Cerber Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 aha ten kiatuszek jest śliczny, podaj swoją galerię to pooglądam Twoje foteczki Quote
Ka-ka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 moje są duuuuuuzo słabsze....ale cóż. żeby robic dobrze, należy: 1) mnóstwo wiedziec o fotografii 2) robić bardzo duzo zdjęć, żeby nabrać wprawy 3) mieć DOBRY SPRZĘT a zatem nie spełniam żadnego warunku.... a moja galerYJKA, to "Prestonek-Ogonek...obywatel nowowarszawski" akurat coś wrzuciłam, więc pewnie jest gdzieś "niedaleko" ;) Quote
anetta Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 [quote name='Ka-ka']Anetko, musiałam mieć klapki na oczach :cool1: albo ciemno było w metrze, nie wiem, ale przepraszam :lol::lol::lol:::lol: Asiunia :oops::oops: Wiecie co :lol: Na tych wczasach w Lidzbarku rodzice spotkali saluki, no to bach i ciach fota strzelona. Suczka ma na imie Ajka no i sie zainteresowalam nia, poszukalam na charcim forum i znalazlam ja :lol::lol::lol: Niezle, co? :lol: A sunia jest z Wawy :lol: A to ona http://www.saluki.pl/index3.htm :loveu::loveu::loveu: Quote
Patikujek Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Jaka śliczna susia z tej saluki, naprawdę kochana :) Quote
anetta Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 Zegnam sie z wami :lol: Jade do Coli do Bialegostoku:lol: A tak na serio to do Bialegostoku na dwudniowe zawody :bye: Jutro musze wstac o chorej godzinie, czyli przed 5 rano :eek2::grab: Pa :bye: Quote
Teklunia Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 anetta napisał(a):Zegnam sie z wami :lol: Jade do Coli do Bialegostoku:lol: A tak na serio to do Bialegostoku na dwudniowe zawody :bye: Jutro musze wstac o chorej godzinie, czyli przed 5 rano :eek2::grab: Pa :bye:no to powodzenia na zawodach :kciuki: Quote
Alicja Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='beria']Trzymam kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki::multi::multi::multi:ja też , ja też .........i czekamy na foty / Cola napewno nacyka ;)/ Quote
Patikujek Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Powodzenia, powodzenia i czekamy na dobre wyniki Quote
asiunia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Hej!! Saluki to moje ulubione charty:loveu: Trzymamy kciuki! :buzi: Quote
anetta Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Witajcie :multi: Dziekuje wam za trzymanie kciukow :) :laugh2_2: Powiem wam ze daaaawo sie tak wspaniale nie bawilam. Ten piknik byl pierwszym tak odjechanym piknikiem na jakim bylam :laola: Bylo wyjebiscie Poza zawodami byly inne ciekawe atrakcje, np. pokaz laserow :loveu: Poszlo nam bardzo dobrze :p:cool3: ale moglo pojsc lepiej aczkolwiek i tam bardzo sie ciesze z wygranej :cool3: Zdjecia oczywiscie beda (juz jest troszke w Agility), Coli rowniez, mam nadzieje. Bylo strasznie jasno i slabe zdjecia wychodza :shake: Quote
Alicja Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 :multi::multi::multi:Anetko brawo dla ciebie i Masaja :p/ a Masaj co dostał ;)/ Quote
PIKA Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Brawo Masaj :klacz: ale nie wiem za co te brawa :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 huuuuuuuuuuuurra :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: czekam na foty z niecierpliwościa :multi: Quote
Alicja Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='PIKA']Brawo Masaj :klacz: ale nie wiem za co te brawa :evil_lol::pa ja wiem bo weszłam na białostocką stronkę z wynikami :razz: Quote
anetta Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Dzieki :grins: A bijecie mi brawa za zajecie I miejsca w Agility 0 :megagrin: :jumpie: Ala, dostalismy 3 kg karmy ....ale dla seniorow :evil_lol: wiec Kaja z tego skorzysta ;) A tak poza tym to pozostale nagrody sa dla mnie, no chyba ze Masaj tez bedzie chciec posluchac muzy z MP3 :cool3: :lol::lol: Tylko jest problem :evil_lol: nie mam wejscia USB!! :evil_lol: Dzis znalazlam w necie instrukcje obslugi tej MP3 i jutro bede miec ja juz wydrukowana. Sporo tego jest :evil_lol: Sponsorzy zaszaleli :evil_lol: Wyobrazcie sobie ze nawet mikrofale i komorki byly :razz: Strasznie przepraszam tych do ktorych jeszcze nie zajrzalam. Strasznie duzo tego :( a i komp mi wolno chodzi... Quote
