Jump to content
Dogomania

Jamniczos Kajos ['] & Uszatos Masajos

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Lojezuuu, AlKil, mozna sie wystraszyc tej emoty :lol: Nie odzywam sie bo nie mam zdjec :placz: Poprosilam brata zeby na przyszly weekend pozyczyl aparat od kolegi :razz: Zobaczymy :razz:

Haniu, iii tam, mama nie czyta dogo :megagrin: Czasami mi przez rame zaglada ale to rzadko ;)

Posted

puk puk Jak tam zawody?? :cool3: Wracajcie szybko, bo się doczekać nie mogę :razz:

Niedługo będą nowe foty Masaja...z dzisiaj...Wind powinna coś focić na zawodach :cool3:

Posted

[quote name='anetta']

Jeszcze tylko historia 29 maja i maturke mam w kieszeni! No i dwa egzaminy zawodowe 5 i 6 czerwiec i koniec!!!! :sweetCyb: I pojde sie uchlac :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:

anetta, gratulacje :multi::multi::multi:

a jutro będziemy znowu trzymać kciuki ! powodzenia ! :kciuki:

Posted

[quote name='Cola']puk puk Jak tam zawody?? :cool3: Wracajcie szybko, bo się doczekać nie mogę :razz:

Niedługo będą nowe foty Masaja...z dzisiaj...Wind powinna coś focić na zawodach :cool3:
Jestem! :sweetCyb: Zawody REWELACYJNE!! Dawno sie tak swetnie nie bawilam :Cool!: Mowcie do nas mistrze :cool::cool3::B-fly::lol: Torpedka zajela 1 miejsce w agility 0 i 2 miejsce w jampingu 0 :D W lacznej klasyfikacji bylismy....pierwsi :loveu: Do domu przyjechalismy z dwoma cudownymi medalami i pucharem :smhair2: To moj pierwszy w mojej karierze pucharek :multi: To takie wzruszajace :placz: Stoi juz na gorze regalu a pod nim wisi zloty i srebny medal obok srebnego ktory zajelismy na ostatnich zawodach :rolleyes:
Mozecie zobaczyc nawet filmy nie tylko nasze :iloveyou::iloveyou: A zdjecia z calej imprezki sa na Agility :Dog_run: jest co ogladac :cool1:

Cola, szkoda ze Cie nie bylo w Powsinie :placz: Pogoda troszke nie dopisala, ale bicie rekordu w slalomie sie udal!!! To bylo IMPONUJACE!! Zdjecia rowniez mozecie zobaczyc na Agility :lol:

Z chlaniem sie wstrzymuje :lol: nie zaliczylam...Trudno sie mowi ;)

Posted

No nie wiecie jak ja się cieszkam z waszej wygranej :sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb:
Ogromne gratulacje dla was...a dla Masajka największe, w końcu chłopak się nabiegał :cool3: wymiziać go od cioci Coli :loveu:

Zaliczysz to draństwo w końcu :calus:

Posted

anetta napisał(a):
Torpedka zajela 1 miejsce w agility 0 i 2 miejsce w jampingu 0 :D W lacznej klasyfikacji bylismy....pierwsi :loveu:

Brawo :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

Dzieki raz jeszcze :Rose::Rose:
Witaj Dbsst na dogo :laugh2_2: Slicznego wiewiora masz w avie :razz:
Teklunia, tam sa dwa filmy z malym :loveu::razz:
Teraz was opuszcze bo od ogladania fot z zawodow juz mnie oczy bola :cool:
Sliczne foty Wind i nie tylko, zobaczycie na Agility :smilecol: Biegnijcie tam bo jest co ogladac :happy1::multi:

Posted

[quote name='anetta']Cola, a Ty masz przeciez jeszcze jakies foty z Pol
Juz o nich prawie ze zapomnialam

:crazyeye: Co? Ja? Jakie zdjęcia?? Ja nic nie wiem....przypomnij co miało być na tych fotach :p

Posted

no co...zapomniało mi się :eviltong: ...ale to już jutro wykopię fotki z pól - mam je wysłać czy wstawić? Chyba zaraz udam się :sleep2: ..ja nie wiem co się stało, ale ja zaczełam chodzić spać z kurami :angryy: to jest zupełnie do mnie nie podobne :p

Posted

ufff odkopałam...ależ jestem zmolestowana ;) :evil_lol:

..zapatrzona na pokaz frisbee :cool3:

..a to se my :p

latający Masaj :cool3:

..trochę slalomiku :p

..agresywny plecak :diabloti:

..a po ciężkim dniu pracy czekamy, aż coś spadnie ze stołu ;) :evil_lol:

Posted

:sweetCyb: super :sweetCyb:
Agresywny plecak byl najlepszy :evil_lol: A bijatyka jest ufocona? :evil_lol:
Wow, nawet jego pobratymca jest uwieczniony :loveu: Fajny psiak :loveu: