Hanna R. Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Nonono ! To mamy zwycięzcę ! :laola: Masaj - brawo ! Anetko - ponieważ to Twoja praca, więc główne gratulacje dla Ciebie. :multi: Bardzo chcę zobaczyć Masaja w trakcie wygrywania ! Quote
anetta Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Teklunia, sa foty tylko trzeba dobrze szukac bo sa porozrzucane w tamtym temacie :biggrina: Skopiuje je tu :) i juz na podium :grins: A potem wszyscy zwyciezcy z Agility0 pili szampana :drink1: Jak widac byla FANTASTYCZNA atmosfera! W Agility jest duuuuuzo superzajefajnych fot :grins::ylsuper: I filmy ze Slalomu Giganta :Dog_run: Naprawde warte obejrzenia bo cos takiego rzadko sie zdarza :razz: Ja moze bede miec jeszcze filmy z moich i Masaja przebiegow, tylko musze je dostac od filmowca :p Haniu, wiesz jak cieplo na serduchu sie robi jak ktos ci z innego klubu mowi ze widzi postep :ylsuper: Wtedy wiem ze moj apraca nie poszla na marne :ylsuper: Z poczatku Masaj nie byl napalony do takiego spedzania czasu, omijal mi hopki, biegal wolno, tak od niechcenia. Nie raz slyszalam ze mam duzo cierpliwosci do niego, ze ktos inny juz by sie poddal. Ale ja sie zaparlam i mam tego efekty!! :cunao: Az lezka w oku sie kreci jak to pisze... ;) Quote
PIKA Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='anetta']Ala, w tej mp3 jest USB (tzn jest kabelek w pudelku, to chyba o to samo chodzi :lol: kurcze sama nie juz wiem :hmmmm::lol:) hahah, to jest takas chyba nowa generacja :megagrin: Wszystko moge zamieszczac w tej mp3 :-o ten kabelek to wlasnie kabel USB ;) I pewnie w tym MP3 masz tez radio ;) w miarę normalne MP3 ;) a jak nie masz w kompie wejścia do USB to kicha :shake: [quote name='anetta'] A potem wszyscy zwyciezcy z Agility0 pili szampana :drink1: Psy tez? :crazyeye: Quote
Teklunia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='anetta'] o matko! jak on pieknie wyglada gdy tak biega i skacze :loveu: Aneta, slusznie ze sie cieszysz. Mozesz byc z siebie dumna! Masaj jest teraz najlepszy, wszystko wygrywa, a wiadomo ze to Twoja zasluga :klacz: Quote
anetta Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Hahaha no nie, psy nie :lol: Psy mialy wode :razz: A radia tam ni ma :icon_roc: http://www.lark.com.pl/specmatrix.htm Teklunia, no moze nie wszyskto :lol: ;) az tak dobrzy to nie jestesmy ;), w sobote ominal mi po jednej hopce w dwoch przebiegach. Ale ciesze sie ze jest z nim lepiej :)))))) W agility pojawily sie nowe filmy ale znow nas tam nie ma :( Quote
Alicja Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 MP3 świetna ;) Co do karmy to zwróciłam uwagę na sponsorów ;)karma jest ok Quote
Patikujek Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 GRATULACJE to jest coś 1 miejsce WOW A co do MP3 to napewno któryś koniec się ściąga i tam wkłada się jeden koniec kabelka USB a wg mnie każdy komp ma wejście USB niektóre co najwyżej nie mają go z przodu ale pewna nie jestem :) Quote
beria Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='anetta'] Latający Masajek :loveu: Brawo :multi: Dzięki Masajkowi pani na szampana się załapała :evil_lol: Quote
justynia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='anetta'] i juz na podium :grins: OOOOOO, I MIEJSCE!!!!!!!!!!!!!! :multi: GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Patikujek Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Wielkie brawa dla pani i oczywiście dla jej psa !!!!! Quote
leemonca Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Wielkie brawa dla psa i oczywiście dla jego pani!!! :cool3: Quote
Agnes Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 wowwww gratuluje:multi: ja jak zwykle spozniona hihi :) Quote
anetta Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 :p:p:p:p:p:B-fly: Mam film, hip-hip, hura! :sweetCyb: Co prawda jeden ale zawsze to cos ;) Jak sami zobaczycie Masu ominal mi jedna hopke, ale to byla moja wina bo za bardzo odbieglam w bok no i on podazyl za mna :shake: Masaj Dzięki Masajkowi pani na szampana się załapała a wg mnie każdy komp ma wejście USB niektóre co najwyżej nie mają go z przodu ale pewna nie jestem :megagrin: zeby nie miec wejsca USB w kompie trzeba miec taki "super" komp jak moj Kupilam dzis kliker :lol::lol: No i bedziemy sie uczyc :p Ale juz wiem ze musze nosic inne jedzenie niz karma ktora je...np. ser zolty, moze to jemu podejdzie... Quote
beria Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Masajek dzielnie się spisał :loveu: I widać, że agility sprawia mu prawdziwą przyjemność :multi: Quote
an3czka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='anetta']Teklunia, sa foty tylko trzeba dobrze szukac bo sa porozrzucane w tamtym temacie :biggrina: Skopiuje je tu :) i juz na podium :grins: A potem wszyscy zwyciezcy z Agility0 pili szampana :drink1: Jak widac byla FANTASTYCZNA atmosfera! W Agility jest duuuuuzo superzajefajnych fot :grins::ylsuper: I filmy ze Slalomu Giganta :Dog_run: Naprawde warte obejrzenia bo cos takiego rzadko sie zdarza :razz: Ja moze bede miec jeszcze filmy z moich i Masaja przebiegow, tylko musze je dostac od filmowca :p Haniu, wiesz jak cieplo na serduchu sie robi jak ktos ci z innego klubu mowi ze widzi postep :ylsuper: Wtedy wiem ze moj apraca nie poszla na marne :ylsuper: Z poczatku Masaj nie byl napalony do takiego spedzania czasu, omijal mi hopki, biegal wolno, tak od niechcenia. Nie raz slyszalam ze mam duzo cierpliwosci do niego, ze ktos inny juz by sie poddal. Ale ja sie zaparlam i mam tego efekty!! :cunao: Az lezka w oku sie kreci jak to pisze... ;) Świetne, świetne!:multi: Pozazdrościłam Wam i dlatego koniecznie dziś z Basco muszę potrenować:evil_lol: Quote
anetta Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 :evil_lol: trenuj, trenuj. Weimara na torze jeszcze nie widzialam 8-) Quote
Teklunia Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Anetko, film z Masajem jest świeny :multi::multi::multi: Jestem pełna podziwu dla tego chłopaka :) A Ty sie niezle musialas zmachac tak biegajac w tym upale :lol: Quote
PIKA Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Masaj jaka gwiada :multi: a gdzie wstawiłas ten filmik? :razz: Quote
anetta Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Tekluniu, masz racje, upal byl niemilosierny i tak dwa dni :boom: Po jednym przebiegu mozna bylo ducha wyzionac, niby to tylko kilkanascie sekund sie biegnie+jeszcze krzyczec trzeba :lol: ale ten skwar jaki tam panowal to byla po prostu mordega :grab: Jedenym slowem-patelnia :lol: Od czasu do czasu musialam chodzic w cien na materac bo po porstu juz niewyrabialam przy placu gdzie byly zawody. Wszyscy byli zjarani :lol: Pika, ja tylko go skopiowalam z Agility :fadein: Ciesze sie ze film sie podobuje (:lol:):bigcool::bigcool: Quote
barbara.h Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Gratulacje!!! :loveu: :multi: :loveu: :multi: ale filmik mi nie otwiera się :shake: nie ma go?? Quote
anetta Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 No rzeczywiscie, ni ma :placz: Nie wiem, moze jakis limit byl i wszystkie filmy sie pokasowaly z tego serwera...:niewiem: Jak nie zapomne to wstawie go pozniej na swoj serwer aby kazdy mogl sobie obejrzec. Wyle Ci go na meila :p :p Quote
Recommended Posts