Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

:bigcool: nie zapomniano o nas :evil_lol:

Ala, właśnie o to mi chodziło :loveu:

Wiecie co, już mam qwa dosyć z użeraniem się z tym sklepem :bad-word:Udało mi się we wtorek dodzwonić drugi raz (sic!) w ponad miesięcznym kontaktem z nimi. Babeczka miała wysłać jeszcze tego samego dnia nową przesyłkę kurierem. Qwa, chyba gołębiem pocztowym to idzie z Hameryki a nie z Pruszkowa :onfire: Ile kurier może iść, no, wydawało mi się że góra do dziś będzie, a tu doopa blada!

W ogóle to jakaś porażka z tą ich firmą kurierską. Po moich namowach żeby jednak zmienili firmę to dostałam odpowiedź że tak jest w większości :mdleje:

A z tych milszych wieści to Masajek we wtorek miał urodzinki!!!

I jeszcze jedna dobra nowinka to w przyszłym tygodniu wybywam do Helsinek, na wystawę na stoisko Nie wiem jak będzie, już się boję :evil_lol:

Posted

Wszystkiego najlepszego Masajku! 100 lat! :new-bday::BIG: (ale super emota z tym pieskiem :loveu:)

Współczuję przygód ze sklepem. Raz tylko miałam problem z dotarciem przesyłki... z zooplusa :angryy:
Też chcę do Helsinek, nigdy nie byłam :placz:

• 3 weeks later...
Posted

Dziękujemy za życzenia ;))

Zdjęć z krainy Mikołaja nie będzie :mad: Babka mnie wyrolowała i nie pojechałam. Nie muszę chyba mówić jak była wq..na :razz: A najlepsze jest to że sama by mi o tym nie powiedziała, byłam spakowana, zakupy miałam zrobione a wieczorem przed wyjazdem się dowiedziałam że nie jadę. Takie chamstwo się szerzy :diabloti: Już nie powiem co myślę o takich....:diabloti:

Z lepszych wieści to takie że odzyskałam kasę za żarcie! Po 46 dniach od zamówienia :grins: Cudownie:cool1:

Byłam dziś na cuudownym corgowym spacerku, były 4 corgi, same chłopy. Czekam na zdjęcia, to wkleję. Masajek się wyszalał, a potem spał prawie cały czas po przyjściu.

A tymczasem jeszcze trochę ciepła :evil_lol:

Z kumplem haha

Posted

Ala, nie mam pojęcia, fota do de....
Żaba, niestety tak, ale fakt, nie wygląda.

Święta, święta i po...tiaaa....Drugie święta bez dziadka....
Obżarłam się ale to chyba żadna nowość po świętach :evil_lol: NIC a NIC mi się nie teraz chce robić. KOMPLETNIE. Siedziałam dziś na du w chałupie, jedynie rano musiałam po klucze pojechać.

Znowu zaszalałam z tortem i zrobiłam tort krówkowy na imieniny babci w I dzień Świąt. Był przepyszny :sabber:

wyrabiam się :evil_lol: To mój 3 w życiu tort.

Wygląda na to że chyba Sylwka spędzę w domu, ale w sumie na własne życzenie ;) Zgodziłam się na opiekę nad futrami ale nie w noc sylwestrową a dzień i noc później :evil_lol: więc muszę być na chodzie 1 stycznia. A miałam okazję jechać na imprezę gdzieś do Radości, no cóż, żądza pieniądza... :diabloti::diabloti:

Posted

Witamy w nowym roku

Mam nadzieję że ten będzie lepszy, chociaż zbytnio nie narzekałam na stary pod względem wyjazdów, (odwiedziłam Rygę na Łotwie oraz Szwecję: Karlskrona; największą charcią wystawę w Tammsvik, przy okazji zobaczyłam troszkę Sztokholmu :multi::multi:) Oraz pracy zw. z psiakami. W tej chwili mam już zajęty koniec stycznia i może kwiecień, dostałam zaproszenie do Norwegii w sprawie opieki nad futrami :mdleje: się zastanawiam.
Wielkim bólem dla nas wszystkich była śmierć dziadka w styczniu :( Niedługo będzie pierwsza rocznica.

