Hanna R. Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Anetko, nie pisz tutaj o potencjalnym uchlaniu, bo jak mama zobaczy ( a zakładam, że już nie pamięta, jak to bywało ;) ) to będzie się niepokoiła :roll: Quote
anetta Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Lojezuuu, AlKil, mozna sie wystraszyc tej emoty :lol: Nie odzywam sie bo nie mam zdjec :placz: Poprosilam brata zeby na przyszly weekend pozyczyl aparat od kolegi :razz: Zobaczymy :razz: Haniu, iii tam, mama nie czyta dogo :megagrin: Czasami mi przez rame zaglada ale to rzadko ;) Quote
Cola Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 puk puk Jak tam zawody?? :cool3: Wracajcie szybko, bo się doczekać nie mogę :razz: Niedługo będą nowe foty Masaja...z dzisiaj...Wind powinna coś focić na zawodach :cool3: Quote
Alka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 [quote name='anetta'] Jeszcze tylko historia 29 maja i maturke mam w kieszeni! No i dwa egzaminy zawodowe 5 i 6 czerwiec i koniec!!!! :sweetCyb: I pojde sie uchlac :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: anetta, gratulacje :multi::multi::multi: a jutro będziemy znowu trzymać kciuki ! powodzenia ! :kciuki: Quote
Alicja Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Ja już mam zdrętwiałe kciuki bo od wczoraj trzymam za Szelmę to i dla ciebie dołaczę ;)/ a uchlać się trza ale z umiarem:razz:/ Quote
anetta Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 [quote name='Cola']puk puk Jak tam zawody?? :cool3: Wracajcie szybko, bo się doczekać nie mogę :razz: Niedługo będą nowe foty Masaja...z dzisiaj...Wind powinna coś focić na zawodach :cool3: Jestem! :sweetCyb: Zawody REWELACYJNE!! Dawno sie tak swetnie nie bawilam :Cool!: Mowcie do nas mistrze :cool::cool3::B-fly::lol: Torpedka zajela 1 miejsce w agility 0 i 2 miejsce w jampingu 0 :D W lacznej klasyfikacji bylismy....pierwsi :loveu: Do domu przyjechalismy z dwoma cudownymi medalami i pucharem :smhair2: To moj pierwszy w mojej karierze pucharek :multi: To takie wzruszajace :placz: Stoi juz na gorze regalu a pod nim wisi zloty i srebny medal obok srebnego ktory zajelismy na ostatnich zawodach :rolleyes: Mozecie zobaczyc nawet filmy nie tylko nasze :iloveyou::iloveyou: A zdjecia z calej imprezki sa na Agility :Dog_run: jest co ogladac :cool1: Cola, szkoda ze Cie nie bylo w Powsinie :placz: Pogoda troszke nie dopisala, ale bicie rekordu w slalomie sie udal!!! To bylo IMPONUJACE!! Zdjecia rowniez mozecie zobaczyc na Agility :lol: Z chlaniem sie wstrzymuje :lol: nie zaliczylam...Trudno sie mowi ;) Quote
AlKil Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Gratulujemy Wam z całych sił!!!!!!!!!!!!:Rose::bigcool::bigcool::bigcool: no i :calus: za nie zaliczenie.... Quote
Cola Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 No nie wiecie jak ja się cieszkam z waszej wygranej :sweetCyb: :sweetCyb::sweetCyb: Ogromne gratulacje dla was...a dla Masajka największe, w końcu chłopak się nabiegał :cool3: wymiziać go od cioci Coli :loveu: Zaliczysz to draństwo w końcu :calus: Quote
anetta Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Dzieki dziewuszki :biggrina: Wymiziam malego za uszkiem :-P Quote
beria Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 anetta napisał(a): Torpedka zajela 1 miejsce w agility 0 i 2 miejsce w jampingu 0 :D W lacznej klasyfikacji bylismy....pierwsi :loveu: Brawo :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Teklunia Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Brawo!!! :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: filmik z Masajem obejrzalam z zapartym tchem :lol: Quote
dbsst Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 wow foty rewela Cola super a Masaj to istny latawiec ;) Quote
anetta Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 Dzieki raz jeszcze :Rose::Rose: Witaj Dbsst na dogo :laugh2_2: Slicznego wiewiora masz w avie :razz: Teklunia, tam sa dwa filmy z malym :loveu::razz: Teraz was opuszcze bo od ogladania fot z zawodow juz mnie oczy bola :cool: Sliczne foty Wind i nie tylko, zobaczycie na Agility :smilecol: Biegnijcie tam bo jest co ogladac :happy1::multi: Quote
Cola Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 dbsst napisał(a):wow foty rewela Cola super :oops: dzieki dbsst Quote
anetta Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Cola, a Ty masz przeciez jeszcze jakies foty z Pol Juz o nich prawie ze zapomnialam Quote
Cola Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='anetta']Cola, a Ty masz przeciez jeszcze jakies foty z Pol Juz o nich prawie ze zapomnialam :crazyeye: Co? Ja? Jakie zdjęcia?? Ja nic nie wiem....przypomnij co miało być na tych fotach :p Quote
anetta Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Cola :mad: :siara: a wsciekly buldozek z kocia na grzbiecie :megagrin::diabloti: Quote
Cola Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 no co...zapomniało mi się :eviltong: ...ale to już jutro wykopię fotki z pól - mam je wysłać czy wstawić? Chyba zaraz udam się :sleep2: ..ja nie wiem co się stało, ale ja zaczełam chodzić spać z kurami :angryy: to jest zupełnie do mnie nie podobne :p Quote
Alicja Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 no czekam czekam na fotki z Pól :p brawo dla skocznej ;)drużyny:multi: Quote
Cola Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 ufff odkopałam...ależ jestem zmolestowana ;) :evil_lol: ..zapatrzona na pokaz frisbee :cool3: ..a to se my :p latający Masaj :cool3: ..trochę slalomiku :p ..agresywny plecak :diabloti: ..a po ciężkim dniu pracy czekamy, aż coś spadnie ze stołu ;) :evil_lol: Quote
anetta Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 :sweetCyb: super :sweetCyb: Agresywny plecak byl najlepszy :evil_lol: A bijatyka jest ufocona? :evil_lol: Wow, nawet jego pobratymca jest uwieczniony :loveu: Fajny psiak :loveu: Quote
Cola Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 coś tam jest z bijatyki...ale kiepskie - rozmazane...jedna wielka czarna kulka :shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Co za zabawa na tych fotkach... ;) tylko pozazdroscic :-) Quote
Recommended Posts