AlKil Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 rany, gratulacje!!!! Filmik obejrzałam, super!!!! Brawo!!!!!:multi::multi::multi: Quote
barbara.h Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 dzięki za filmik,już się ściąga :multi: :multi: Quote
barbara.h Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 super filmik :loveu: a główny bohater,szybki jak błyskawica:crazyeye: :multi: :multi: brawo!!! ale Masaj chyba się tak nie zmęczył, jak TY ;) Quote
Patikujek Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 On w ogóle na bardzo zadowolonego na tym filmiku wygląda za to pani tak jakby miała zamiar za chwilę umrzeć:evil_lol: Quote
anetta Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 AlKil, dziekowac :p Barbara.h, on nie, mysle ze moglby biec jeszcze raz :razz: Patikujek_Zabrze :evil_lol: zgadza sie, ledwo dobieglam do konca :evil_lol::evil_lol: Teraz sprawdzalam i film juz jest :lol: widocznie jakies klopociki byly :lol: Fotek brak :scared: Quote
Mi. Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 anetta napisał(a)::evil_lol: trenuj, trenuj. Weimara na torze jeszcze nie widzialam 8-) a ja widziałam:razz: Quote
Paula Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Czesc Aneta :multi: Bylas dzis na wystawie? Fajne te Twoje pieseczki :loveu: Beda jakies zawody w Wawce niedlugo? Quote
anetta Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Hej, hej :p Pusto bo nie mam zadnych zdjec a o dupie maryni gadac mi sie nie chce :eviltong: Zreszta co tu mowic, Kaja po jednym spacerze wokol bloku pada na pysk i sie prawie ze nie rusza przez wiekszosc dnia...;) Ale fajnie ze ktos o nas pamieta :haha: Luthien, a gdzie widzialas? w tv, tak? Paula, bylam, bylam :cool3: do konca. W sobote bylam tak padnieta ze nie mialam juz sily pisac na dogo :lol: To samo w ndz. ;) Fajnie ze psiaki Ci sie podobaja :grins: Co do zawodow, TU masz wszystko napisane ze szczegolami :razz: Jak widac we wrzeniu dopiero beda, ale wczesniej moze beda jakie pokazy, kto wie...;) Quote
Patikujek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 No to czekamy na chłodniejszy dzień i focie twoich pupilków:) A jak będzie jakiś pokaz to mam nadziję że znów filmik będzie:) Quote
anetta Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 Jestem zdolowana...wczoraj odeszla sunia mojej znajomej...:placz: Ciezko zachorowala z dnia na dzien, nie udalo jej sie uratowac :placz: To ta co w watku Vectry pisalam... A dzis sie dowiedzialam ze na stole operacyjnym zeszla sunia, miala sterylke przeprowadzana...juz konczyli i nagle przestala oddychac...:placz: Szukala domu i go juz nie znajdzie...:placz: Bosh, czemu, czemu :placz::placz: Quote
Teklunia Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 anetta napisał(a):Jestem zdolowana...wczoraj odeszla sunia mojej znajomej...:placz: Ciezko zachorowala z dnia na dzien, nie udalo jej sie uratowac :placz: To ta co w watku Vectry pisalam... A dzis sie dowiedzialam ze na stole operacyjnym zeszla sunia, miala sterylke przeprowadzana...juz konczyli i nagle przestala oddychac...:placz: Szukala domu i go juz nie znajdzie...:placz: Bosh, czemu, czemu :placz::placz:o matko, co za dzien :-(:-(:-( biedne sunie ['] Quote
anetta Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 I to bardzo...:placz: No i niesprawiedliwe :placz: My 4 sierpnia jestesmy mowieni na zbadanie serca. W sumie mozna powiedziec ze kontrole :roll: Kaja ostatnio dziwnie oddycha :roll: Tak jakby lapala powietrze. To przez te upaly zapewne... Quote
leemonca Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 wszystkim nam się upały dają we znaki, mój Hacio nie chce wychodzić a jak wyjdzie to ciągle się kładzie. A ma dopiero 5,5 m-ca!!! Przecież szczeniak powinien hasać! Temp. mam w domu 28 st., a na dworze 32 a jest godz. 21 40 !!!!! Quote
Hanna R. Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Bry wieczór Anetko... Jak tam Kaja ? czy dalej ma kłopoty z oddychaniem ? :shake: Niech te cholerne upały się już skończą ! :-( Quote
anetta Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 No niestety, caly czas to ma...Nie podoba mi sie to :shake: Ehh, nawet szczeniakom...a co dopiero staruszkom...:placz: W koncu taka Kaja ma 70 lat!! Niedawno wrocilam ze spacerku (fajnie, dopiero teraz mozna oddychac rzeskim powietrzem:)), i ide spac :sleeping::bye: Quote
malawaszka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 my też byliśmy teraz - całkiem fajnie jest, chociaż i tak bardzo ciepło :roll: ehhh Bolutek też ciężko oddycha - Anetko, a robiliście Kaji rtg płuc??? bo mój Boluś ma to oddychanie przez częściową rozedmę płuc :shake: a i serducho ma brach(d)ykardiowe :shake: Quote
haska_12 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Jakby to było twoje podwórko to bym pomyślała, że one na czatach stoją ;) Quote
haska_12 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Jakby to było twoje podwórko to bym pomyślała, że oni stoją na czatach ;) Quote
beria Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Jak czuje się Kajunia? Moja sucz też już nie młoda, po 50-ce :roll: Quote
Recommended Posts