Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='deer_1987']http://pl.fotoalbum.eu/images1/200911/119849/681899/00000018.jpg
Mozna juz ze zdjecia zobaczyc jak tam pieknie zima :loveu:
W zimę jest tam cudnie :)

[quote name='agaciaaa']http://pl.fotoalbum.eu/images1/200911/119849/681899/00000018.jpg super miejsce :)

Ja też już żegnam zimę, wprawdzie nie cierpię przedwiośnia bo to takie niewiadomoco jeszcze :eviltong: ale wiosnę, taką prawdziwą, ciepłą, kiedy wszystko zaczyna się zielenić - uuuwielbiam :loveu:
o to to to :p

[quote name='rasowa2410']Świetne foty! Musisz mieć super aparat!

No to teraz czekamy na sesję wiosenną, prawda?

http://pl.fotoalbum.eu/images1/200911/119849/681899/00000006.jpg
cudowne!
Łii tam, kilkuletni fujik ;)

Si :evil_lol:

[quote name='Katerinas']Ale tu jeszcze zimowo :)

anetta - Czas na wiosenną sesję zdjęciową ;)
Si, si. Będą wczesno wiosenne, ale jutro :)

A teraz mała zapowiedź :eviltong:

Miniony weekend był dla nas bardzo na sportowo, była piękna prawie wczesno letnia pogoda więc zabrałam Masajka na kijki i muszę stwierdzić że piesek mi się starzeje....:-( ale był bardzo dzielny i maszerował z nami po lesie. Następnego dnia też go zabrałam na kijaszki i też był dzielny ale to już nie te siły. Tak, wiem że to normalne że każdego to spotka, ale tak jakoś dziwnie...:-( No i zauważyłam że zaczyna siwieć mój mały sportowiec.

Posted

piękne zdjęcie z niecierpliwością czekam na kolejne :loveu: :loveu:

a co do czasu... ech biegnie zdecydowanie za szybko, dużo za szybko :-(
pamiętam jak przywiozłam do domu małego piszczącego sikającego szczylka, a dzisiaj to już dorosły prawie 7 letni psiak....

• 3 weeks later...
Posted

Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!

Huan napisał(a):
Z powodu awarii sprzętowej dysku twardego serwis był wczoraj niedostępny. Przywróciliśmy dane z backupu, ale niestety stracone zostały posty z ostatniego tygodnia.

EDIT: z uwagi na wiele takich samych zapytań: nie ma możliwości przywrócenia wiadomości wysłanych w ostatnich dniach.

:mdleje:

To już nie chodzi o mojego bloga, ale o ważne tematy z dogo....:shake:

Posted

Zastanawiam się jak to jest że nie mogę zobaczyć podlinkowanych fot które cytujecie??? Karzą mi zapisać na dysku i wtedy sobie mogę obejrzeć hehehe :stupid:

Bałwanek stał sobie obok dróżki i wszystkie psy go obsikiwały :evil_lol:

No cóż, muszę wstawiać wszystko on nowa...
Masajo ma już 10 latek i zaczęły mu rosnąc siwe włoski w kącikach warg....buuuuu

Nie mogę podlinkować jeszcze jednego adresu mimo że wcześniej mi się udało, nosz qwa :angryy: Miałam dwa banerki + skrócony link do tematu akcji sterylizacji i było ok. Ja nie wiem co oni tam popieprzyli :angryy::angryy:

Posted

Uśmiech to on ma zawsze uroczy :loveu:

Gops, a witam, witam :lol: A ni wim, w wodzie go nie sprawdzałam, mam go dopiero ze 3 miechy. A na zabawę na sucho u nas się sprawdza.

Hopsasa :diabloti:

W drodze do domu był już taaaki zmęczony i zrezygnowany....

Ale tylko spotkał swego kumpla i od razu enegia w niego wstąpiła :diabloti: Jazgotał mu prosto do ucha, Diego ma dużo cierpliwości do uszatego hahaha