agaciaaa Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Fantastyczne fotki!!! :loveu: tylko nie mów, że to już koniec! Quote
jamnicze Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Fajna relacja :) Z przyjemnością poczytałam i obejrzałam :) Quote
Alicja Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 super wyprawa , extra widoczki :cool2: cudo [url]http://www.allegaleria.pl/images/g672svcik2dmo8hgpn.jpg[/url] Quote
anetta Posted August 12, 2012 Author Posted August 12, 2012 Miło :loveu: Nie na darmo wstawione :evil_lol::evil_lol: W sumie to co miałam przygotowane to wsio, mogę jeszcze z BISa dać. Mogą być? ;) Nie zapominajcie że Rygi nie wstawiłam :cool3: Właśnie prawie nauczyłam uszatego sztuczki "pif paf" :-D hahahha, uroczy jest. Quote
Rudzia-Bianca Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 (edited) Właśnie zwiedziłam z Tobą Szwecję :) Pięknie tam jest . Byłam w zeszłym roku i wróciłam zakochana w krajobrazach, ale żyć to ja bym tam nie chciała jak automacik jakiś sterowany odgórnie we wszystkim, to ja już wolę polski bajzelek ;) Gdyby ktoś chciał to zapraszam do Szwecji z 2011r. ;) https://picasaweb.google.com/MalgorzataRudzia/Szwecja2011?authkey=Gv1sRgCOGNj8eFy_OL7gE Edited August 26, 2012 by Rudzia-Bianca Quote
zuzolandia Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Kapitalne fotaski jak zwykle zresztą;-) Campery to fajna sprawa sama bym se takiego woza sprawila ;-) Buziamy milusio;-) Quote
Onomato-Peja Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 O widzę na tej samej wycieczce co ja byłaś. :) Tylko w troszkę innym terminie. Quote
anetta Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 Tam taram :grins: Wracam powoli do codzienności po 2 tyg. laby. Rudzia, super foty:loveu: Właśnie zaczęłam oglądać. Boże, prawie 40C? Toż to miała być Szwecja a nie Egipt :diabloti: OnomatoPeja, serio? :lol: W celach turystycznych byłaś w Szwecji? Quote
anetta Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 I to wsio. Co tam u nas. Masajo siedział sam bo ja 2 tyg. z afganami mieszkałam, ale przeżył beze mnie :diabloti: Dzień przed wyjazdem szalony zrobił sobie kuku w łapę i mocno okulał, biegł za piłką i jak już był przy niej to ja z daleka patrzę a ten z łapą w górze :mdleje: nosz co jest?! lecę do niego, oglądam nic nie ma :shake: nic nie wbite ani przecięte. Jeszcze tego mi brakowało. Ledwo doszliśmy do domu, dla niego było to bardzo męczące :( Myślałam że może jak rozmasuję czy jak rozchodzi to przejdzie. No wariat po prostu, jak widzi piłkę to w ogóle nie patrzy gdzie i jak biegnie...bywało że się potykał itp. ale to był dość mocny uraz. Na następny dzień patrzę a tu nadal kuleje, już nie z takim bólem ale jednak coś jest nie halo :razz: Polecieliśmy do weta, rany, psa zarzynali po prostu :diabloti: jęki, stęki, wyrywanie się, bo piesek na stole nie lubi stać, a pan dr. po prostu chciał zobaczyć łapkę :roll: A że uszaty ma uraz do dotykania łapek, przez obcinanie pazurów u weta, to był cyrk na kółkach. Dostał Carprodyl do domu na kilka dni i podziałało jak ręką odjął, ufff. Nie wiadomo co sobie zrobił, gdyby nie podziałały te tabletki to wtedy byśmy myśleli o rtg. Teraz jest jak nowo narodzony :loveu: Mam zaległe foty z Choszczówki i z nad Wisły :cool3: Tylko muszę je wgrać. Quote
jamnicze Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Ta faraonka bardzo piękna :) Dobrze, że Masajek już wykurowany :) Quote
agaciaaa Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 http://www.allegaleria.pl/images/szhns1rgg29mx7zo3561.jpg cudny saluczek :loveu: Dobrze, że Masajos już ok :) Quote
Izabela124. Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Afgan i saluczek najpiękniejsze :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Biedny Masajos dobrze że już ok , Bazyl też jak się za czymś puści biegiem to nie wie co się dzieje wokół niego , po ostatnich gonitwach ma 3 blizny na łapce . A charty piękne :) Quote
betty_labrador Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 czesc! fajna wycieczke miałaś :D :) pozazdroscic :) I wystawe widze zaliczyłas :) mi sie nie chciało byc tam tym razem :) Quote
agaciaaa Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Posprzątaj w skrzynce, bo pw mi nie idzie ;) Quote
Alicja Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Sliczne charciki :) Biedny Masajek , kuku łapka miała a jeszcze go wet męczył:diabloti: Quote
Recommended Posts