Alicja Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 :crazyeye:w MP3 nie ma wejścia USB , to może się nagrywa przez to ...:oops:zapomniałam :oops::oops::oops: a karma PROformance :razz:, bo senior to podobny ma skład jak L&R, ale fajnie że Masaj Kaji nagródkę odstąpił ;) Quote
PIKA Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 anetta napisał(a):nie mam wejscia USB!! :evil_lol: :hmmmm: w kompie, czy w tym MP3? :evil_lol: Quote
beria Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 anetta napisał(a):Dzieki :grins: A bijecie mi brawa za zajecie I miejsca w Agility 0 :megagrin: :jumpie: Ala, dostalismy 3 kg karmy ....ale dla seniorow :evil_lol: wiec Kaja z tego skorzysta ;) A tak poza tym to pozostale nagrody sa dla mnie, no chyba ze Masaj tez bedzie chciec posluchac muzy z MP3 :cool3: :lol::lol: Zawody się udały pod każdym względem :multi: :multi: :multi: Quote
an3czka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='anetta']Dzieki :grins: A bijecie mi brawa za zajecie I miejsca w Agility 0 :megagrin: :jumpie: Ala, dostalismy 3 kg karmy ....ale dla seniorow :evil_lol: wiec Kaja z tego skorzysta ;) A tak poza tym to pozostale nagrody sa dla mnie, no chyba ze Masaj tez bedzie chciec posluchac muzy z MP3 :cool3: :lol::lol: Tylko jest problem :evil_lol: nie mam wejscia USB!! :evil_lol: Dzis znalazlam w necie instrukcje obslugi tej MP3 i jutro bede miec ja juz wydrukowana. Sporo tego jest :evil_lol: Sponsorzy zaszaleli :evil_lol: Wyobrazcie sobie ze nawet mikrofale i komorki byly :razz: Strasznie przepraszam tych do ktorych jeszcze nie zajrzalam. Strasznie duzo tego :( a i komp mi wolno chodzi... Brawo, brawo!!!:multi: Quote
anetta Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Ala, w tej mp3 jest USB (tzn jest kabelek w pudelku, to chyba o to samo chodzi :lol: kurcze sama nie juz wiem :hmmmm::lol:) hahah, to jest takas chyba nowa generacja :megagrin: Wszystko moge zamieszczac w tej mp3 :-o A skad wiedzialas ze Proformance? :cool3: Ja sie smieje ze Masaj dla Kaji pracuje :lol: Gdy ona startowala nigdy nie wygrala karmy wiec teraz Masu robi to za nia :grins: Cos jej sie od zycia nalezy :D Beria, ojjj taaak, pod kazdym :drink1: ale moglobyc odrobine chlodniej ;) Poza ogrodzonym terenem gdzie odbywala sie cala impreza byly super miejsca na przechadzki z psami. Niedaleko byl staw (bardziej taki szlamowaty;)) i kilkanascie krokow dalej waski strumyk z czystsza woda. Pika, w kompie :lol: Aneczka :drink1: Powiem wam ze po raz I widzialam jak Masaj plywal :roflt: hahhaaha Troszke nieporadnie, bal sie wejsc do wody :roflt: smiesznie to wygldalo :lol: Na pocztku wogole nie chcial wejsc ale jak zobaczyl kolezanke po drugiej stronie strumyka o szerokosci....ok 1,5m to chcial sie do niej dostac i prawie przeskoczyl :shocked!::lol: Przednie lapy byly na drugim brzegu a tylne w wodzie :evil_lol: Byl troszke zdziwiony hahaha potem znow przeskoczyl na nasza strone i sytuacja byla identyczna :lol::lol::lol: Pozniej juz tylko raz wszedl do wody (tak zeby plynac) po patyczka :grins: Quote
Teklunia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Brawo, brawo :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: czytalam na Agility, ze swietnie sie udalo :) Ale nie bylo zdjec dzielnego Masajka :shake: Za to byl briardzik :multi::multi::multi: Quote
justynia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 anetta napisał(a):Witajcie :multi: Poszlo nam bardzo dobrze :p:cool3: ale moglo pojsc lepiej aczkolwiek i tam bardzo sie ciesze z wygranej :cool3: He, he, ale z Ciebie niezaspokojona kobitka :evil_lol: anetta napisał(a): Zdjecia oczywiscie beda (juz jest troszke w Agility), Coli rowniez, mam nadzieje. Bylo strasznie jasno i slabe zdjecia wychodza :shake: No to czekamyyyyy!!!!!!!! :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts