Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dostała zastrzyk przeciwbólowy, a po okładach z sody opuchlizna zeszła. Szła sobie po trawie, a po chwili płacz, łapa w górze, a na łapie wbita pszczoła :angryy:

• 3 weeks later...
Posted

puchu napisał(a):
Dostała zastrzyk przeciwbólowy, a po okładach z sody opuchlizna zeszła. Szła sobie po trawie, a po chwili płacz, łapa w górze, a na łapie wbita pszczoła :angryy:

auć...

deer_1987 napisał(a):
http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200911/119849/623039/00000037.jpg
piekne!

:loveu:

diabelkowa napisał(a):
mmm te zachody :) i grillik ! :D

czego chcieć więcej :evil_lol:

Rudzia-Bianca napisał(a):
Dawno u Was nie byłam, a tu takie piękne zdjęcia zawsze są .
Zachody zapierają dech ...

to prawda :)

jamnicze napisał(a):
Piękne okolice i widzę, że pogoda dopisała. To przynajmniej sobie odpoczęłaś :)

było zaj....:evil_lol:

deer_1987 napisał(a):
Cos dlugo nie nastepuje ten ciag dalszy :mad: Albo moze teraz planujesz dodac bo jestes na dogo :loveu: Co tam u Masaja?

zawiesiłam się :evil_lol:
Masaj ma się dobrze :lol: Jeździł już w przyczepce :evil_lol::diabloti:

o!

to taki mały masajowy przerywnik.

Nasza łódeczka :cool3:

Posted

Wycieczka do Druskiennik do Wodnego Parku Rozrywki na Litwie. Jak widać pogoda pod psem :evil_lol: Jechalismy się popluskać w basenach a tu proszę, za friko moglismy się wymoczyć :vamp:

Posted

Z zewnątrz

Niemen, prawie jak Wisła :evil_lol:

Nie miałam aparatu ze sobą więc tylko tyle z Litwy, nawet nie zwiedziliśmy miasta, późno było :-(

Kolejną atrakcją był spływ kajakowy Czarną Hańczą :laugh2_2: Fantastyczna rzeka, zakręcona jak Amazonka i czysta jak łza :loveu:
Momentami było tłoczno jak na Marszałkowskiej, robiły się korki i trzeba było czekać :lol::lol: Na naszej trasie było kilka innych spływów które dołączały do tych co już płynęły i tak sobie płynęliśmy wszyscy razem :lol:

Posted

Witam sie po przerwie hihih

jakieeeeee cudneeeeeeeeeeeeeeeeeee fotyyyyyyyyyyyy szczegolnie te kłosy mnie urzekły ........
nie umiem skopiowac linka nie wiem czemu hihih

Miziankoo dla chłopaka ;-)

• 1 month later...
Posted

:hand: witanko

Żyjemy jakby kto pytał :eviltong: Miło że foty się podobają.
Mam świetną nowinę, mam nowy komputerek :multi::multi: Nowy, nowiusieńki aaaaaaa :multi: Koniec z czekaniem ruski rok na załadowanie obrazka, koniec z czekaniem ruski rok z otwarciem strony :comp26: Koniec, koniec.
Troszkę czasu miałam na dotarcie się z kompem i zaczynam go pomału ogarniać :p

Jakieś starocie z maja :siara: :evil_lol:

A co u mnie?

"Jeśli chcesz zobaczyć tęcze, musisz wcześniej przeżyć burzę"
I tyle w tym temacie :loveu:

A to sem mła. Wieki mnie tu nie było :p

Posted

czesc Anettko :D

Naoglądałam sie "kupę" fajnych zdjęć u Ciebie :) niezłe widoczki podczas wyprawy :D A Masaj jaki ma koszyczek do przejażdżki :D No no ;)

a ten Papież z brązu(?) to gdzie on tam sobie stoi? na wodzie? :razz:

http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200911/119849/623039/00000039.jpg czy to trznadelek? i fajne bocianki :D

Twój piesorek fajnie wyszedł, taki happy dog :D w słońcu w dodatku :) czy on ma szelki zaprzęgowe? wygodne są zapewne?:)

a Tobie naprawdę fajnie w tej krótkiej fryzurce, tak wyraziście :)

pozdrawiam serdecznie :)

• 2 weeks later...
Posted

Betty, nie wiem o którym zdjęciu piszesz? Jak klikam w linka to nie chce mi się otworzyć, karze mi zapisywać do kompie :stupid:

Haha, na wodzie to nie :lol: Nad wodą http://fotoalbum-eu.s3.amazonaws.com/images1/200911/119849/623040/00000027.jpg

Szele, no tak, jak zwał tak zwał, flaybolowe :p Masajo do nich już przywykł, chociaż przy zakładaniu widzę że nadal się ich boi. Bardzo je lubię!

Dzięki dziewczynki że zaglądacie w moje opuszczone lekko progi :evil_lol:
A za fryzurkę dziękować :p Miałam już kilka krótkich i w tej czuję się najlepiej. Szybko mi włosy rosną i po jakimś czasie fryzurka traci urok.
Moja fryzjerka uwielbia je ścinać i modelować, nadają się do tego idealnie :lol:

Spacerek na Wisłę, mmmm, było ciepło...bardzo.