No i było tak jak pisałam, sylwka spędziłam w domu a na następny dzień pojechałam do "moich" chłopaków :lol: :painting:, wróciłam dopiero w środę wieczorem :lol:

Ala, to chyba też zależy czy jest impreza czy nie :)

Agaciaaa, ja byłam totalne beztalencie, serio, ale dobrze opisany przepis co i jak się robi dużo daje. Wczoraj np. na śniadanie zrobiłam sobie naleśniczki z dżemem, a na obiadokolację sałatkę z ananasa(najadły się tym 3 os.) Gdyby nie kotlet.tv (kiedyś już go tutaj wam podawałam) to w życiu bym tego nie zrobiła :evil_lol: Nie mam absolutnie żadnej wiedzy nt. gotowania, czy łączenia składników. Mi to trzeba jak krowie na rowie :eviltong::evil_lol: Dzięki kotletowi wsio mi wychodzi z czego się bardzo cieszę!

Kasia, dziękujemy! u nas jest dobrze. Nie wiem czemu zdjęć nie widzisz, u mnie są wszystkie. Może wtedy był problem z serwerem.

Masaj panikował jak zwykle przez petardy. Tradycyjnie schował się pod lampkę i tam przywitał nowy rok ;) Zwieracze mu się skurczyły i sioo i koo zrobił dopiero na pierwszym spacerze 1.01.

W grudniu kiedy był jeszcze śnieg styknęły się 4 wielkouche :loveu: Same chopy, jedno spięcie przez patyczka, a tak to cud miód i malina :loveu: Był kumpel Masaja-Rufek, który nie raz tu gościł, Bimbo i Findus, którego poznałam przez przypadek gdy szłam na spacer z Rufkiem i jego panią :lol:
Wiek od 7 miechów (o właśnie, to jest właśnie Bimber o którym kiedyś wam wspominałam że mieszka obok mnie) do 11 lat.
Foty dzięki właścicielowi Bimbra, ja swojego nie brałam na takie warunki hahaha

Miny B mnie powalają hahahahah

Po lewicy Masajo i Rufek a po prawicy Bimber i Findus

Posted

anetta napisał(a):
Agaciaaa, ja byłam totalne beztalencie, serio, ale dobrze opisany przepis co i jak się robi dużo daje. Wczoraj np. na śniadanie zrobiłam sobie naleśniczki z dżemem, a na obiadokolację sałatkę z ananasa(najadły się tym 3 os.) Gdyby nie kotlet.tv (kiedyś już go tutaj wam podawałam) to w życiu bym tego nie zrobiła :evil_lol: Nie mam absolutnie żadnej wiedzy nt. gotowania, czy łączenia składników. Mi to trzeba jak krowie na rowie :eviltong::evil_lol: Dzięki kotletowi wsio mi wychodzi z czego się bardzo cieszę!

Racja, że porządny przepis to już połowa sukcesu ;) ja coś tam w sumie gotuje, ale jeśli chodzi o ciasta itp to zielona jestem kompletnie ;) Będę musiała zobaczyć tego kotleta :lol:

Super fotki czterech uszatych naraz :p

Posted

ooo... anetta - wreszcie wyświetlają mi się zdjęcia z poprzednich postów. :) :multi:

ALE CZAD! Widoki cudowne... nawet nie wiem co cytować, bo musiałabym wszystko. :multi: :loveu:

Zdjęcia z wystawy piękne. :) Saluki mój faworyt :loveu:

http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200911/119849/707455/00000014.jpg
Pełnia szczęścia :)

http://www.allegaleria.pl/images/1z2dpyq0uq7748axwn3.jpg
Umorusany pies = szczęśliwy pies :) :multi:

http://www.allegaleria.pl/images/d3kod1ekw5pk2ubi58.jpg
Kąpiel błotna ;)

http://www.allegaleria.pl/images/fmu9moddrv5ggkyh9yay.jpg
Boskie :loveu:

Posted

Agaciaaa, polecam w 100%, ta strona jest dla mnie idealna.

Kasia, no to się cieszę że już widać :)

Jezuuu, zima wróciła, biało za oknem :mdleje: A już myślałam że wiosna będzie :diabloti:
Jupi, mam jutro wolne :bigcool:nie muszę zwalać się o 5 rano. No i w końcu! idę od jutra na fitness, już się nie mogłam doczekać, raptem 4 zajęcia odwołane przez tą przerwę świąteczną a ja mam wrażenie jakbym z miech nie ćwiczyła :diabloti:

Ruffcio dorwał rękawiczkę i paradował i się chwalił że rękawiczkę ma :evil_lol: