też ciężko oddycha - Anetko, a robiliście Kaji rtg płuc??? bo mój Boluś ma to oddychanie przez częściową rozedmę płuc :shake: a i serducho ma brach(d)ykardiowe :shake: