dbsst Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 wow i jeszcze foteCki jaeszcze jeszcze jeszcze :multi: Quote
justynia Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='Cola'] latający Masaj :cool3: ..trochę slalomiku :p Ależ Masajek jest zwinny :loveu: [quote name='Cola'] ..a po ciężkim dniu pracy czekamy, aż coś spadnie ze stołu ;) :evil_lol: Smyczka w kolorze oczek :evil_lol: Quote
anetta Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Pika, tak :diabloti: Buldozek szukal zaczepki :diabloti: Masajek ladnie biegal z fresbee a tu nagle ni stad ni zowat pojawil sie on, z plecakiem na grzbiecie :diabloti: I zaczal charczec, warczec a potem chyba nawet chcial zabrac Masajowi talerzyk :-o :mad: w koncu Masa sie wkurzyl i byla jatka :diabloti: A co najgorsze jego pancia stala sobie kilkanascie metrow od calego zajcia ze znajomymi w kolku rozancowym i sobie trajkotali o doopie maryni :diabloti: Ja wzielam tego malego terroryste pod pache i zanioslam do "panci". Jakie mieli miny jak zobaczyli mnie i ich psa u mnie na rekach :razz: Nie mogli uwierzyc ze ich kochaniutki piesek wlasnie pare minut wczesniej pogryzl innego :diabloti: Szkoda ze same czarne plamy powychodzily na fotach :lol: bo byscie zobaczyli jatke :diabloti: Smyczka w kolorze oczek Aha, no rzeczywiscie, ale to tylko tu tak wyszlo hihihihihi Aaaa, Cola, ciagle zapominalam sie spytac hahha Jak tam koszulka i smakole? :razz: dobry bekonik? :lol: Chlopakom smakowal? :lol: Quote
PIKA Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 anetta napisał(a): Szkoda ze same czarne plamy powychodzily na fotach :lol: bo byscie zobaczyli jatke :diabloti: dla mnie to zadna rewela takie widoki :evil_lol: Quote
Cola Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='anetta']Aaaa, Cola, ciagle zapominalam sie spytac hahha Jak tam koszulka i smakole? :razz: dobry bekonik? :lol: Chlopakom smakowal? :lol: Koszulka super się sprawdza w spaniu :cool3: a smakołyki...aż im się uszy trzęsą :lol: jak zawsze gdy widzą jedzenie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 anetta napisał(a):Pika, tak :diabloti: Buldozek szukal zaczepki :diabloti: Masajek ladnie biegal z fresbee a tu nagle ni stad ni zowat pojawil sie on, z plecakiem na grzbiecie :diabloti: I zaczal charczec, warczec a potem chyba nawet chcial zabrac Masajowi talerzyk :-o :mad: w koncu Masa sie wkurzyl i byla jatka :diabloti: A co najgorsze jego pancia stala sobie kilkanascie metrow od calego zajcia ze znajomymi w kolku rozancowym i sobie trajkotali o doopie maryni :diabloti: Ja wzielam tego malego terroryste pod pache i zanioslam do "panci". Jakie mieli miny jak zobaczyli mnie i ich psa u mnie na rekach :razz: Nie mogli uwierzyc ze ich kochaniutki piesek wlasnie pare minut wczesniej pogryzl innego :diabloti: Szkoda ze same czarne plamy powychodzily na fotach :lol: bo byscie zobaczyli jatke :diabloti:haha :D wiem ze pewnie wtedy nie bylo Ci do smiechu, ale teraz brzmi to smiesznie :evil_lol: Quote
beria Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 [quote name='Cola'] ..agresywny plecak :diabloti: Świetne określenie - "agresywny plecak" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Masajek na szczęście ocalił swoje fresbee ;) Quote
anetta Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Cola napisał(a):Koszulka super się sprawdza w spaniu :cool3: a smakołyki...aż im się uszy trzęsą :lol: jak zawsze gdy widzą jedzenie :evil_lol: :evil_lol: No to sie ciesze :-P Dzieciakom salami rowniez bardzo smakuje :grins: Teklunia napisał(a):wiem ze pewnie wtedy nie bylo Ci do smiechu, ale teraz brzmi to smiesznie :evil_lol: No, przyznam sie ze bylam lekko poirytowana tym ze psiak biegal sam sobie gdzie chcial a "panci" wogole to nie interesowalo gdzie sie psiak znajduje i co robi :diabloti: Mial szczescie ze nie przyczepil sie do jakiegos wiekszego psa :roll::diabloti: Wtedy byl by placz.... beria napisał(a):Masajek na szczęście ocalił swoje fresbee ;) Tak :evillaug: Quote
milena182 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Prosze zrob przejscie z banerka na galerie,nie wiem jak u innych ale u mnie na pierwszej str twojej galerii nie ma zdjec Quote
KaRa_ Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 A ja czekam na zdjecia Kaji, bo narazie sam Masaj:cool3: Quote
anetta Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Milena, no niestety, jakis czas temu zdjecia poszly w cholere...Heremy padlo i wszystkie zdjecia sie wykasowaly... Mam je na plycie, ale ich jest bardzo duzo i nie chce mi sie ich powstawiac :oops: A te przejscie to nie wiem jak zrobic :lol: bym musiala poczytac ;) Kara, nie mam aparatu, myslalam ze moj brat pozyczy od znajomego ale ten ktos wyjechal sobie na wycieczke...:mad: Quote
beria Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Poczekam cierpliwie na te zdjęcia :p Bo nie mam wyjścia :evil_lol: Quote
milena182 Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Ja to robie tak -panel uzytkownika -edycja podpisu -klikam na ikone z górami i w okienko ktore wyskakuje wstawiam adres obrazka-banerka -pojawia sie banerek,podswietlam go(zaznaczam tak jak sie zaznacza tekst do kopiowania,najlatwiej zejsc linijke w gół) -teraz klikam na ikone od url czyli na nasza planete(wstaw odnosnik)i w te okienko wstawiam adres strony w tym przypadku galerii -zapisz podpis -adres obrazka chyba kazdy wie jak zdobic Quote
Cola Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 anetta no wiesz :mad: jak to się nie chce wstawiać?? Jak już się zdradziłaś, że masz...to teraz nie ma zmiłuj :p wstawiaj, pokazuj i chwal się pannicą :cool3: ...a banerek z odsyłaczem to dobry pomysł :cool3: Quote
anetta Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Juz wczoraj poprawilam sobie banerek :laugh2_2: Jakbym miala robic tak jak napisala Milenka to bym zglupiala hahahah :evil_lol::evil_lol: Foty to bede wstawiac po troszku :) Dzis Jamniczka gorniczka obchodzi swoje 13(!!!!) urodzinki!!!:smilecol::smilecol: To takie wzruszajace :placz::placz: A Masaj dzis rano na spacerze sobie lekko pazurka rozwalil :shake: A co najgorsze nic nie powiedzial ze sobie zrobil kuku, biegal jak szalony za pilka i gdyby nie podszedl do mnie, akurat siedzialam na ziemi, to bym nie zauwazyla :shake: Wogole nic nie pokazal po sobie ze cos mu sie stalo...:crazyeye: U Kaji od razu byl by wielki krzyk i szczesnice oczka i by sie zalila i zalila i zalila...:lol: Co radzicie z tym fantem zrobic? Jest to boczny pazur w przedniej lapie. Nie wiem...obandazowac to? :oops: W sumie ziemi tez pazur nie dotyka, krew juz nie leci...:roll: Quote
Cola Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 STO LAT!!!! DLA JAMNICZKI GÓRNICZKI!!! :new-bday: :BIG: :BIG: :new-bday: :drink1: :drink1: :drink1: :tort: :drink1: :drink1: :drink1: Co do pazurka....Jeśli coś tam dynda, to niestety trzeba to eksmitować..A tak to woda utleniona i nic więcej...samo się zagoi..aha i trzeba pilnować żeby nie łapało wilgoci :) Quote
Alka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 i my życzymy jamniczce WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!:buzi: a Masajkowi ażeby ranka szybciutko się zagoiła.:buzi: Quote
Teklunia Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 moja Kajunia ma swoje swieto? a ja nic nie wiedzialam? :mad: Kajuniu, zyj wiecznie, grzej sie na sloneczku lezac na boczku, kop dolki szukajac myszy i rob wystko to, co jamniki lubia najbardziej!!! Quote
anetta Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Kajunia dziekuje cioteczkom kazdej z osobna liznieciem po policzku :iloveyou::lilangel: Z tej kosci to sie ucieszy :Cool!: Wstawilam juz fotki w pierwszym poscie i w nastepnych (:onfire:):lol: Quote
Alicja Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 :multi::multi::multi:Kajunia 100 psiowych latek życzy Ozzulek z pańciostwem :p Quote
Hanna R. Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Psich stu lat życzą Kajuni Maniuta, Gezek - i ja oczywiście ! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agnes Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!! :BIG::new-bday::laola::drinking::tort::bigcool::Rose: Quote
dbsst Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 o NIE moj wierszyk sie nie zapisał to teraz już normalnie bo nie pamietam jak szedł STOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LAT KAJECZKO :buzi: :sweetCyb: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :laola: Quote
Recommended Posts